Privatflytting

La ikke problemer med pakking, bæring og transport dempe gleden ved å flytte inn i nytt hjem, kontakt oss for et uforpliktende pristilbud og vi skal hjelpe deg så godt som overhodet mulig.

 

Privatflytting Oslo

– Totale flyttetjenester
– Vi utfører både lokale og lengre flyttinger

De fleste som har flyttet en eller to ganger før vet at det å flytte møbler kan være tungt, slitsomt og stressende. Spesielt når du ikke får hjelp til dette av et profesjonelt flyttefirma som har erfaring med privatflytting i Oslo. Det føles både behagelig og trygt når man kan overlate flyttejobben til et flyttebyrå som kan gjøre jobben raskt og effektivt. Vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS har lang erfaring med privatflytting og for å gjøre flyttingen din så behagelig som mulig tilbyr vi også et bredt spekter av flyttetjenester.

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske. Vi flytter for alle i Oslo, både privatflytting og bedriftflytting.

Privatflytting Oslo

Tjenester for privatflytting Oslo

For mange vil det å bare flytte et enkelt møbel i blandt være slitsomt nok. Man har kanskje ikke flyttebil og transport eller det kan være for tungt å bære det selv. For å ikke snakke om det å skulle tømme og flytte en hel bolig eller leilighet. Vårt flyttebyrå sørger ikke bare for en trygg og effektiv flytting. Vi sparer deg også for mye tid og stress. Vi tilbyr mange flyttetjenester når du skal flytte privat.

Nedpakking pakking ved flytting + privatflytting Oslo

Vi påtar oss ansvaret med å pakke ned hele eller deler av boligen. Ofte ønsker man at vi gjør nedpakking av kjøkken da det ofte tar lengst tid og det er mye skjøre ting man ønsker å være forsiktig med. Vi tar da med oss flytteesker, silkepapir (pakkepapir) bobleplast og annen nødvendig flyttemateriell. Våre pakkemestere er erfarne og raske.

Demontering og montering av møbler ved privatflytting Oslo

Vi hjelper deg med å demontere møbler, senger, skap og hyller. Vi kan skru ned gardinstenger, lamper m.m. På adressen du skal flytte til kan vi også montere møblene tilbake slik de var. Gi beskjed på forhånd når du ønsker hjelp til montering slik at flyttebilen har med seg nødvendig utstyr.

Bæring og flyttehjelp

I noen tilfeller flytter man bare internt eller i samme blokk. Da kan vi også leie ut bærehjelp på timepris. Et godt tips er å gi oss en detaljert og god beskrivelse av hvilken flyttehjelp du ønsker og hva som trengs å flyttes. Det vil gjøre flytteprosessen mer effektiv og smidig.

Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Derfor bruker vi kun egne ansatte som er erfarne og slik sørger vi for effektiv og kontrollert flytting fra gamle kontorlokaler.

Ved kontorflytting tilbyr vi også mellomlagring til bedrifter i Oslo Kommune og Akershus.

Smarte tilleggstjenester

Som totalleverandører tilbyr vi profesjonelle flyttetjenester for bedrifter i Oslo og Viken området. Våre dyktige flyttekonsulenter har lang erfaring og har spesialisert seg på ulike fagområder. Det innebærer at vi kan tilpasse kompetanse som etterspørres til hvert enkelt prosjekt. Les mer om flyttetips ved privatflytting.

I tillegg til generelle flyttetjenester kan vi også bistå med interiørveiledning, trygg avfallshåndtering, montasje av nye kontormøbler, innkjøp, lagertjenester og avvikling/tilbake stilling av kontor.

Uforpliktende og kostnadsfri befaring
Vi kommer innom på en befaring hos dere for å gå gjennom prosjektet, hvilket behov bedriften har og diskuterer løsninger tilpasset deres bedrift.

Behovsanalyse
Deres ønsker er viktig for oss og basert på dette lager vi et pristilbud og en fremdriftsplan for en effektiv og trygg flytteprosess.

Montasje
Vi hjelper med demontering og montering av eksisterende møbler, montering av nye kontormøbler og montasje av annet utstyr.

Møbler og interiør
Vi samarbeider med dyktige interiørarkitekter og kan bistå med modernisering av lokaler, kontor og arbeidsplasser. Har dere behov for innkjøp av nye møbler kan vi ordne dette.

Pakketjenester og merking
Om det er ønskelig kan vi påta oss hele ansvaret med pakking og merking av hele godset som skal flyttes.

Tungtransport
Vi flytter tunge gjenstander som arkivskap, safer, printere el tavler, sikringsskap og annen tunggods.

Bedrifslager
Vi kan tilby bedrifslager og lagertjenester for bedrifter for lagring av møbler, materialer, overskuddsmøbler, nettbutikker o.l. Bedrifslager tilbys i tempererte lagerrom med overvåkning eller lagercontainer.

Kontoravvikling og tilbake stilling
Vi bistår med tømming av eksisterende kontorlokaler som skal avvikles, kjører bort avfall og gjør en kontorvask før lokalene kan overleves tilbake.

Offentlig godkjent for kontor- og bedriftsflyttinger gjennom Startbank.

Andre tjenester ved flytting

 • Leie av minilager
 • Bortkjøring av søppel og avfall
 • Visningsvask
 • Flyttevask med fornøydgaranti
 • Salg av flytteemballasje og flyttemateriell
Mellomlagring av ditt innbo

Ved siden av flyttetjenestene våre kan vi også tilby korttids- eller langtidslagring. Du kan lagre innboet på en trygg og enkel måte, der du under hele perioden har egen tilgang. Ulike størrelser på lagerrommene og oppvarmet minilager i Oslo.

Når trenger du lagring? Ved mellomlagring i påvente av at ny bolig blir klar, rydde unna møbler før en visning, ved utenlandsopphold eller at du rett og slett flytter til en mindre bolig der du ikke har plass til alt.

Flyttetips ved privatflytting Oslo

 • Bestem flyttedato i god tid, og kontakt oss for et uforpliktende tilbud
 • Skal du ha fotografering/visning før du selger og trenger kanskje å flytte ut noe av innboet? Vi henter og leverer dette til lagerhotell sentralt i Oslo.
 • Pakker du selv eller ønsker du at vi skal utføre pakkingen for deg? Vi leverer flyttemateriell som flytteesker, pakkepapir m.m.
 • Har du husdyr, hvordan skal de transporteres?
 • Hvor skal flyttebilen stå? Er det nødvendig å holde av plass ute i gaten, informere naboer eller kommunen?
 • Husk å melde flytting til Skatteetaten og Folkeregisteret.
 • Omadressering, varsle skoler, barnehage, bank, osv.
 • Flytter du ut av kommunen? Husk å bytte fastlege.

Spørsmål og svar ved flytting

Et viktig kriterium for å finne riktig pris på ditt flyttelass er volumberegning i antall kubikkmeter (cbm). Det er imidlertid ikke så enkelt for deg å beregne størrelsen på ditt eget flyttelass. Noen eksempler på estimering av volum:

1 hyllemeter bøker = ca 0.1 cbm (ca 1 kartong)
1 hjørnesalong = ca 2,5 cbm
2 roms leilighet på 40-70 kvm = ca 20-25 cbm

De fleste flyttinger internt i Oslo baseres på timepris. Dersom ikke alt får plass i flyttebilen på samme tur kan vi hente resterende samme dag, eller etter avtale med kunde.

Du kan selvsagt avbestille flyttingen. Dette gjøres skriftlig til oss, senest 7 dager før avtalt tid. Dersom ikke avbestillingen ikke er gjort innen avtalt tid må det betales en minstepris på 3 timer av den avtalte prisen.

Det er et av de vanskeligste spørsmålene vi får. Det er umulig å svare eksakt på det da det er veldig varierende på hva hver enkelt har i et hjem. En tommelfingerrel er gjerne 10 esker pr. rom. Kjøkkenet varierer mellom 20-30 esker da man ikke kan fylle flytteeskene på samme måte som andre ting. Vi tilbyr kostnadsfri befaring ved større flyttinger og kan gi et ca. estimat på flytteesker.

Pris på privatflytting Oslo

Sluttprisen på hva flyttingen koster er avhengig av flere faktorer.

 • Størrelse på boligen eller leiligheten du skal flytte fra.
 • Hvilken etasje flytter du fra og til. Finnes det heis i bygget?
 • Hvordan har du pakket? Riktig nedpakking der du utnytter flyttekartongene sørger for en mer effektiv jobb.
 • Utfordringer der du flytter fra og til. F.eks om flyttebilen kan parkere i umiddelbar nærhet av inngangsdører.
 • Avstanden mellom adressene du skal flytte fra og til.
 • Spesielle behov, som for eksempel flytting av store lysekroner, pianoer, safe e.l.
Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene på Østlandet.