Majoren Flyttebryå hjelper private og bedrifter med pianoflytting i Oslo. Å flytte et piano trenger ikke å være så vanskelig, men det kan være krevende dersom man ikke har riktig utstyr og nødvendig erfaring. Det kreves riktig teknikk, styrke og balanse.

Før vi kan gi pristilbud på pianoflytting ønsker vi noe informasjon på forhånd. Dette for å kunne gi en så korrekt pris som mulig:

1. Instrumentets størrelse og merke

2. Adkomst, antall trapper og eventuelle mulige hindringer

Dersom pianoet må flyttes på høykant trenger vi beskjed om dette på forhånd.

Rimelig flytting av piano

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3
0356 Oslo
Telefon: 934 64 211

Spesialister av tunge løft

  • ARKIVFLYTTING
  • SAFETRANSPORT
  • PIANOTRANSPORT
  • KONTORFLYTTING
  • UTFØRING AV KOMPLEKSE OPPDRAG
 
Fakta om pianoer og pianoflytting Oslo
  • Et lite piano veier ca. 150 – 250 kg og er opptil 120 cm høyt.
  • Et stort piano veier ca. 250 – 400 kg, og er fra 120 cm høyt og oppover
  • Piano fra produsenter som Malmsjö, Steinway & Sons, Billberg, Roth, Östlind & Almqvist, Irmler, Nystrom og Brødrene Caspersen tilhører vanligvis den tunge klassen av piano, takket være den tykke metallrammen.

Hva koster pianoflytting i Oslo

Prisen på pianoflytting er avhengig av flere faktorer. F.eks hvilken etasje du skal flytte fra og til, er det evt. heis i bygget. Er det trappetrinn inn til huset? Hvis det må ned trapper er det relevant å vite om det finnes potensielle utfordringer, som svingtrapp der pianoet kanskje må løftes på høykant. Hvilken modell, størrelse og vekt samt. hvor lang du skal flytte fra og til er også faktorer som påvirker pris på pianoflytting.

For å flytte pianoet trygt og sikkert er det uten tvil best å la profesjonelle pianoflyttere ta seg av pianoflyttingen. Hastverk er lastverk og i verste fall kan det hende at du sitter igjen med et ødelagt instrument, skader på bygg og eiendom eller enda verre, en ødelagt rygg.

Flytting av brannskap og arkivskap For bedrifter utfører vi også flytting av brannskap, arkivskap, flatskjermer og flytting av andre tunge gjenstander. Vi har både kompetanse, erfaring og riktig utstyr for å tilby effektive løsninger. Flytting av pengeskap og safer Vi flytter safe og tilbyr safe transport for privatpersoner og bedrifter i Oslo og Akershus. Erfaring og kompetanse er to svært tungtveiende ord, når det gjelder å jobbe med denne type løft. Denne type oppdrag er ofte forbundet med fare. Derfor har våre ansatte spesialutdanning og mange års erfaring for å flytte de fleste typer safe. Majoren Flyttebyrå Oslo AS har stor erfaring fra Pianoflytting i Oslo og Akershus. Fordi vi er like kvalitetsbevisste som vi er fleksible, kan du være trygg på at alt blir gjennomført ned til minste detalj og overlevert som avtalt. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.