FLYTTEBYRÅ MAJORSTUEN

Flyttebyrå Majorstuen flytter for private og bedrifter.

 

 

Flyttebyrå Majorstuen

Flyttebyrå Majorstuen

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er ditt lokale flyttebyrå som bistår private og bedrifter som er på flyttefot. Vi leverer alt innen flyttetjenester; privatflytting, kontorflytting, bortkjøring av avfall, flyttevask og montering av møbler. Hver flytting har sin egen historie og vi er glade for å kunne hjelpe deg til en trygg og behagelig flytteprosess.

  1. Fordi vi er like kvalitetsbevisste som vi er fleksible, kan du være trygg på at alt blir gjennomført ned til minste detalj og overlevert som avtalt.
  2. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en seriøs og veletablert flyttebedrift av alle typer flyttejobber i Oslo og Akershus. Mange forbinder det å flytte som stressende og veldig energi takende – vi vet at det ikke trenger å være slik. Når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo får du også profesjonell, rask og effektiv flyttehjelp, til markedets aller beste flyttepriser.

“Vi tar på alvor at vi er et av byens mest ettertraktede flyttebyrå Oslo og hver eneste jobb er en referanse for vårt neste oppdrag.”

Flyttebyrå på Majorstua

Med vårt kontor sentralt plassert på Majorstuen i Oslo kan vi tilby effektive og smarte flyttetjenester for alle som er på flyttefot i hele Oslo Kommune. Hos oss kan du få hjelp med hele flyttingen der vi påtar oss nedpakking, flytting og transport. I tillegg kan du sette bort flyttevask så sørger vi for at ny eier overtar en skinnende ren bolig – uten at du trenger å bekymre deg for eventuelle klager. Flytting krever omtenksomhet, og vi gjennomfører alle slags flytting oppdrag av private hjem, enten du skal flytte i en leilighet, et hus, naboblokka eller til en annen by.

Kontorflytting

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør for bedrifter. Å flytte hele virksomheten krever profesjonelle og erfarne flyttekonsulenter som har forståelse for god planlegging og kan gjøre en flytteanalyse for hva som passer den aktuelle bedriften best. Kontorflytting i normal arbeidstid kan ofte være en krevende og komplisert oppgave. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

 

Flyttebyrå Majorstuen

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er mer enn bare et flyttebyrå. Vi er en servicecbedrift der planlegging, presisjon og møtet mellom kunder og ansatte er avgjørende for å lykkes. Vi vil være kjent som et kvalitetsbevisst selskap som viser ansvar og omtanke for kunder, ansatte, miljøet og samfunnet rundt.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
📍 Rosenborggata 3
0356 Oslo
☎️ 934 64 211

Fyll ut pris skjema for flytting og vi tar kontakt med deg snarest.

Flyttemelding når du flytter

Både offentlig og privat virksomhet bruker opplysninger fra folkeregisteret. Det er derfor viktig at du sender flyttemelding når du flytter og senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk at selv om du flytter innenfor samme kommune eller bydel må du sende inn flyttemelding. Dette og adresseendring kan gjøres elektronisk hos Skatteetaten.

Den nye ordningen gjør det superenkelt å melde flytting på nett. Nå kan du melde adresseendring og flytting direkte fra Posten sine nettsider. Les mer om flyttemelding.

– Denne løsningen er et godt eksempel på et vellykket digitaliseringssamarbeid som gjør hverdagen enklere for brukerne, sier finansminister Siv Jensen (Frp).

Vi utfører våre tjenester hovedsakelig i Oslo- og Bærum Kommune.