Tømme bolig Oslo

Har du behov for å tømme en bolig i Oslo eller omegn? Enten det er snakk om rydding av dødsbo eller ordinært boligsalg, er det viktig at boligen ryddes før visning. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå i Oslo som hjelper deg med alt av ryddetjenester som tømming av bolig, kjøre bort avfall og flyttetjenester når du skal flytte.

Med en tom bolig kan eiendomsmegler eller boligstylist jobbe med blanke ark, og sørge for at boligen ser tiltalende og nøytral ut før den legges ut for salg.

Bortkjøring av avfall og gamle møbler

Under flytteprosessen dukker det ofte opp mange gjenstander og skrot som du helst vil kvitte deg med. Enten det er gamle gardiner, lamper eller en slitt sofa, ønsker du kanskje ikke å ta dette med deg på flyttelasset.

Du kan få hjelp til å tømme en bolig i Oslo eller omegn, siden det finnes mange leverandører av flyttetjenester i området. Disse kan blant annet bistå med bortkjøring av søppel og gamle møbler.

Det er en fordel om brukte møbler gjenvinnes på en miljøvennlig måte. Mange flyttebyrå og lignende tjenester kan derfor kjøre tingene til gjenvinningsstasjoner. På den måten kan de gamle tingene dine få nytt liv!

Bestill søppeltaxi i Oslo

Har du store mengder avfall og gamle møbler, kan det være utfordrende å frakte dette til gjenvinning eller avfallsplassen på egen hånd.

En søppeltaxi er typisk sett en varebil eller kassebil med god plass til avfall og andre gjenstander du vil kvitte deg med. Dette betyr at det ofte er mulig å få plass til alt avfallet i bilen, slik at det ikke er nødvendig å kjøre frem og tilbake mange ganger.

Har du tunge møbler? Få bærehjelp

Det å tømme en bolig i Oslo kan ofte være utfordrende – spesielt om du bor i et boligkompleks med smale vinkeltrapper og trange korridorer. Samtidig er det ikke til å legge skjul på at mange møbler og hvitevarer veier mer enn hva ryggen din har godt av.

Dersom du bestiller flyttehjelp eller bortkjøring av avfall gjennom søppeltaxi eller flyttebyrå, vil du ofte kunne få bærehjelp også. Dette betyr at profesjonelle flyttefolk kan frakte møblene dine ut fra boligen og inn i flyttebilen for deg.

Tømming av bolig: Huskeliste

Når du skal tømme en bolig i Oslo (eller andre steder i landet), er det blant annet lurt å sammenligne priser på ulike flyttebyrå og søppeltaxier. Det finnes nemlig mange aktører som tilbyr flyttehjelp, oppbevaring og tømming av bolig. Og prisene varierer mye.

Samtidig er det viktig å påpeke at du ikke kun skal velge flyttehjelp basert på pris. Det er smart å unngå svart arbeid, slik at du unngår å bli bøtelagt. Kvaliteten på flyttetjenesten er minst like viktig som pris. Velg en aktør som priser tjenestene sine rettferdig.

Ved tømming av bolig bør du også huske på å sette ting du ønsker å beholde til sides. Det er fort gjort å putte dyrebart arvegods i feil eske! Pass også på å pakke gjenstander du skal ha med deg til den nye boligen på en forsvarlig måte.

  • Kontakt et anbefalt og seriøst flyttebyrå
  • Ikke velg flyttetjeneste kun basert på pris
  • Sett tingene du ønsker å beholde til sides
  • Pakk forsvarlig
Få hjelp til tømming av bolig

Enten du skal tømme en bolig i Oslo eller andre områder, er det ofte greit å få hjelp til bortkjøring av søppel, tunge løft og vasking av bolig.

En ren og ryddig bolig er lettere å få solgt. Gjør jobben selv, eller få hjelp fra en søppeltaxi eller et flyttebyrå!