Flyttebyrå Frogner

Flyttebyrå Frogner ⏐ Totalleverandør av flyttetjenester ⏐ Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr rask og bekymringsfri flytting. Vi er et flyttebyrå med 10 års erfaring og leverer tjenester til private og næringsliv. Konkurransedyktige priser og erfarne flyttekonsulenter. Du kan stole på oss.

 

Flyttebyrå Frogner

 

Flyttebyrå Frogner ⏐ Flytting kan for mange være både krevende og en stressende situasjon. Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr profesjonelle flyttetjenester for private, bedrifter og offentlige organ som er på flyttefot i bydel Frogner i Oslo.

Privatflytting

Vi flytter for privatkunder, pensjonister og studenter. Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Interne flyttinger i Oslo og Akershus utføres etter gjeldende timepriser.

Kontorflytting

Vi har kunder fra en rekke sektorer, som eiendom, kontor, skole, industri og helse. Til felles for dem alle er at de forventer effektive og profesjonelle tjenester – til riktig pris. Kundene deler ofte våre målsetninger om godt arbeidsmiljø og gode kontrollrutiner.

Rydding av dødsbo

Ryddig av dødsbo kan være en meget følsom affære. Derfor er det viktig at man føler tillit til at ryddingen foregår på en så trygg og effektiv måte som mulig. Å rydde dødsbo handler om respekt for de som har bodd der og de eiendeler som tilhører familien.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som utfører profesjonelle tjenester i forbindelse med flytteprosessen, for private og bedrifter. Flytter du lokalt i Oslo og omegn eller nasjonalt til andre byer (Vi flytter også langdistanse som Trondheim, Bergen og Kristiansand) kan vi hjelpe deg med alle spekter under flyttingen. Det være seg pakketjenester, rydding og bortkjøring av søppel, flyttevask eller leie av et minilager til mellomlagring.

Vi er et moderne flyttebyrå med gode referanser og et godt omdømme i markedet. Der det stadig stilles økende krav til bransjen vår har vi klart å utvikle oss i takt med det lokale markedet og kundenes behov. Våre kunder er idag vår viktigste markedsføring. Vi er et lokalt flyttebyrå på Frogner i Oslo og dekker bl. Majorstuen, Elisenberg og Gimle.

Flyttebyrå Frogner

Majoren Flyttebyrå Oslo

Hos oss kan du betale elektronisk gjennom bankterminal, mobile betalings løsninger som Vipps eller faktura til bedrifter og organisasjoner. Betaling fra privatkunder skal skje etter at jobben er ferdig. Faktura gis kun ved søknad og etter godkjent kredittsjekk/arbeidsgivergaranti.

Merk: Vi ønsker ingen kontanter som betalingsmiddel og du bør uavhengig av hvilket flyttebyrå du bruker alltid etterspørre elektronisk betaling og unngå å betale noe på forskudd.

For kunder som får flytting dekket gjennom NAV trenger vi en garanti til sendt av saksbehandler eller det lokale NAV-kontoret på Frogner før vi kan registrere bestillingen. Vi kan ikke sende faktura til NAV uten at garanti foreligger.