Flyttebyrå Akershus

Din totalleverandør av flyttetjenester i Akershus

Majoren Flyttebyrå tilbyr komplette flyttetjenester og har etablert oss som et ettertraktet og forespurt flyttebyrå i Akershus.  Vi har utviklet oss sammen med markedet og kundenes behov for å gi deg hele opplevelsen med en stressfri og behagelig flytteprosess:

– Hjelp til nedpakking

– Bærehjelp

– Mellomlagring

– Avfallshåndtering

– Flyttevask

– Tømming av dødsbo

– Montering i ny bolig

Med fokus på kvalitet og fleksibilitet kan du stole på at flyttejobben blir gjennomført nøye og med mennesker som dukker opp til avtalt tid.

Trenger du hjelp meg flyttingen?
Vi hjelper deg

Få utført en rask og bekymringsfri flytting av et pålitelig flyttebyrå med lang erfaring for privat og bedrift.

Flytting A til Å

Vi hjelper deg hele veien fra planlegging til innflytting i ny bolig.

Fornøydgaranti

At du er fornøyd er det viktigste for oss.

Økonomisk

Markedets beste priser på din flyttejobb

10 år+ erfaring

Flyttebyrå med lang og bred erfaring

Hva sier våre kunder?

Her kan du se hva noen av våre kunder sier om oss:

Våre flyttetjenester for
privat & bedrift

Bolig til bolig flytting

Skal du flytte lokalt eller til en annen landsdel? Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Interne flyttinger i Oslo og Akershus utføres etter gjeldende timepriser.

Kontorflytting Akershus

Vi har kunder fra en rekke sektorer, som eiendom, kontor, skole, industri og helse. Til felles for dem alle er at de forventer effektive og profesjonelle tjenester – til riktig pris. Profesjonell hjelp til bedriftsflytting. Gratis befaring.

Rydding av dødsbo

Ryddig av dødsbo i Akershus kan være en meget følsom affære. Derfor er det viktig at man føler tillit til at ryddingen foregår på en så trygg og effektiv måte som mulig. Vi hjelper deg med rydding, tømming og vask av dødsbo.

Leie lagerplass

Det å bo på liten plass har sin pris, på den måten at det kan bli knapt med lagringsplass. For selv om du rydder aldri så mye i den ene boden du har, sitter du kanskje igjen med ting du ikke får plass til. Vi tilbyr mellomlagring i moderne minilager.

Flytting av tung gods

Pianoflytting handler om mer enn bare muskler og sterke flyttekarer. Erfaring, riktig teknikk og nødvendig utstyr er minst like viktig. Vi har nødvendig kompetanse og gjennom årene har vi opparbeidet oss nødvendig erfaring til en trygg og effektiv pianoflytt.

Borettslag og sameier

Vi tilbyr faste avtaler til borettslag og sameier der vi gjør ulike oppgaver til avtalte tider, det være seg henting av avfall, tilsyn av eiendom, rydding i fellesavtaler m.m. Enklere hverdag, uten faste forpliktelser. Vi kommer når du ønsker det. Konkurransedyktige priser.

Se flere tjenester

Oslo Flyttebyrå

Flyttehjelp i Akershus og Viken

Ser du etter et flyttehjelp i Akershus kan du puste lettet ut. Vårt flyttebyrå tilbyr profesjonelle flyttetjenester som dekker både byer og mindre steder i Akershus og Viken Fylke. Vi har mange fornøyde kunder og er alltid å opptatt av å levere høy kvalitet. Flytteprosessen er krevende og det er mange som gruer seg. Vårt mål er å forenkle din neste flytting.

Vi dekker et bredt spekter av områder, inkludert, men ikke begrenset til Asker, Bærum, Lysaker, og Sandvika i vest. Vår tjeneste er ikke bare begrenset til private flyttinger; vi tilbyr også flyttetjenester for bedrifter lokalisert i Nordre Follo, Oppegård, Ski, samt Lillestrøm og Lørenskog i Skedsmo-området. 

 

Kontorflytting Viken Fylkeskommune

I tillegg til privatflytting utfører vi også flyttehjelp til bedrifter og kontorflytting i Viken. Vi tilbyr skreddersydde flytteløsninger for både private aktører og det offentlige i Viken Fylkeskommune. Vår profesjonelle tilnærming sikrer minimal forstyrrelse i dine daglige operasjoner, slik at din bedrift kan fortsette å fungere effektivt gjennom hele flytteprosessen.

 • Gratis befaring
 • Komplette flyttetjenester
 • Vi flytter også helg, ettermiddag og kveld
 • Flytter kontor, arbeidsplasser og butikklokaler
 • Tilbyr demontering og remontering
 • Kjøp og salg av brukte kontormøbler, gjenbruk av gamle møbler
 • Kontoravvikling og tilbakestilling
 • Bedriftslager og mellomlagring av kontorutstyr
 • Tømming av lokaler
 • Kontorvask

 

Tjenester for tømming av dødsbo

I tillegg til våre flyttetjenester, tilbyr vi også tjenester for tømming av dødsbo i Akershus. Vi forstår at dette kan være en følelsesmessig utfordrende tid, og vårt flyttemedarbeidere handler med største respekt og diskresjon.

Våre tjenester inkluderer rydding, vask, og forberedelse av eiendommen for salg eller utleie. Vi sørger for at hele prosessen håndteres på en verdig og effektiv måte. Har du behov for bistand til salg av eiendommen har vi et godt samarbeid med lokale eiendomsmeglere i Akershus som gjerne hjelper deg med boligsalg. Vi jobber på timepris eller fastpris, etter befaring eller hvor kunder sender mer informasjon samt. bilder.

 • Effektiv tømming av dødsbo
 • Kjøp og salg av dødsbo
 • Rengjøring av dødsbo

Akershus Fylke

I 2020 ble Akershus slått sammen med Buskerud og Østfold for å danne Viken fylke, som en del av en omfattende regionreform vedtatt av Stortinget i 2017. Det ble imidlertid en endring den 1.januar 2024 hvor man gjenopprettet de tidligere fylkene. Dette skrittet reflekterer en anerkjennelse av de historiske og kulturelle identitetene til de opprinnelige fylkene, samt en justering etter lokale behov og preferanser.

Før oppløsningen, hadde Viken 51 kommuner, variert i størrelse og befolkningstetthet. Noen av disse er:

 • Asker
 • Bærum
 • Enebakk
 • Fredrikstad
 • Gjerdrum
 • Halden
 • Hurdal
 • Lier
 • Ringerike
 • Vestby

Som et flyttebyrå dedikert til å tjene vårt lokalsamfunn, ser vi frem til å fortsette å støtte innbyggere og bedrifter gjennom deres flytteprosesser, og bidra til den positive utviklingen i Akershus og dets lokalsamfunn.

MAJOREN FLYTTEBYRÅ OSLO AS

Rosenborggata 3
0356 Oslo

Telefon: 934 64 211

E-post: post@majorenflytt.no

Åpningstider:
Mandag 07:00 – 21:00
Tirsdag  07:00 – 21:00
Onsdag  07:00 – 21:00
Torsdag 07:00 – 21:00
Fredag   07:00 – 21:00
Lørdag   09:00 – 18:00
Søndag  09:00 – 18:00

 

Kontaktskjema

Haster det? 

Ring oss gjerne eller send en sms til 934 64 211

5/5

basert på 153 anmeldelser for flyttetjenester.