Flyttebyrå Asker

Flyttebyrå Asker. Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører flyttehjelp i Oslo, Asker og Bærum. Vi flytter for private, bedrifter og offentlige institusjoner.

Flytting er for mange en stor og tidkrevende affære. Det er mye som skal ordnes når du skal selge bolig, kjøpe ny og flytte alt du eier og har. Det skal ryddes, pakkes ned, møbler og gjenstander skal transporteres og du må rengjøre rent i boligen du flytter fra. Det er mulig å gjøre mye på egenhånd men det kan også være godt å gi ansvaret til noen andre. Når tidsrammen er knapp kan flytteprosessen bli betydelig enklere med flyttehjelp fra et flyttefirma.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et anerkjent og populært flyttebyrå i Oslo. Vi flytter over hele Østlandet og dekker hovedsakelig Oslo, Viken og Bærum. Med lang erfaring fra flyttebransjen, dyktige medarbeidere og spesialtilpasset utstyr for flytting gjør vi flyttedagen mer behagelig og effektiv. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet, god kundeservice og konkurransedyktige priser på flytting.

Flyttebyrå i Asker

Som totalleverandør kan vi også tilby flere tjenester som er aktuelt for deg i flytteprosessen. For eksempel nedpakking av godset, levering av flytteemballasje (flytteesker, pakkepapir, bobleplast, pakketape o.l.), bortkjøring av avfall til miljøstasjon, mellomlagring og flyttevask.

Takk for veldig god service i forbindelse med flytting til Frysjaveien 7A. Dere behandlet tingene mine og maleriene veldig forsiktig.

Rigmor Johansen
Flytting internt Oslo

Les mer om våre referanser. Majoriteten av våre oppdrag kommer fra kunder som har brukt oss tidligere og anbefaler oss til andre.

Flyttebyrå for private

Ved flytting skjer det ofte mye samtidig og det er mange oppgaver som må ordnes. Det finnes tre jobber som er mest krevende – pakking, transportering, og løfting av møbler og ting. Du bør starte i god tid med å pakke ned ting i flytteesker. Tidlig planlegging er viktig for en effektiv flytteprosess.

Flyttehjelp i Asker og omegn

Vi flytter for private, pensjonister og studenter i Asker og Bærum. Under finner du et utvalg av flyttetjenester vi kan hjelpe deg med:

 • Hjelp til nedpakking
 • Levering av flytteemballasje, flytteesker, garderobeesker, pakkepapir
 • Tømming av dødsbo
 • Flyttevask (eller visningsvask)
 • Mellomlagring
 • Møbelmontering
 • Bortkjøring av avfall, søppeltaxi

Flyttevask

Trenger du hjelp til flyttevask? Vurderer du å bruke et firma som tar seg av flyttevasken bør du undersøke flere ting før du bestemmer deg hvem som får jobben. Forbrukerrådet mottar årlig mange klager i forbindelse med utført flyttevask. Sjekk at selskapet du ønsker å bruke driver lovlig og har godkjenning fra det offentlige til å drive med renhold. Du finner alle bedrifter som er registrert i Renholdsregisteret hos Arbeidstilsynet.

Kontorflytting Asker og Bærum

Flytting for bedrifter og det offentlige er noe vi har lang erfaring med. Vi flytter årlig en rekke bedrifter, alt fra mellomstore bedrifter til større avdelinger, hovedkontor og bedrifter som ønsker å avvikle kontor. Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Derfor bruker vi kun egne ansatte som er erfarne og slik sørger vi for effektiv og kontrollert flytting fra gamle kontorlokaler.

Andre tjenester i forbindelse med kontorflytting

 • Demontering og møbelmontering, montering av kontormøbler
 • Internflytting, bærehjelp til bedrifter
 • Arkivflytting og lagerflytting
 • Flytting av safe, brannskap, maskinflytting
 • Utleie av bærehjelp
 • Ryddetjenester, kjøre bort avfall, kontorutstyr
 • Mellomlagring, bedriftslager
 • Kontorrengjøring

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring der vi sammen med oppdragsgiver kan kartlegge bedriftens behov. Vi hjelper deg med flyttetjenester neste gang du flytter og ønsker flyttehjelp fra et flyttebyrå i Asker.

Husk: Du må melde flytting senest åtte dager etter at du har flyttet. Du kan lese mer om flyttemelding på nett.

Flyttebyrå Asker

Booke flyttehjelp i Asker

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er kjent for å være et konkurransedyktig og profesjonelt flyttebyrå. Vi har tett samarbeider med andre aktører i flyttebransjen, lageraktører og eiendomsmeglere som anbefaler oss flyttebyrå. Våre kunder er vår viktigste markedsførings kanal og vi streber etter å levere best på kvalitet og kundeservice.

Vi tar på oss flytteoppdrag i hele Oslo og Viken. Det vil si, hvis du skal flytte til, fra eller innad Asker sentrum, så stiller vi opp. Hvordan booker du vår flytteservice?

Det enklest for deg er å sende oss en online flytteforespørsel. Det er også mulig og ta direkte kontakt med oss på telefon på 934 64 211 eller via e-post adressen vår post at majorenflytt.no

Vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS ønsker å gjøre din flytteprosess enkel og tilpasset behovet ditt. Vi arbeider med høy kvalitet og streber alltid etter å forbedre oss for å være de beste på markedet.

Planlegger du flytting gleder vi oss til å høre fra deg! Det kan føles overveldende, men ta det med ro – vi er her for å hjelpe deg!


Få et uforpliktende tilbud