Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo

Under en flytteprosess skal man pakke alt man har, flytte til et nytt sted og få orden på ditt nye hjem. Det er med andre ord flere praktiske ting som må ordnes. Da kan det være hensiktsmessig å overlate flyttevask i Oslo til profesjonelle. Det koster mindre enn du tror og du er sikret et godt resultat med fornøydgaranti. Det betyr at vi sørger for at ny eier eller leietager blir fornøyd ved overlevering.

Få et uforpliktende tilbud på flyttevask i Oslo

Konkurransedyktig

Konkurransedyktige priser på din flyttevask

Konkurransedyktig

Konkurransedyktige priser på din flyttevask

10 år+ erfaring

Flyttekonsulenter med lang og bred erfaring

10 år+ erfaring

Flyttekonsulenter med lang og bred erfaring

Gode referanser

Gode referanser er viktig for ditt valg av flyttevaskbyrå

Gode referanser

Gode referanser er viktig for ditt valg av flyttevaskbyrå

Vaskehjelp når du flytter

Det er ofte mange som ønsker flyttevask i midten eller slutten av måneden. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med å bestille vaskehjelp og gjerne være fleksibel på dato for når vasking skal utføres dersom det er mulig.

Våre priser for flyttevask gis etter størrelse på bolig eller leilighet. Du vet da prisen på forhånd og slipper overraskelser. Ring oss for et hyggelig pristilbud på flyttevask Oslo.

Priser flyttevask Oslo

Gjelder kun i Oslo

Fra 80,-
/Kvm
 • Fornøydgaranti (48t)
 • Renholdsmidler
 • Kjøretillegg 495,-
 • Priser inkl.mva
 • Minstepris kr. 6000,-
Flyttevask Oslo

Flyttevask med fornøydgaranti

En av de tingene man oftest klager på ved overtagelse er nettopp utvasken. En av årsaken er at det ikke er definert godt nok hva som kreves ved flyttevask og mange slurver med dette. Husleietvistutvalget mottar årlig ca. 1500 klager på flyttevask og fungerer som en mekler mellom utleier og leietaker.

Vårt flyttebyrå er en offentlig godkjent renholdsbedrift gjennom Arbeidstilsynet og har følgelig alle HMS-krav i orden, slik at du som kunde kan være trygg på at vi overholder alle lover og regler. Dette er også et krav for alle som tilbyr renholdstjenester.

Våre tjenester har fornøydgaranti i 48 timer og opphører alltid i det øyeblikket man har flyttet inn.

 

Ved flytting og før du legger din gamle bolig til salgs kan det vært lurt å gjennomføre en visningsvask. Det er på mange måter viktig for helhetsinntrykket man får over boligen samtidig som det kan være avgjørende for at flere viser interesser. Etter at salget er gjennomført og ny eier skal overta kreves det også en flyttevask. Da må boligen leveres nyvasket.

Under en flytteprosess som gjerne blir forbundet med stress kan det være slitsomt å konsentrere seg om flyttevasken. De fleste velger derfor å overlate dette til oss. Vi vektlegger nøyaktighet, kvalitet og vi vet hva som skal til for at ny eier eller leietager skal bli fornøyd. Alle våre flyttevask har en fornøyd- og kvalitetsgaranti.

Hva er inkludert i flyttevask:

 • Gulv: Alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges.
 • Vegger: Primært tørr moppes/flekkfjerning (om mulig). Unntak er bad, øvrige flislagte flater, glassflater og over kjøkkenbenk som vaskes. Tak og vegger vaskes ikke med våtvask.
 • Rengjøring av alle dører, karmer og lister
 • Rengjøring av WC og bad
 • Rengjøring av kjøkkenskap utvendig og innvendig
 • Rengjøring av garderobeskap utvendig og innvendig
 • Støvsuging av tepper
 • Vindusvask

Alle lister tørkes/vaskes, alle skap og skuffer vaskes på innsiden og utsiden, vinduer vaskes 2 sider (utvendig så langt det lar seg gjøre fra innside), badekar vaskes under, alle sluk rengjøres, luftventiler, radiatorer/panelovner/varmeovn på bad/varmepumpe tørkes av.

Våre renholdere kan ikke flytte på gjenstander med mindre dette er avtalt. Det gjelder f.eks vaskemaskin, komfyr eller andre gjenstander som står igjen i boligen.

Vår standard flyttevask, omfatter ikke boliger hvor det har vært et dårlig renhold, eller at det må beregnes et mer tidkrevende renhold, enn hva som er normalt for en bolig av tilsvarende størrelse. Dette kan også omfatte boliger som er utformet eller innredet slik at renholdet ved boligen tar ekstra lang tid. Er boligen møblert eller delvis møblert kan det komme tillegg i prisen. Ting som ikke er flyttet ut av boligen når renhold teamet starter vil ikke bli vasket eller rengjort.

Fornøydgarantien er gyldig i 48 timer. Ved mangelfull vask eller klage fra kjøper retter vi opp etter avtale. Merk at dersom utbedring gjøres selv er dette på egen regning. Vi har ikke mulighet til å gi prisreduksjon eller rabatt dersom kunder ønsker å rette opp selv.

Ofte stilte spørsmål

Tilleggstjenester og priser

Tilleggstjenester ved flyttevask. Vennligst opplys i bestilling dersom dere ønsker noe av følgende

– Rens av peis
Peis/vedovn/kamin (tømmes/kostes og glass rengjøres) kr. 300,-

– Rens av radiatorer
Radiatorer blir renset der man kommer til uten demontering. kr. 300,- pr.stk

– Feie/støvsuge/vask av vanlig balkong og innglasset balkong kr. 300,- pr.stk

– Hvitevarer (kjøleskap, ovn , kjøkkenventilator, mm) kr. 300,- pr.stk

Vask av persiener eller doble vinduer pr. timeverk renholder kr. 650,-

Alle priser er inkl.mva.

Renholder stiller opp med alt utstyret som trengs til en normal flyttevask. Er det høyt under taket eller det er behov for trapp må det informeres om dette på forhånd.

Betalingen foregår primært elektronisk med bankkort (VISA) etter at oppdraget er ferdig, med mindre noe annet er skriftlig bekreftet per e-post. Vi sender ikke faktura til privatkunder. Dette reduserer våre administrative kostnader og unødvendige tillegg for kunde.