Flyttebyrå Majorstuen

Flyttebil Oslo, leie flyttebil for flytting

Flyttebyrå Majorstuen flytter for private og bedrifter.

Flyttebyrå Majorstuen

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er ditt lokale flyttebyrå som bistår private og bedrifter som er på flyttefot. Vi leverer alt innen flyttetjenester; privatflytting, kontorflytting, bortkjøring av avfall, flyttevask og montering av møbler. Hver flytting har sin egen historie og vi er glade for å kunne hjelpe deg til en trygg og behagelig flytteprosess.

  1. Fordi vi er like kvalitetsbevisste som vi er fleksible, kan du være trygg på at alt blir gjennomført ned til minste detalj og overlevert som avtalt.
  2. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en seriøs og veletablert flyttebedrift av alle typer flyttejobber i Oslo og Akershus. Mange forbinder det å flytte som stressende og veldig energi takende – vi vet at det ikke trenger å være slik. Når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo får du også profesjonell, rask og effektiv flyttehjelp, til markedets aller beste flyttepriser.

“Vi tar på alvor at vi er et av byens mest ettertraktede flyttebyrå Oslo og hver eneste jobb er en referanse for vårt neste oppdrag.”

Flyttebyrå på Majorstua

Med vårt kontor sentralt plassert på Majorstuen i Oslo kan vi tilby effektive og smarte flyttetjenester for alle som er på flyttefot i hele Oslo Kommune. Hos oss kan du få hjelp med hele flyttingen der vi påtar oss nedpakking, flytting og transport. I tillegg kan du sette bort flyttevask så sørger vi for at ny eier overtar en skinnende ren bolig – uten at du trenger å bekymre deg for eventuelle klager. Flytting krever omtenksomhet, og vi gjennomfører alle slags flytting oppdrag av private hjem, enten du skal flytte i en leilighet, et hus, naboblokka eller til en annen by.

Kontorflytting

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør for bedrifter. Å flytte hele virksomheten krever profesjonelle og erfarne flyttekonsulenter som har forståelse for god planlegging og kan gjøre en flytteanalyse for hva som passer den aktuelle bedriften best. Kontorflytting i normal arbeidstid kan ofte være en krevende og komplisert oppgave. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Flyttebyrå-Majorstuen

Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører alt innen flyttetjenester til det private- og bedriftsmarkedet. I tillegg foretar vi en rekke tjenester til det offentlige i Oslo Kommune. Som et veletablert flyttebyrå og anbefalt aktør er vi opptatt av å levere høy kvalitet, konkurransedyktige betingelser og servicegrad fra øverste hylle.

Våre medarbeidere er hyggelige, erfarne og pålitelige. Majoren Flyttebyrå Oslo AS samarbeider med flere av de beste leverandørene i Norge og kan tilby deg alt fra totale løsninger på flytting, minilager, møbelmontering, flyttevask, rydding av dødsbo og avfallshåndtering.

Flyttebyrå-Majorstuen

Ofte stilte spørsmål

Et viktig kriterium for å finne riktig pris på ditt flyttelass er volum beregning i antall kubikkmeter (cbm). Det er imidlertid ikke så enkelt for deg å beregne størrelsen på ditt eget flyttelass. Våre flyttebiler er 20 kubikk med løftelem. Det er mulig å gjøre en bestilling med mannskap og en flyttebil eller to flyttebiler dersom du har et større flyttegods. Normalt kjører vi flere turer så lenge flyttingen er innad i Oslo Kommune.

Det finnes også såkalte “volumkalkulator” som man kan bruke for å få en oversikt over kubikkmeter. Disse er ikke alltid til å stole på og man må bruke dette med forsiktighet da de kun tar utgangspunkt i standard størrelser.

Primært utføres alle flyttinger internt i Oslo, Akershus og Østfold på timepris. Ved større flyttinger kan vi også gjennomføre en uforpliktende befaring der vi gir fastpris på flyttetjenester. En timepris regnes fra den tiden vi ankommer adressen der oppdraget starter og til oppdraget er slutt på adressen du flytter til. I tillegg kommer det tiden det tar å kjøre til kunde og tilbake når oppdraget er ferdig.

Dersom du har bestilt bortkjøring av avfall må det beregnes tid vi bruker for å kjøre dit og arbeidet man bruker for å sortere på avfalls stasjonen. Dette avtales alltid på forhånd.

Hvis ikke annet er avtalt gjelder følgende:

  • Kilometertillegg utenfor Oslo og Akershus kr.4,-
  • Søndagstillegg 50% i timesprisen, (gjelder alle).
  • For bedrifter etter kl.16.00 alle dager 50% i timesprisen, (gjelder ikke for private).
  • 30 min hver vei i kjøretillegg. For flyttinger som ikke er internt i Oslo gjelder egne priser.

Det er en rekke faktorer som er avgjørende for prisen. Det kan være ting som hvor du flytter fra og til, hva du ønsker å flytte, hvor mange flyttekonsulenter du ønsker osv. En normal internflytting i Oslo utføres som regel basert på timepris med 2 eller 3 flyttekonsulenter og flyttebil på 20m3.

NB! Har du gjenstander/møbler med en vekt over 80 kg pr.enhet skal det informeres om dette på forhånd da det kan medføre ekstra kostnader. Det kan være f.eks piano, vedovner, arkivskap, våpenskap osv.

Prisen er avhengig av hvilke tjenester du bestiller og hvor mye du ønsker å gjøre selv og hva du overlater til oss. Uavhengig av dette kan god planlegging, merking av flytte eskene, flytte i arbeidstiden, hverdager osv være viktige faktorer som gjør flyttingen mer effektiv og da også mer prisvennlig for deg. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

 

Ja, om du det er et større oppdrag enn over en arbeidsdag, kontorflytting eller du flytter til et annet fylke, kan vi komme på en uforpliktende befaring og gi deg fastpris. Primært utføres alle andre interne oppdrag i Oslo på timepris. Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene på Østlandet.

Majoren Flyttebyrå Oslo har godsforsikring  på alle våre flyttebiler, denne er dessuten utvidet til å også gjelde flyttetransport. Dersom man ønsker en utvidet flytteforsikring kan dette tegnes gjennom et forsikringsselskap eller innboforsikringen.

Verdien på flyttegodset skal være lik innboforsikringen. Transportørens ansvar er begrenset av lover og avtaler (iht “General Conditions for International Furniture Removals”), og er ofte ikke tilstrekkelig for å sikre godseier fullt ut. Flyttebyrået sin forsikring er ikke tilstrekkelig som en flytteforsikring og slik er vi dessverre ute av stand til å påta oss det reelle ansvar for godsets faktiske verdi, hva enten bedriften er skadevolder eller skaden har andre årsaker. Vår godsansvarsforsikring trer først i kraft når den totale skaden har en verdi over kr. 10.000,- og skader med verdi under dette vil dessverre ikke dekkes av en godsansvarsforsikring eller flyttebyrå. Med bakgrunn i at vi som flyttebyrå har begrenset mulighet for å påta oss erstatningsansvar anbefaler vi alle våre kunder å tegne en egen forsikring for eget flyttegods.

Kunden oppfordres til å tegne egne flytteforsikring gjennom forsikringsselskapet der man har innboforsikringen. Eventuelt sjekke nåværende innboforsikring og hva denne dekker under flytting. Flyttebyråets forsikringsansvar er begrenset til transportforsikring hvor det juridiske ansvaret begrenser seg.

Flyttebyrå Majorstuen

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er mer enn bare et flyttebyrå. Vi er en servicecbedrift der planlegging, presisjon og møtet mellom kunder og ansatte er avgjørende for å lykkes. Vi vil være kjent som et kvalitetsbevisst selskap som viser ansvar og omtanke for kunder, ansatte, miljøet og samfunnet rundt.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
📍 Rosenborggata 3
0356 Oslo
☎️ 934 64 211

Fyll ut pris skjema for flytting og vi tar kontakt med deg snarest.

Flyttemelding når du flytter

Både offentlig og privat virksomhet bruker opplysninger fra folkeregisteret. Det er derfor viktig at du sender flyttemelding når du flytter og senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk at selv om du flytter innenfor samme kommune eller bydel må du sende inn flyttemelding. Dette og adresseendring kan gjøres elektronisk hos Skatteetaten.

Den nye ordningen gjør det superenkelt å melde flytting på nett. Nå kan du melde adresseendring og flytting direkte fra Posten sine nettsider. Les mer om flyttemelding.

– Denne løsningen er et godt eksempel på et vellykket digitaliseringssamarbeid som gjør hverdagen enklere for brukerne, sier finansminister Siv Jensen (Frp).

Vi utfører våre tjenester hovedsakelig i Oslo- og Bærum Kommune.