FLYTTEVASK OSLO

Under en flytteprosess skal man pakke alt man har, flytte til et nytt sted og få orden på ditt nye hjem. Det er med andre ord flere praktiske ting som må ordnes. Da kan det være hensiktsmessig å overlate flyttevask til profesjonelle. Det koster mindre enn du tror og du er sikret et godt resultat med fornøydgaranti. Det betyr at vi sørger for at ny eier eller leietager blir fornøyd ved overlevering.

Det er ofte mange som ønsker flyttevask i midten eller slutten av måneden. Det lønner seg derfor å være tidlig ute med å bestille og gjerne være fleksibel på dato for når vasking skal utføres dersom det er mulig.

Våre priser på nedvask prises etter størrelse på bolig eller leilighet. Du vet da prisen på forhånd og slipper overraskelser. Ring oss for et hyggelig pristilbud på flyttevask Oslo.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en offentlig godkjent renholdsbedrift gjennom Arbeidstilsynet.

 

Flyttevask Oslo

Flyttevask Oslo med fornøydgaranti

Godkjent renholdsbedriftVed flytting og før du legger din gamle bolig til salgs kan det vært lurt å gjennomføre en visningsvask. Det er på mange måter viktig for helhetsinntrykket man får over boligen samtidig som det kan være avgjørende for at flere viser interesser. Etter at salget er gjennomført og ny eier skal overta kreves det også en flyttevask. Da må boligen leveres nyvasket.

Under en flytteprosess som gjerne blir forbundet med stress kan det være slitsomt å konsentrere seg om flyttevasken. De fleste velger derfor å overlate dette til oss. Vi vektlegger nøyaktighet, kvalitet og vi vet hva som skal til for at ny eier eller leietager skal bli fornøyd. Alle våre flyttevask har en fornøyd- og kvalitetsgaranti.

Hva er inkludert i flyttevask Oslo:

 • vegger (tørrmopp)
 • tak (tørrmopp)
 • gulv
 • dører og lister (herunder tak- og gulvlister)
 • kjøkkenskap (innvendig/utvendig)
 • komfyr/kjøleskap
 • kjøkkenvifte
 • bad & WC
 • sluk
 • vinduer innvendig/utvendig (der det er mulig)
 • støvsuging av tepper

Vår standard flyttevask, omfatter ikke boliger hvor det har vært et dårlig renhold, eller at det må beregnes et mer tidkrevende renhold, enn hva som er normalt for en bolig av tilsvarende størrelse. Dette kan også omfatte boliger som er utformet eller innredet slik at renholdet ved boligen tar ekstra lang tid. Er boligen møblert eller delvis møblert kan det komme tillegg i prisen. Ting som ikke er flyttet ut av boligen når renholdteamet starter vil ikke bli vasket eller rengjort.

Tilleggstjenester i flyttevask

– Rens og vask av radiator
– Rens av Peis
– Rens av baderoms sluk
– Feie/støvsuge/vask av vanlig balkong og innglasset balkong
– Persienner
– Hvitevarer (
kjøleskap, ovn , kjøkkenventilator, mm)

For innvendig vask av hvitevarer kommer det tillegg avhengig av størrelse og antall hvitevarer.
Trenger du flyttevask i Oslo ring oss gjerne på 934 64 211.

 

Pristilbud flyttevask Oslo