Boligstyling Oslo

Boligstyling Oslo

Boligstyling Oslo | Med riktig boligstyling kan du øke verdien på salgsobjektet.

Mange er skeptiske til å benytte boligstyling når de skal selge boligen, selv om flere meglere krever at det skal være en del av oppdraget for at de skal ta på seg jobben. Men selv om du ikke er overbevist, så er det en del nyttig fordeler ved å benytte deg av boligstyling. Den viktigste fordelen er at det kan gi en kjøper et inntrykk av boligens potensiale. Når man kommer inn i en bolig hvor man kun ser tomme rom med hvite vegger, så er det vanskelig å få et inntrykk av hvordan boligen kan benyttes, og spesielt når man har lite tid for å avgjøre om boligen gir de mulighetene en ønsker. Men det kan være like vanskelig å se potensialet til en bolig når den er overfylt av ting. Da kan du få inntrykk av at boligen ikke har den plassen du ser for deg at den burde ha.

 

Boligstyling Oslo

Boligstyling Oslo

Boligstyling kan gi et bedre totalinntrykk av boligen som skal selges og forenkle salgsprosessen. Vi samarbeider med boligstylist i Oslo som hjelper deg med råd og veiledning til styling og valg av interiør før salg. 

Boligstyling Oslo kan øke verdien på boligen din ved salg.

 

Boligstyling kan øke verdien på salgsobjektet

Resultatet med en boligstyling Oslo er at potensielle kjøpere kan se hva slags muligheter som finnes i din bolig med boligstyling. Du kan få en høyere pris for boligen din. Men det er viktig at boligstylingen viser boligens rette potensiale med en tiltrekkende atmosfære. En dårlig boligstyling kan fungere på akkurat motsatt måte. Man kan risikere at potensielle kjøpere får et dårlig inntrykk av boligen. Man danner da et inntrykk at man trenger å gjøre altfor mye endringer for at den skal bli som man ønsker.

Lettere å selge med boligstyling

De fleste selger en bolig fordi de ønsker å få råd til å kjøpe en ny som er enda bedre og enda større. Derfor ønsker de fleste å få så mye for boligen som mulig. Riktig boligstyling Oslo kan hjelpe deg å oppnå dette målet.

Boligstyling spørsmål & svar

Kan jeg style boligen uten en boligstylist?
Ja, det er ingen krav om at du må bruke et firma til å gjøre jobben. Fordelen med å bruke en profesjonell boligstylist er at de ser ulike løsninger som passer til målgruppen og har ofte et mer kritisk blikk enn du har som eier av egen bolig. Dessuten er det oppdatert på ulike trender som passer som treffer kjøperen. Enten du skal style en stor klassisk villa på vestkanten eller en trendy leiligheten for unge mennesker vil en boligstylist være behjelpelig med å style objektet.

Kan jeg bli boende under visningstiden eller må jeg flytte ut?
Det kreves naturligvis litt mer forsiktighet hvis man har leid møbler men det er ingen problem å bli boende i boligen under visningstiden.

Hvor lang tid tar det med boligstyling?
Det er vanskelig å svare på da hver bolig har ulikt behov. De fleste oppdrag gjøres på en dag og man leier møbler mellom 10 – 14 dager under visningstiden. Det er mulig å bestille en time der man går gjennom hvilket behov dere har og stylisten vil kunne svare på spørsmål dere måtte ha.

Hva koster boligstyling?
Det avhenger av hvilket behov dere har og i hvilken grad dere ønsker at boligen er stylet, delstyling eller fullstyling. Derfor er det vanskelig med en konkret prisoversikt over hva boligstyling koster. Normalt tilbyr man en veiledningstime der boligstylisten går gjennom boligen og gir deg gode råd underveis. En slik interiørveiledning med en rapport koster mellom 1800 – 3000 kr.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Trenger du lagring av møbler samarbeider vi med OK Minilager.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Boligstyling Oslo