Flyttebyrå Asker

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et komplett og profesjonelt flyttebyrå for deg som er opptatt av kvalitet og høy service på flyttehjelp

 

Flyttebyrå Asker

Flyttebyrå Asker | Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører flyttehjelp i Oslo og Bærum. Vi flytter for private, bedrifter og offentlige institusjoner.

Flytting er for mange en stor og tidkrevende affære. Det er mye som skal ordnes når du skal selge bolig, kjøpe ny og flytte alt du eier og har. Det skal ryddes, pakkes ned, møbler og gjenstander skal transporteres og du må rengjøre rent i boligen du flytter fra. Med et flyttebyrå kan oppgaven bli betydelig enklere. Ved å bruke et profesjonelt flyttefirma kan flyttingen foregå både raskt og effektivt.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et anerkjent og populært flyttebyrå i Oslo. Vi flytter over hele Østlandet og dekker hovedsakelig Oslo, Viken og Bærum. Med lang erfaring fra flyttebransjen, dyktige medarbeidere og spesialtilpasset utstyr for flytting gjør vi flyttedagen mer behagelig og skånsom for deg og dine eiendeler. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet, god kundeservice og konkurransedyktige priser på flytting. Som totalleverandør kan vi også tilby flere tjenester som er aktuelt for deg i flytteprosessen. For eksempel ned pakking av godset, levering av flytteemballasje som flytte esker, bortkjøring av avfall til miljøstasjon, mellomlagring og flyttevask.

Takk for veldig god service i forbindelse med flytting til Frysjaveien 7A. Dere behandlet tingene mine og maleriene veldig forsiktig.

Rigmor Johansen
Flytting internt Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et populært flyttebyrå Oslo som har mange fornøyde kunder og majoriteten av våre oppdrag kommer gjennom kunder som har brukt oss tidligere og anbefaler oss til andre. Les mer om våre referanser.

Flyttebyrå for private

Vi flytter for private, pensjonister og studenter i Asker og Bærum. For mange vil det å bare flytte et enkelt møbel i blandt være slitsomt nok. Man har kanskje ikke flyttebil og transport eller det kan være for tungt å bære det selv. For å ikke snakke om det å skulle tømme og flytte en hel bolig eller leilighet. Vårt flyttebyrå sørger ikke bare for en trygg og effektiv flytting. Vi sparer deg også for mye tid og stress. Vi tilbyr mange flyttetjenester når du skal flytte privat.

– Hjelp til nedpakking
– Flytteemballasje, flytteesker, garderobeesker, pakkepapir
– Tømming av dødsbo
– Flyttevask av bolig, leilighet eller villa
– Mellomlagring i tørt og oppvarmet minilager eller lagercontainer
– Møbelmontering

Selv om det kan være behagelig å bruke et flyttebyrå må en være klar over at flytteprosessen ofte byr på uforutsette utgifter og flytting er kostbart. Men det er fortsatt mulig å unne seg profesjonell flyttehjelp fra oss i Majoren Flyttebyrå Oslo AS til en konkurransedyktig pris.

Ved å planlegge godt i forkant og kanskje få hjelp fra noen i familien eller venner til å rydde og pakke kan flyttejobben bli betydelig rimeligere.

Flyttevask

Trenger du hjelp til flyttevask? Vurderer du å bruke et firma som tar seg av flyttevasken bør du undersøke flere ting før du bestemmer deg hvem som får jobben. Forbrukerrådet mottar årlig mange klager i forbindelse med utført flyttevask. Sjekk at selskapet du ønsker å bruke driver lovlig og har godkjenning fra det offentlige til å drive med renhold. Du finner alle bedrifter som er registrert i Renholdsregisteret hos Arbeidstilsynet.

Kontorflytting Asker og Bærum

Flytting for bedrifter og det offentlige er noe vi har lang erfaring med. Vi flytter årlig en rekke bedrifter, alt fra mellomstore bedrifter til større avdelinger, hovedkontor og bedrifter som ønsker å avvikle kontor. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Derfor bruker vi kun egne ansatte som er erfarne og slik sørger vi for effektiv og kontrollert flytting fra gamle kontorlokaler.

Andre tjenester i forbindelse med kontorflytting

– Demontering og møbelmontering av kontormøbler
– Internflytting og bærehjelp til bedrifter
– Arkivflytting og lagerflytting
– Flytting av arkivskap, safe, brannskap
– Utleie av bærehjelp
– Ryddetjenester og bortkjøring av avfall
– Mellomlagring for bedrifter
– Kontorvask

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring der vi sammen med oppdragsgiver kan kartlegge bedriftens behov. Vi hjelper deg med flyttetjenester neste gang du flytter og ønsker flyttehjelp fra et flyttebyrå i Asker.

Husk: Du må melde flytting senest åtte dager etter at du har flyttet. Du kan lese mer om flyttemelding på nett.

Flyttebyrå Asker

Om oss

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er kjent for å være et konkurransedyktig og profesjonelt flyttebyrå. Vi har tett samarbeider med andre aktører i flyttebransjen, lageraktører og eiendomsmeglere som anbefaler oss flyttebyrå. Våre kunder er vår viktigste markedsførings kanal og vi streber etter å levere best på kvalitet og kundeservice.

Planlegger du flytting gleder vi oss til å høre fra deg!