Minilager Oslo

Har du behov for mellomlagring mens du er på flyttefot? Vi i Majoren Flyttebyrå tilbyr rimelig og fleksibel leie av minilager. For private og bedrifter, enten det er lagring av møbler og flyttelass eller kontormøbler og annen kontorustyr. Hvis du trenger flyttehjelp bistår vi med flyttetransport og hjelp til flytting fra bolig og til lageret.

Få et uforpliktende tilbud på minilager i Oslo

Send inn skjemaet i dag og bli kontaktet for et uforpliktende tilbud

Minilager for alle

I samarbeid med OK Minilager og City Self-Storage tilbyr vi fleksible og trygge lagerløsninger for private og bedrifter. Lagre møbler og innbo på selvbetjente lagre som er døgnåpne. Rabatterte priser ved langtidsleie av minilager Oslo. Vi har konkurransedyktige priser på leie av minilager, for korttidsleie eller langtidslagring.

Husk: Ved mellomlagring gjelder ikke flyttebyråets forsikring og alle kunder må forsikre godset mens det mellomlagres. Ta kontakt med oss for mer info.

Fleksible løsninger

Du leier så lenge du ønsker. Ingen bindingstid. Rabatt ved langtidsleie.

Fleksible løsninger

Du leier så lenge du ønsker. Ingen bindingstid. Rabatt ved langtidsleie.

Selvbetjent

OK Minilager tilbyr selvbetjente og trygge lager til private og bedrifter.

Selvbetjent

OK Minilager tilbyr selvbetjente og trygge lager til private og bedrifter.

Hyggelige priser

OK Minilager tilbyr noen av markedets beste lager priser. Få tilbud idag.

Hyggelige priser

OK Minilager tilbyr noen av markedets beste lager priser. Få tilbud idag.

Temperert og rimelig minilager i Oslo

Flyttemateriell

Når du skal leie et lager er det om å gjøre å utnytte lagerplassen best mulig slik at du ikke betaler for større bod enn nødvendig. Dette kan du gjøre ved å bruke lik størrelse på flytteeskene slik at du kan stable i høyden.

  • Flytteesker
  • Bobleplast
  • Pakkepapir
  • Garderobeesker
  • Plast sekker

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør av flyttetjenester for private og bedrifter. Er du på flyttefot kan vi tilby alt fra flyttehjelp, flyttevask, monteringstjenester, bortkjøring av avfall, tømming av dødsbo og konkursbo og mellomlagring.

Minilager i Oslo

OK Minilager er en del av Self Storage Group ASA og Norges største utleier av minilager. Det er mange fordeler ved å leie et minilager hos OK Minilager. Gjennom lave priser, markedets beste løsninger og eksepsjonell kundeservice skaper vi sammen gode kundeopplevelser.

 

Hva koster det

Prisen for å leie et minilager varierer av forskjellige faktorer. Den viktigste og mest avgjørende av disse er størrelsen på flyttelasset, dette påvirker hvor stor lagerbod vi trenger å bruke. Andre ting som også vil ha noe å si for lagrings kostnadene er hvor du ønsker å lagre og hvor lenge. Vi har flere avdelinger og kan tilby mellomlagring i Oslo Sentrum, Oslo Vest eller utenfor sentrum. Det er generelt rimeligere å leie et lager som ikke ligger i sentrum og det koster i gjennomsnitt rundt 2500 kroner per måned for å leie et lager på 10 kvdarat.

Bedriftslager

OK Minilager tilbyr lagerløsninger som passer utmerket til både små- og mellomstore bedrifter. Bedriftskunder er alt fra mindre nettbutikker, håndverkere og boligstylister til offentlige lag og foreninger som har behov for ekstra lagerplass. Med konkurransedyktige priser, fleksible løsninger og tilgang hele året er OK Minilager en ettertraktet og foretrukket aktør.

Spørsmål om lagring? Her er svar på vanlige spørsmål når du skal leie et lager.

Ofte klarer man seg med et mindre lager enn det man tror. Vi hjelper deg med å estimere størrelsen på hvor stor bod eller container du har behov for.

 

Vi har to typer lager løsninger; lagercontainer og temperert lager.

Det rimeligste alternativet er å leie en lagercontainer. Her har vi en størrelse, på 13 kvadrat.

Vi tilbyr også temperert minilager og har lagerrom fra 2m2 til 20m2.

Leie minilager i Oslo

Har du behov for mellomlagring av ting du ikke bruker, sportsutstyr eller møbler du rett og slett ikke har plass til i din nye bolig? Vi kan tilby rimelig leie av minilager og har flere avdelinger i Oslo og Viken, inkludert lager i Asker, Bærum og Lillestrøm.

Fleksible lagerløsninger hvor du leier lagerbod på månedsbasis, fra en måned til flere år. Konkurransedyktige priser.

Våre kunder benytter minilager til oppbevaring av møbler og eiendeler under flytting, oppussing eller som ekstra lagerplass til oppbevaring av personlige eiendeler.

Ta gjerne kontakt med oss for et tilbud på mellomlagring.

Minilager Oslo