Montering Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører montering og eiendoms service (eiendomsdrift) for både private og bedrifter. Vi tilbyr alt fra enkelttjenester, totale løsninger til ditt borettslag, sameier, organisasjoner og hovedkontor. Hos oss har du lave og fornuftige priser, høy kvalitet og vaktmestertjenester når det passer dere. Vi leverer alltid med fornøydgaranti og etterstreber daglig å levere tjenester som overgår våre kunders forventninger.

Vi monterer også møbler fra IKEA, kontormøbler, kopiromsmøbler, montering av innredning o.l. Vi monterer over hele Oslo Kommune.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er serviceinnstilte og vi har et godt rykte der vi er kjent for å alltid yte noe mer enn det som er avtalt. I tillegg kan vi stille opp på kort varsel. Vi ønsker å være en totalleverandør for våre kunder innen flytte- og eiendomstjenester.

Montering Oslo

Møbel montering Oslo

Vi monterer alle typer av møbler. Våre montører har lang erfaring og solid kompetanse med møbelmontasje fra store bedrifter der man har montert kontormøbler og gjort i stand flere tusen arbeidsplasser. Under en kontorflytting kan vi påta oss ansvaret med å montere både gamle og nye møbler som bedriften har bestilt inn. Enten det er kontormøbler fra Kinnarps, Gerdmans, Aj Produkter, Witre, Cowab, EFG, Hov Dokka, Martela eller andre produsenter – vi har utstyr å kompetanse for å hjelpe dere med møbel monteringen.

  • Montering av kontormøbler
  • Demontering ved avvikling av kontor
  • Installering av arbeidsplasser
  • Kabling

Montering Oslo og Transport

Har du bestilt nye møbler og ønsker hjelp med transport for å hente disse? Vi kan hjelpe dere med dette og også bistå ved bortkjøring av gamle møbler eller for bedriften.

  • Vi monterer alle typer møbler
  • Vi kan montere møbler fra ulike produsenter
  • Vi monterer for bedrifter, skoler, hotell, kjøpesentre, hovedkontor m.m.

For at arbeidsplassene skal være klare til bruk etter flyttingen, så kan du benytte deg av tjenester fra Majoren Flyttebyrå Oslo AS for å demontere møblement slik at man kan flytte det til nytt lokale hvor man igjen monterer arbeidsplassene. Med både møbler og infrastruktur på plass når flyttingen er utført, så kan ansatte raskt være i gang med sine arbeidsoppgaver straks de ankommer de nye lokalene etter flyttingen.

Noen av våre kunder

Montering Oslo

Kjøkken- og garderobemontering

Drømmer du om et nytt kjøkken? Vi har erfarne og dyktige montører som tar seg av kjøkkenmontering i Oslo og Akershus.

«Kjøkkenet er ofte familiens samlingspunkt. Det er her alle samles til måltider, både frokost og middag. Det er her en rask skive blir kastet innpå, og det er her de lange, gode søndags måltidene blir spist».

Montering av garderobe

Vi monterer skyvedørsgarderober, montering av walk-in garderobe, soveroms garderobe og garderobe skap fra IKEA.