Flyttebyrå

Billig flyttebyrå Oslo ⏐ Planlegger du å flytte? Kjenner du allerede uro og stress før flyttingen? Vel, du er ikke alene om det. De fleste syns nemlig det er stress å flytte. Noen sier de hater det og gleder seg bare til de er ferdig.

Det er ingen grunn til bekymring!

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er ditt flyttebyrå i Oslo som hjelper deg med alt du trenger både før, under og etter at du har flyttet. Vi leverer flyttemateriell, gir deg pakketips, bærer og flytter deg til ny bolig før vi til slutt både tar med oss avfall du ønsker å kvitte deg med og ordner med flyttevask. Alt vi gjør utføres med fornøydgaranti – det skal være trygt å stole på en proff aktør!

Hvordan finne et billig flyttebyrå Oslo

Flyttehjelp skal ikke være dyrt og du kan selv bidra til å holde kostnadene lave. Alt er ikke mulig å påvirke, men med god planlegging kan du flytte både rimelig, raskt og effektivt.

  • Start nedpakking tidlig: Pakker du selv kan du spare flere tusen kroner. Det er også en fin måte å gå gjennom gamle ting, rydde i kjeller og loft og kvitte deg med ting du aldri bruker eller som opptar unødvendig lagringplass. Bruk like flytteesker når du pakker – det gjør flyttingen enklere.
  • Demontering og klargjøring av innbo: Er det mulig å demontere hyller og møbler anbefaler vi at dette gjøres på forhånd. Det vil gjøre at våre flyttegutter slipper å bruke tid på dette og flyttingen foregår raskere. Merk og tape gjerne skruer på møbler slik at du vet hva som hører til de ulike delene når du skal montere disse opp igjen.
  • Før var det vanlig med dugnadshjelp når man flyttet. Nå kjøper de fleste seg ut av stresset. Kanskje du har en god venn eller kollega som ønsker å hjelpe deg på flyttedagen?
  • Kjør bort mindre ting selv: Det høres kanskje rart ut men det er de små tingene som oftest tar lengst tid å flytte. Har du tilgang til bil og kan kjøre flytteesker og mindre gjenstander på egenhånd kan flyttebyrået ta de store tingene.
  • Kvitt deg med ting: Selg på finn.no eller gi bort til organisasjoner eller venner. Ting du ikke lenger har bruk for eller møbler som ikke passer inn i din nye bolig vil bare være i veien eller ta opp unødvendig plass.

Er du usikker på noe, har spørsmål eller bare trenger generelle råd og tips? Vi er ikke lenger unna enn en epost eller telefon. Ring oss – vi hjelper deg mer enn gjerne. Fyll ut skjema for pris fra vårt flyttebyrå.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211