Minilager Oslo

MINILAGER I SAMARBEID MED OK MINILAGER

Fleksible, sikre og selvbetjente lagerløsninger for private og bedrifter.

Få et uforpliktende tilbud på minilager i Oslo

Send inn skjemaet i dag og bli kontaktet for et uforpliktende tilbud

Minilager Oslo for alle

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi fleksible og trygge lagerløsninger for private og bedrifter. Lagre møbler og innbo på selvbetjente lagre som er døgnåpne. Rabatterte priser ved langtidsleie av minilager Oslo.

Fleksible løsninger

Du leier så lenge du ønsker. Ingen bindingstid. Rabatt ved langtidsleie.

Fleksible løsninger

Du leier så lenge du ønsker. Ingen bindingstid. Rabatt ved langtidsleie.

Selvbetjent

OK Minilager tilbyr selvbetjente og trygge lager til private og bedrifter.

Selvbetjent

OK Minilager tilbyr selvbetjente og trygge lager til private og bedrifter.

Hyggelige priser

OK Minilager tilbyr noen av markedets beste lager priser. Få tilbud idag.

Hyggelige priser

OK Minilager tilbyr noen av markedets beste lager priser. Få tilbud idag.

Minilager Oslo

SALG FLYTTEMATERIELL

Når du skal leie et lager er det om å gjøre å utnytte lagerplassen best mulig slik at du ikke betaler for større bod enn nødvendig. Dette kan du gjøre ved å bruke lik størrelse på flytteeskene slik at du kan stable i høyden.

  • Flytteesker
  • Bobleplast
  • Pakkepapir
  • Garderobeesker
  • Plast sekker

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør av flyttetjenester for private og bedrifter. Er du på flyttefot kan vi tilby alt fra flyttehjelp, flyttevask, monteringstjenester, bortkjøring av avfall, tømming av dødsbo og konkursbo og mellomlagring.

Minilager i Oslo

OK Minilager er en del av Self Storage Group ASA og Norges største utleier av minilager. Det er mange fordeler ved å leie et minilager hos OK Minilager. Gjennom lave priser, markedets beste løsninger og eksepsjonell kundeservice skaper vi sammen gode kundeopplevelser.

OK Minilager

BEDRIFTSLAGER

OK Minilager tilbyr lagerløsninger som passer utmerket til både små- og mellomstore bedrifter. Bedriftskunder er alt fra mindre nettbutikker, håndverkere og boligstylister til offentlige lag og foreninger som har behov for ekstra lagerplass. Med konkurransedyktige priser, fleksible løsninger og tilgang hele året er OK Minilager en ettertraktet og foretrukket aktør.

Spørsmål om lagring? Her er svar på vanlige spørsmål når du skal leie et lager.

Ofte klarer man seg med et mindre lager enn det man tror. Vi hjelper deg med å estimere størrelsen på hvor stor bod eller container du har behov for.

 

Vi har to typer lager løsninger; lagercontainer og temperert lager.

Det rimeligste alternativet er å leie en lagercontainer. Her har vi en størrelse, på 13 kvadrat.

Vi tilbyr også temperert minilager og har lagerrom fra 2m2 til 20m2.

Minilager Oslo til private

Har du behov for mellomlagring av ting du ikke bruker, sesongbaserte varer eller møbler du rett og slett ikke har plass til i din nye bolig? I samarbeid med OK Minilager kan Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilby profesjonelle lagerløsninger og har flere avdelinger rundt om i Oslo, Akershus og omegn. Du leier lager fra måned til måned, uten noen form for bindingstid og kan velge mellom kaldt- og varmlager. Vi har både containerlager og temperert lager innendørs, oppvarmet og tørt gjennom hele året. Minilageret har også installert brannvarsling og tyverialarm som er tilknyttet alarmsentral.

Containerlager: Dette er en effektiv og rask måte for å lagre deres innbo og møbler. Når man lagrer i container slipper man også store avstander og bruk av heis inne på lagerområdet. Det sparer deg for tid og lossing kan foretas raskt og effektivt.

Minilager Oslo