Montering Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører montering og eiendoms service (eiendomsdrift) for både private og bedrifter. Vi tilbyr alt fra enkelttjenester, totale løsninger til ditt borettslag, sameier, organisasjoner og hovedkontor. Hos oss har du lave priser, ingen bindingstid og kun 1 måned oppsigelse dersom det er ønskelig. Vi leverer alltid med fornøydgaranti og etterstreber daglig å levere tjenester som overgår våre kunders forventninger.

Vi monterer møbler fra IKEA, kontormøbler, kopiromsmøbler, montering av innredning o.l. Vi monterer over hele Oslo Kommune.

Majoren er serviceinnstilte og vi har et godt rykte der vi er kjent for å alltid yte noe mer enn det som er avtalt. I tillegg kan vi stille opp på kort varsel. Vi ønsker å være en totalleverandør for våde kunder innen flytte- og vaktmestertjenester.

Montering Oslo

Møbel montering Oslo

Vi monterer alle typer av møbler. Våre montører har lang erfaring og solid kompetanse med møbelmontasje fra store bedrifter der man har montert kontormøbler og gjort i stand flere tusen arbeidsplasser. Under en kontorflytting kan vi påta oss ansvaret med å montere både gamle og nye møbler som bedriften har bestilt inn. Enten det er kontormøbler fra Kinnarps, Gerdmans, Aj Produkter, Witre, Cowab, EFG, Hov Dokka, Martela eller andre produsenter – vi har utstyr å kompetanse for å hjelpe dere med møbel monteringen.

Montering Oslo og Transport

Har du bestilt nye møbler og ønsker hjelp med transport for å hente disse? Vi kan hjelpe dere med dette og også bistå ved bortkjøring av gamle møbler eller for bedriften.

  • Vi monterer alle typer møbler
  • Vi kan montere møbler fra ulike produsenter
  • Vi montører for bedrifter, skoler, hotell, kjøpesentre, hovedkontor m.m.

For at arbeidsplassene skal være klare til bruk etter flyttingen, så kan du benytte deg av tjenester fra Majoren Flyttebyrå for å demontere møblement slik at man kan flytte det til nytt lokale hvor man igjen monterer arbeidsplassene. Med både møbler og infrastruktur på plass når flyttingen er utført, så kan ansatte raskt være i gang med sine arbeidsoppgaver straks de ankommer de nye lokalene etter flyttingen.

Møbelmontasje Oslo Kontormøbler
Montering Kontormøbler
Montering Oslo
Montering Oslo kontormøbler