Når man er i prosessen med å flytte ut av sitt hjem, er det mange som ikke innser hvor mange eiendeler de faktisk har, og hvor mye plass de egentlig tar når man skal starte å flytte på dem. Å sette bort flyttejobben til et flyttebyrå er vel verdt pengene, og man sparer mye tid og krefter på å la andre utføre jobben for seg.

Priser på flyttetjenester

Når man skal innhente tilbud fra et flyttebyrå er det mange faktorer som spiller inn på totalsummen. Vi utfører flyttetjenester i Oslo basert på mannskap og flyttebil og timesatser. Fastpris kan vi tilby kun etter en befaring og der det er en større jobb, for eksempel ved at kunden ønsker flyttehjelp med nedpakking og nedvask av boligen. Timebasert flytting har en lavere totalsum da du betaler for reelle arbeidstimer. Alle oppdrag som utføres i Oslo har en minstepris på tre timer. Ved flytting utenfor byen og til andre steder i Norge gjelder timesatsen fra vi kjører ut og til flyttebilen er tilbake igjen.

Hva kan vi hjelpe deg med

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et lokalt flyttebyrå i Oslo og vårt arbeidsområde er hovedsakelig Østlandet. Vi flytter for private og bedrifter og har en rekke oppdrag for det offentlige og statlige foretak. Under kan du se noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med:

  • Privatflytting
  • Kontorflytting
  • Montering av kontormøbler
  • Søppeltaxi og ryddetjenester
  • Flyttevask
  • Minilager og mellomlagring

Vi har lang erfaring og kompetanse for å bistå deg med komplette flyttetjenester og deres behov under flytteprosessen.

Flyttehjelp for bedrifter

Når en bedrift skal flytte til en ny lokasjon eller nye kontorer er det essensielt å planlegge flyttingen nøye slik at man mest mulig hindrer nedetid for bedriften. Det ideelle scenarioet er at de ansatte forlater arbeidsplassen på fredagen, og møter opp på arbeidsplassens nye kontorer på mandagen, og kan sette seg rett ved pulten sin og starte arbeidet sitt. Det høres kanskje svært vanskelig ut, men det er fullt mulig ved god planlegging på forhånd.

Det finnes aldri en ferdigskrevet mal for hvordan flyttingen til bedriften vil foregå da ingen prosjekter er helt like. Det er strategisk smart å utpeke en prosjektleder til dette formålet, og la vedkommende være ansvarlig for all delegering, planlegging og utførelse av selve flyttingen. Vi har lang erfaring med flytting av kontorer, og vet hvilke ting som må prioriteres ved kontorflytting, og hva som skal til for å gjøre jobben så effektiv som mulig. En god planlegging av jobben vil sterkt begrense nedetiden til både produksjon av varer og tjenester, samt selgere eller kunderådgivere som ikke får utført arbeidet sitt uten en arbeidsplass.

Montering kontormøbler

Kontor møblement er ofte store, massive og tunge, derfor er det ofte at mange av møblene på et kontor må demonteres før flytting, for så å måtte monteres igjen på nye kontorer; kontorpulter er et godt eksempel på dette. Skal man starte på slike prosjekter selv vil man ofte støte på problemer fordi man ikke husker hvilke deler til hørte til hvor, hvordan pulten hang sammen eller hvilke komponenter som skal festes i hverandre. Våre montører har høy kompetanse og erfaring på slike punkter slik at du kan fortsette å utføre ditt daglige arbeide, mens ekspertene tar seg av sitt. Vektlegger dere punktlighet, kostnadseffektivitet og ærlighet, ta kontakt med oss i Majoren Flyttebyrå Oslo AS.

Flyttemelding
Både offentlig og privat virksomhet bruker opplysninger fra folkeregisteret. Det er derfor viktig at du sender flyttemelding når du flytter og senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk at selv om du flytter innenfor samme kommune eller bydel må du sende inn flyttemelding. Dette og adresseendring kan gjøres elektronisk hos Skatteetaten.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Meld flytting på nett