Flyttetjenester

La ikke problemer med pakking, bæring og transport dempe gleden ved å flytte inn i nytt hjem, kontakt oss for et uforpliktende pristilbud og vi skal hjelpe deg så godt som overhodet mulig.

Tjenester flytting Oslo

Hvis du ser etter et flyttebyrå som leverer høy kvalitet til fornuftige priser har du kommet til rett sted. Vi kan garantere at vi vil fullføre jobben til avtalt tid og pris, og ha en god oppfølgende dialog med kundene gjennom hele oppdraget. Alle våre tjenester tilbys med fornøydgaranti.

Majoren Flyttebyrå har god erfaring med flytting fra private hjem og kan tilby deg et bredt spekter av flytte tjenester når du skifter bolig. Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.

Flyttebyrå Oslo
Kontorflytting

Vi gjør alle typer kontorflyttinger, utleie av mannskap til interne flyttinger. Gjennom mange år i bransjen har vi utført både enkle såvel som mer kompliserte flytteoppdrag og innehar nødvendig kompetanse og utstyr til en trygg og effektiv flytting av bedriften.

Pianoflytting / Arkivflytting

Teknikk, nødvendig utstyr og erfaring – kombinert med sterke flyttekarer er nøkkelen til en trygg og skånsom pianoflytt. Vi flytter pianoer, arkivskap, safer m.m. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud på pianoflytting.

Bortkjøring/Avfallshåndtering

Trenger du å kvitte deg med avfall, gamle møbler og ting du ikke har bruk for på loftet eller i garasjen? Vi påtar oss oppdrag med å rydde dødsbo og henter grovavfall til bortkjøring på miljøvennlig avfallsstasjon.

Minilager

Ved siden av våre flyttetjenester har vi selvsagt også muligheten til å tilby deg korttids- eller langtidslagring. Tilgang hele året, kamera og adgangskontroll, bemannet på dagtid og lørdager og flere ulike lagerrom å velge mellom, fra 1 kvadrat til 20 kvadrat.

Lene AamotsmoHR-sjef, Workshop Bemanning & Kompetanse AS
Les mer
Gutta var kjempeflinke, og alt gikk etter planen.
Ann-Kristin EvenrudFlytting Oslo til Jessheim
Les mer
Alt gikk veldig bra. Anbefaler dere gjerne til andre, ( det er vel første gang jeg ikke har fått noe ødelagt eller oppskrapet under flytting). Hjerlige takk for god hjelp!

Online flytteforespørsel

Gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker hjelp til. På den måten kan vi gi deg en så korrekt pris som mulig. Skjemaet tar ca. 2 minutter å fylle ut og er helt gratis og uforpliktende.

Trinn 1 av 4

Profesjonelle flyttetjenester

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et lokalt flyttebyrå som hovedsakelig utfører tjenester i Oslo og Akershus. Vi utfører også flyttinger fra Oslo til andre byer som Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Vi er et seriøst og velrenomert flyttebyrå med gode referanser og et godt omdømme både hos våre kunder og bransjen for øvrig. Dette har vi skapt gjennom gode kunderelasjoner og godt utført arbeid. Det er faktisk slik at svært mange av jobbene vi får kommer gjennom «jungeltelegrafen», fornøyde kunder snakker med venner og familie som ringer også etter deres anbefalinger.

Hvordan kan du betale for flytte tjeneste? Faktura eller penger i hånden?

All betaling hos oss skal skje elektronisk. Det gjør du enkelt ved at alle våre flyttebiler er utstyrt med elektronisk bankterminal og du betaler da med bankkort. Er det en bedrifts flytting eller foretak som skal flytte kan vi sende faktura. Da gjennomfører vi en kredittsjekk som en garanti. Betal aldri kontant. Det er ofte svart arbeid og du har ingen garanti eller forsikringer dersom det skulle oppstå en skade eller noe fra flyttelasset skulle bli borte. Elektronisk betaling med bankkort er trygt og sikkert. Be om kvittering.

Husk å melde flytting senest 8 dager etter at du har flyttet. Dette kan gjøres på Skatteetatens nettsider her.