Flyttebyrå Asker

Flyttebyrå


Flyttebyrå Asker. Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører flyttehjelp i Oslo, Asker og Bærum. Vi flytter for private, bedrifter og offentlige institusjoner i Asker Kommune, inkludert Sandvika, Lysaker, Bærum.

Flytting er for mange en stor og tidkrevende affære. Det er mye som skal ordnes når du skal selge bolig, kjøpe ny og flytte alt du eier og har. Det skal ryddes, pakkes ned, møbler og gjenstander skal transporteres og du må rengjøre rent i boligen du flytter fra. Det er mulig å gjøre mye på egenhånd men det kan også være godt å gi ansvaret til noen andre. Når tidsrammen er knapp kan flytteprosessen bli betydelig enklere med flyttehjelp fra et flyttefirma.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et anerkjent og populært flyttebyrå i Oslo. Vi flytter over hele Østlandet og dekker hovedsakelig Oslo, Viken og Bærum. Med lang erfaring fra flyttebransjen, dyktige medarbeidere og spesialtilpasset utstyr for flytting gjør vi flyttedagen mer behagelig og effektiv. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet, god kundeservice og konkurransedyktige priser på flytting.

Profesjonelle flyttetjenester

Fra å pakke opp alle eiendelene dine til å organisere transport og sørge for at alt kommer trygt til det nye hjemmet, er det mye som skal håndteres. Som totalleverandør kan vi også tilby flere tjenester som er aktuelt for deg i flytteprosessen. For eksempel nedpakking av godset, levering av flytteemballasje (flytteesker, pakkepapir, bobleplast, pakketape o.l.), bortkjøring av avfall til miljøstasjon, mellomlagring og flyttevask.

Når du velger vårt flyttebyrå, får du tilgang til ekspertise og erfaring fra et team av profesjonelle flytteeksperter. Vi forstår at hver flytting er unik, og vi tilpasser våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov. Uansett om du flytter til en ny leilighet i samme by eller til et annet sted i Norge, har våre flyttemedarbeidere kunnskapen og ferdighetene som kreves for å sikre en problemfri overgang.

Vi er stolte av å tilby enestående kundeservice gjennom hele flytteprosessen. Kundeservice er tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd og hjelpe deg med eventuelle bekymringer du måtte ha. Les hva våre kunder sier om oss på referanser. Majoriteten av våre oppdrag kommer fra kunder som har brukt oss tidligere og anbefaler oss til andre.

Flyttebyrå Asker for private

Ved flytting skjer det ofte mye samtidig og det er mange oppgaver som må ordnes. Det finnes tre jobber som er mest krevende – pakking, transportering, og løfting av møbler og ting. Du bør starte i god tid med å pakke ned ting i flytteesker. Tidlig planlegging er viktig for en effektiv flytteprosess.

Flyttehjelp i Asker og omegn

Vi flytter for private, pensjonister og studenter i Asker og Bærum. Under finner du et utvalg av flyttetjenester vi kan hjelpe deg med:

 • Hjelp til nedpakking
 • Levering av flytteemballasje, flytteesker, garderobeesker, pakkepapir
 • Tømming av dødsbo
 • Flyttevask (eller visningsvask)
 • Mellomlagring
 • Møbelmontering
 • Bortkjøring av avfall, søppeltaxi

Våre tjenester er tilgjengelige for et bredt spekter av kunder, inkludert privatpersoner, bedrifter, eiendomsmeglere og det offentlige. Uansett om du flytter fra en leilighet, et hus, et kontor eller en større eiendom, har vi ekspertisen og ressursene til å imøtekomme dine behov.

Flyttevask

Trenger du hjelp til flyttevask? Vårt flyttebyrå i Asker hjelper deg med å overlate det gamle stedet ditt i perfekt stand for neste eier eller leietaker. Vår profesjonelle flyttevasktjeneste er laget for å sikre grundig rengjøring av boligen du flytter fra, slik at den er i optimal tilstand når du forlater den. Dette er en kritisk del av flytteprosessen som kan bidra til å sikre at du etterlater deg et godt inntrykk og oppfyller eventuelle kontraktsforpliktelser.

Vurderer du å bruke et firma som tar seg av flyttevasken bør du undersøke flere ting før du bestemmer deg hvem som får jobben. Forbrukerrådet mottar årlig mange klager i forbindelse med utført flyttevask. Sjekk at selskapet du ønsker å bruke driver lovlig og har godkjenning fra det offentlige til å drive med renhold. Du finner alle bedrifter som er registrert i Renholdsregisteret hos Arbeidstilsynet.

I tillegg til vår populære flyttevask, tilbyr vi også andre rengjøringstjenester som kan være nyttige når du flytter. Visningsvask er ideell for de som ønsker å presentere eiendommen sin på sitt beste under visninger for potensielle kjøpere eller leietakere. Det gir en ren og innbydende atmosfære som kan øke sjansene for en rask og vellykket salg eller utleie.

Byggvask er en annen viktig tjeneste vi tilbyr. Når du flytter inn i en ny bygning eller kontorlokale, kan byggvask bidra til å fjerne byggestøv og sikre at alt er rent og klart for bruk. Dette er spesielt viktig for bedrifter som ønsker å komme i gang med virksomheten så raskt som mulig.

Kontorflytting Asker og Bærum

Flytting for bedrifter og det offentlige er noe vi har lang erfaring med. Vi flytter årlig en rekke bedrifter, alt fra mellomstore bedrifter til større avdelinger, hovedkontor og bedrifter som ønsker å avvikle kontor. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Derfor bruker vi kun egne ansatte som er erfarne og slik sørger vi for effektiv og kontrollert flytting fra gamle kontorlokaler.

Andre tjenester i forbindelse med kontorflytting

 • Demontering og møbelmontering, montering av kontormøbler
 • Internflytting, bærehjelp til bedrifter
 • Arkivflytting og lagerflytting
 • Flytting av safe, brannskap, maskinflytting
 • Utleie av bærehjelp
 • Ryddetjenester, kjøre bort avfall, kontorutstyr
 • Mellomlagring, bedriftslager
 • Kontorrengjøring

Flyttebyrå Bærum

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring der vi sammen med oppdragsgiver kan kartlegge bedriftens behov. Vi hjelper deg med flyttetjenester neste gang du flytter og ønsker flyttehjelp fra et flyttebyrå i Asker.

Husk: Du må melde flytting senest åtte dager etter at du har flyttet. Du kan lese mer om flyttemelding på nett.

 

Bestill flyttebyrå i Asker

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er kjent for å være et konkurransedyktig og profesjonelt flyttebyrå i Asker. Vi har tett samarbeider med andre aktører i flyttebransjen, lageraktører og eiendomsmeglere som anbefaler oss flyttebyrå. Våre kunder er vår viktigste markedsførings kanal og vi streber etter å levere best på kvalitet og kundeservice.

Vi tar på oss flytteoppdrag i hele Oslo og Viken. Det vil si, hvis du skal flytte til, fra eller innad Asker sentrum, så stiller vi opp. Hvordan booker du vår flytteservice?

Det enklest for deg er å sende oss en online flytteforespørsel. Det er også mulig og ta direkte kontakt med oss på telefon på 934 64 211 eller via e-post adressen vår post at majorenflytt.no

Vi ønsker å gjøre din flytteprosess enkel og tilpasset behovet ditt. Vi arbeider med høy kvalitet og streber alltid etter å forbedre oss for å være de beste på markedet.

Planlegger du flytting gleder vi oss til å høre fra deg! Det kan føles overveldende, men ta det med ro – vi er her for å hjelpe deg!


Få et uforpliktende tilbud