Minilager og Lagerhotell Oslo

minilager-lagerhotell-oslo

Det å bo på liten plass har sin pris, på den måten at det kan bli knapt med lagringsplass. For selv om du rydder aldri så mye i den ene boden du har, sitter du kanskje igjen med ting du ikke får plass til. Som totalleverandør av flyttetjenester i Oslo tilbyr Majoren også det siste leddet i flyttekjeden. Vi håndterer godset frem til lagringsstedet og har således full kontroll på lagringen og systematikken. Uthenting er enkelt, og godset kan transporteres på kort varsel.

Minilager og lagerhotell Oslo – både privat og bedrifter. Passer utmerket til bedrifter som driver med utsalg og trenger lagerplass, håndverkere som ønsker å lagre rekvisita og utstyr eller bedrifter som flytter til mindre lokaler og ønsker å mellomlagre kontormøbler.

Flytterekvisita (flytteesker, m.m.)

I forbindelse med flyttingen har du behov for flytteesker, bobleplast, silkepapir til nedpakking m.m. Dette kan du kjøpe gjennom enkeltvis eller gjennom våre flyttepakker. Vi har gratis leveranse til alle våre kunder i Oslo.

Minilager og lagerhotell Oslo til private og bedrifter

Har du behov for mellomlagring av ting du ikke bruker, sesongbaserte varer eller møbler du rett og slett ikke har plass til i din nye bolig? Vi kan tilby profesjonelle lagerløsninger og har flere avdelinger rundt om i Oslo, Akershus og omegn. Du leier lager fra måned til måned, uten noen form for bindingstid og kan velge mellom kaldt- og varmlager. Vi har både containerlager og temperert lager innendørs, oppvarmet og tørt gjennom hele året. Minilageret har også installert brannvarsling og tyverialarm som er tilknyttet alarmsentral.

Containerlager: Dette er en effektiv og rask måte for å lagre deres innbo og møbler. Når man lagrer i container slipper man også store avstander og bruk av heis inne på lagerområdet. Det sparer deg for tid og lossing kan foretas raskt og effektivt.

Flyttetips og pakketips

Følg tipsene våre under for smart pakking der du kan utnytte lagerplassen best mulig.

Tips Minilager og Lagerhotell Oslo

Møbler

 • Skru fra hverandre større møbler for å spare plass. Spar på alle skruer og fest/merk de i små poser.
 • Tunge gjenstander bør ikke plasseres over myke møbler.
 • Stable stoler oppå hverandre
 • Pakk inn bordplater og ben i bobleplast for å unngå riper

Hvitevarer

 • Avrim kjøleskap og fryser før lagring
 • For å unngå lukt og mugg bør du la døren stå åpen

Glass og skjøre gjenstander

 • Beskytt med silkepapir (ikke bruk avispapir da det kan gi trykksverte)
 • Sett disse eskene på toppen så de unngår trykk fra tyngre gjenstander

Klær

 • Skal du lagre over en lengre periode bør du benytte rustfrie kleshengre

Elektriske artikler

 • Pakk i originalemballasjen, om dette mangler pakk inn i bobleplast og vanlig eske for å beskytte

Batteridrevne gjenstander

 • Fjern batteri for å unngå skade og lekkasje

Gressklipper og andre maskiner

 • Bensin og andre væsker må tømmes for å unngå lekkasje og brannfare (Vi lagrer ikke brannfarlige og eksplosive gjenstander)