Har jeg rett på flyttedag? Er du usikker på om du har rett til flyttedag kan du ta kontakt med tillitsvalgt i bedriften der du jobber eller direkte med arbeidsgiver for å få svar på dette.

Flyttehjelp Oslo | Vi hjelper deg med din flytting

Leter du etter flyttehjelp Oslo? Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som holder til på Majorstuen og utfører flyttehjelp for private, bedrifter og det offentlige i Oslo Kommune og omegn. Med godt kvalifiserte og erfarne flyttemedarbeidere og et godt renommé har vi raskt ekspandert til å bli en foretrukket og anbefalt leverandør.

Flyttehjelp Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211
Epost: post @ majorenflytt.no

Som flyttebyrå er vi opptatt av å levere høy kvalitet og konkurransedyktige vilkår på våre flyttetjenester som blant annet inkluderer flytting for private, kontorflytting, tømming av dødsbo, montering av kontormøbler, bortkjøring av avfall og flyttevask.

Ønsker du flyttehjelp med god oppfølging og et flyttebyrå som flytter raskt og effektivt er Majoren Flyttebyrå Oslo AS et godt valg.

Flyttehjelp for private

Privatflytting er en av de tjenestene vi har høyest frekvens av. Hvis du nettopp har solgt boligen din med en eiendomsmegler i Oslo kan vi hjelpe deg med flytteprosessen. Enten det dreier seg om flytting fra en leilighet til en annen, flytting fra en stor enebolig eller en flyttejobb til et minilager kan vi bistå med profesjonell flyttehjelp til konkurransedyktig pris.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har lang erfaring med alle typer oppdrag innen privat flytting og kan hjelpe deg med deler av flyttingen eller som totalleverandør. Da bistår vi gjerne med alt fra planlegging, pakking av gjenstander og selve flyttingen inkludert transport mellom boligene du skal flytte fra og til. Helt til slutt kan vi også gjøre jobben med å kjøre bort avfall og sørger for at boligen du fraflytter får en flyttevask og er klar for overlevering til kjøper.

Flyttehjelp for bedrifter

Kontorflytting er mer omfattende enn en vanlig privatflytting. Små feil og avvik kan raskt bli kostbare. Det er flere mennesker involvert og hvor mange ulike ting skal tas i betraktning. Nøkkelen til en smidig og effektiv flytteprosess ved kontorflytting er god planlegging.
Vi har flyttet for mange bedrifter, alt fra mindre kontorlokaler til større bedrifter, banker og hovedkontor. For alle gjelder våre grunnpilarer: trygghet, effektivitet og stabilitet. Vårt erfarne flytteteam sørger for at din bedrift er i trygge hender når dere skal flyttet til nye lokaler, avvikle eller starte en ny avdeling et annet sted.

Flytting av bedriften kan være den viktigste beslutningen du gjør på flere år, og det kan definitivt være en av de dyreste avgjørelsene. Med det rette laget og nøye planlegging, kan en flytting drive bedriften til det neste nivå, samtidig som du sparer en formue i det lange løp.

 

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Trenger du lagring av møbler samarbeider vi med OK Minilager.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Flyttehjelp Oslo