Om oss

Les mer om oss og våre tjenester her.

Om oss | Majoren Flyttebyrå

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som holder til sentralt på Majorstuen i Oslo. Som flyttebyrå har vi utviklet oss til å bli en foretrukket partner for flyttetjenester i Oslo og vi streber kontinuerlig etter utvikling, høy kvalitet og effektive løsninger for våre kunder. Vi ønsker å skille oss i markedet ved å tilby profesjonalitet gjennom alle ledd, til konkurransedyktige priser. Punktlighet, trygghet og et godt samarbeid med våre kunder er viktig for oss da de er vår beste markedsføring, og ansikt utad.

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter, sameier, borettslag, kjøpesentre og foreninger primært i Oslo og Akershus. Vi påtar oss også flytteoppdrag til andre byer i Norge og samarbeider med andre aktører for å komplementere fullverdige tjenester ved boligskifte.

Våre kunder er mest fornøyd med:

 • At de får flere tjenester på et sted og kun forholder seg til oss
 • At vi har lang erfaring fra bransjen og er løsnings orienterte
 • At vi kommer til avtalt tid
 • At vi har konkurransedyktige priser
 • At vi leverer som avtalt

“Fornøyde kunder er viktig for oss og gjør at vi siden oppstarten har ekspandert til å bli en respektert og foretrukket og anbefalt flyttebyrå Oslo, med en sunn drift og dyktige medarbeidere som stadig høster ros for sitt arbeid.

Flyttebyrå i Oslo

Vi skal skille oss ut i markedet med å levere konkurransedyktige tjenester, utføre profesjonell flyttehjelp og alltid gi våre kunder den beste service de fortjener. Vår forretningside handler absolutt ikke om å bli størst men det å levere best på kvalitet og skape fornøyde kunder vil alltid være øverst på vår prioriteringsliste. Tilbakemeldinger, erfaringer og anmeldelser av vårt flyttebyrå bekrefter at det er mulig å levere flyttetjenester til konkurransedyktige priser uten at det går ut over kvalitet.  Konseptet bygges på ærlighet, dyktige medarbeidere, god kommunikasjon og høy servicegrad.

Kontaktinfo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3
0356 Oslo
Telefon: 934 64 211

Hvorfor bruke Majoren Flyttebyrå Oslo AS:

 • En seriøs og veletablert flyttebedrift
 • Vår effektivitet sparer deg for penger
 • Hundrevis av fornøyde privatkunder og bedrifter
 • Unngå personlig belastningskader og skader på flyttelasten ved at vi håndterer dette for deg
 • Tilgjengelighet. Du kan nå oss på vår vakttelefon etter våre ordinære åpningstider
 • Vi bruker kun egne ansatte og sørger derfor for proff utført arbeid
 • Trygg og sikker betaling elektronisk. Du slipper å ta ut kontanter

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat om deres forestående prosjekt, på telefon, epost eller sosiale medier. Vi hjelper gjerne til, enten det være seg kun med rådgivning eller at vi utfører deres oppdrag. Majoren er totalleverandør av flyttetjenester og leverer flyttetjenester i Oslo som privatflytting, kontorflytting, mellomlagring og flyttevask. Vårt motto er at vi ikke ser problemer, kun løsninger.

Online flytteforespørsel

Gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker hjelp til. På den måten kan vi gi deg en så korrekt pris som mulig. Skjemaet tar ca. 2 minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende.

Trinn 1 av 4

Vi hjelper både privat og bedrifter

«Vi har benyttet Majoren Flyttebyrå Oslo AS først for å flytte privat i Holmenkollen og senere ved flere anledninger i jobbsammenheng. De fremstår som svært ryddige, dyktige profesjonelle. Det er på alle måter veldig hyggelig å være kunde hos dere og vi anbefaler Majoren til alle som skal flytte». – Nils Gunnar

«Majoren Flyttebyrå Oslo AS ble engasjert til å hjelpe oss med kontorflytting og showroom fra Oslo sentrum til Solli plass. Jobben ble utført på en effektiv og profesjonell måte og vi kan gi våre varmeste anbefalinger videre til andre». – Siri Tollerød, Patriksson Communication

«Vi må virkelig berømme gutta som flyttet for oss i dag. De var en trivelig og arbeidsom gjeng. Disse må dere ta vare på».  Dag og Ingrid Høgestøl

Noen av våre bedriftskunder