Dødsbo Oslo

Profesjonell aktør for dødsbo i Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en profesjonell aktør for håndtering og rydding av dødsbo.

Dødsbo Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en sentral aktør for profesjonell håndtering av dødsbo Oslo. Vi rydder, tømmer og vasker dødsbo i hele Oslo og Akershus. Vi tilbyr en gratis og uforpliktende befaring og gir en fast og forutsigbar pris på jobben.

Vi forenkler hele prosessen ved rydding og tømming av dødsbo Oslo og har tilknyttet oss solide samarbeidspartnere. Vi bistår bl.a med å sette deg i kontakt med megler for salg av boligen, kjøp og salg av dødsbo og vi kan formidle kontakt med advokat spesialisert for arv og dødsboskifte.

Vi er en totalleverandør av flyttetjenester som har befestet sin posisjon som en ettertraktet og forespurt flyttebedrift i Oslo og omegn. Der det stadig stilles økende krav til bransjen vår har vi klart å utvikle oss i takt med det lokale markedet og kundenes behov.

Gratis befaring

En befaring av dødsboet der vi hører hvilken hjelp dere ønsker og hvilke tanker familien har rundt avviklingen av dødsboet. Det gir deg også muligheten for å treffe oss personlig og stille spørsmål du har rundt i forbindelse med boet.

Rydding av dødsbo

Vi rydder med respekt. Sortering av avfall (møbler, spesialavfall, elektrisk utstyr) og deponering til miljøstassjon. Ønsker familien at vi skal gi bort ting til organisasjoner kan vi samordne dette etter avtale.

Flyttehjelp

Vi bistår med flyttehjelp av møbler og gjenstander fra dødsboet og til andre adresser eller til et minilager dersom noe skal mellomlagres. Vi flytter også til bolig hos etterlatte/familie eller auksjonshus i Oslo.

Dødsbo Oslo

Profesjonell håndtering av dødsbo

Gjennom lang erfaring og mange år i bransjen har vi tilegnet oss solid kunnskap ved håndtering av dødsbo. Vi er klar over at det kan være en sterk påkjenning å rydde opp i et dødsbo til en som står deg nær. Diskresjon er en selvfølge og vi jobber alltid med «låst dør». Under arbeidet prøver vi alltid å utvise største respekt for de som har bodd der og for eiendelene som tilhører familien.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende og gratis befaring. Her lytter vi til deres ønsker, behov og hvilke tanker dere har for avvikling av boet. Så får dere et skriftlig og detaljert tilbud. Vi håndterer dødsbo i Oslo Kommune, Akershus og Asker/Bærum.

Pristilbud og befaring Dødsbo Oslo

Noen spørsmål og svar om Dødsbo Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS holder åpent alle dager fra 07.00 til 21.00. Det er selvsagt også mulig å flytte før- og etter det.

Alle befaringer er helt uforpliktende og gratis.

Pris på våre tjenester i forbindelse med dødsbo er avhengig av flere faktorer som omfang av jobben og hva dere ønsker hjelp til. Etter en befaring kan vi estimere en konkurransedyktig pris og tidsbruk.

Ja, vi rengjør og vasker dødsbo også. I mange tilfeller skal boligen pusses opp eller renoveres og da er det kun behov for en grovvask eller visningsvask. Ønsker dere at vi utfører en fullstendig rengjøring ordner vi selvsagt dette.

Ja, vi kjører også bort vanlig søppel og leverer dette til godkjent miljøstasjon. Pris for søppelbortkjøring er avhengig av vekt, volum og hvilke type avfall det er.

Vi er vant til å jobbe under stramme tidsfrister og er kjent for effektivitet med høy kvalitet. Hvor lang tid tømming av bolig tar er likevel vanskelig å besvare før vi har vært der på befaring. Det er først når vi har sett omfanget av jobben og vurdert hva dere ønsker hjelp til at vi kan gi et estimert tidsbruk.

Ja, utgifter til klargjøring av dødsbo er fradragsberettiget. Eksempelvis ved rydding av Dødsbo.

Les mer om skattereglene ved arv.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS is an relocating company with offices in central Oslo, dedicated to giving you the care and attention needed. We deliver profetional moving solutions in Oslo.

Moving house or home after the death of a close family member is a huge decision and not one to be rushed into if it can be avoided. In the months after bereavement, the additional stress and strain of a house move can be too much to handle for most people.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS provide discrete and compassionate bespoke clearance solutions for all our clients’ requirements.

 

Flytting fra Askim til Kolbotn

“Dette var en meget positiv opplevelse. Oppmøte til avtalt tid og jobben ble utført på en utmerket måte. De hadde evnen til å yte det lille ekstra som kunder setter pris på. Jeg har ingen betenkeligheter med å gi dette firma mine beste anbefalinger”.

Rune Fridell
Flytting og transport, 25m3.

Flytting Oslo til Nøtterøy

“Vi valgte Majoren Flyttebyrå og angrer ikke. Avtalen var kl 07.00 på morgenen i Oslo. Og presis kl 07.00 kom de, hyggelige karer som arbeidet effektivt og kl 14.00 reiste de fra Nøtterøy ferdig flyttet. De hadde en hyggelig tone, så det er nok en bra bedrift. Det smitter og flyttingen ble en veldig positiv opplevelse for oss og. Kan bare anbefale disse. Kjempegjeng!”

Annar Johan Lauritzen
Privatflytting 55m3

Privatflytting Oslo

“Veldig hyggelige og profesjonelle folk! De jobbet effektivt og var flinke til å fylle bilen sånn at vi fikk med veldig mye. Ordentlig utstyr til flytting av piano fra 3. etg uten heis. Ingen skader på noe. Anbefales!”

Trine S. Hølland
Privat- og pianoflytting