Er du på flyttefot og ønsker flyttehjelp? Hva koster flyttebyrå? Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr alt fra nedpakking av innbo til transport og levering på ny adresse. I tillegg kan vi utføre fullstendig nedvask og bortkjøring av avfall eller gamle møbler du enten ikke har plass til eller ønsker å kvitte deg med. Alle våre tjenester utføres med hundre prosen fornøydgaranti og vi har svært gode kundeomtaler.

Vi utfører alt av store og små flyttejobber med høy kvalitet til avtalt tid og pris. Erfarne og dyktige flyttefolk er klare for å hjelpe deg med flytting i Oslo, Asker, Bærum, Drammen, Vestfold og Østfold.

Det er mange måter å flytte på. Vi kan være skreddersy flyttingen slik at du selv velger i hvor stor grad du vil være involvert.

Hva koster flyttebyrå i Oslo?

Flyttetjenester vi utfører i Oslo er som regel basert på timepriser med 2 eller 3 flyttekonsulenter i tillegg til flyttebil. Det er mange avgjørende faktorer som spiller inn når det kommer til hvor lang tid et flytteoppdrag tar. Alt fra hvilken etasje du flytter fra og til, om det er tilgang til heis, bred trappeoppgang, hvordan innboet er pakket ned, ankomstmuligheter for flyttebil.

Flyttehjelp med fornøydgaranti

Med over 10 år’s erfaring fra flyttebransjen er vi alltid trygge på å levere best kvalitet og markedets beste løsning på flyttehjelp. Derfor tilbyr vi fornøydgaranti på alle våre tjenester. Det er din trygghet. Du betaler ikke hvis du ikke er fornøyd.

Flyttebyrå med lang erfaring

Når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo AS som ditt lokale flyttebyrå velger du også et flyttefirma med lang erfaring fra bransjen. Vi bruker kun egne ansatte. Slik sikrer vi også kvalitet og trygghet til deg som kunde.

Priser på flyttebyrå i Oslo

  • 2 mann og flyttebil fra. 1200,- eks.mva.
  • 3 mann og flyttebil fra 1600,- eks.mva.
  • Leie av bærehjelp fra kr. 650,- eks.mva.
  • Flyttevask fra kr. 65,- eks.mva pr.kvm.

Ved pianoflytting eller flytting av andre tunge møbler og gjenstander kan det forekomme tillegg avhengig av størrelse, vekt og flytteavstand. I tillegg er det avgjørende hvor man flytter fra og til og eventuelle trappenivå.

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt for bedrifter å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er godkjent som renholdsbedrift.