Flyttebyrå Lørenskog

Flyttebyrå Lørenskog

Flyttebyrå Lørenskog | Skal du flytte og søker etter et profesjonelt flyttebyrå som kan hjelpe deg med flytteprosessen?

Da har du i så fall kommet til riktig sted, for Majoren Flyttebyrå hjelper deg enten du skal flytte til eller fra Lørenskog.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som henvender seg til kunder som befinner seg i kommunene Oslo og Viken. Lørenskog som ligger i Viken fylke og derfor vil dette flyttebyrået være midt i blinken for deg!

Flyttebyrå Lørenskog

Majoren Flyttebyrå er et allsidig flyttebyrå. Det vil si at vi er et flyttebyrå som tar på seg ulike flytteprosesser. Er du en privatperson; Da hjelper vi deg med personflytting! Hvis det imidlertid skulle vise seg at du er en bedriftskunde, så hjelper vi deg med bedriftsflytting:

  • Vi hjelper privatpersoner med personflytting (dvs. flytting av møbler og personlige eiendeler)
  • Vi hjelper bedriftskunder med bedriftsflytting eller kontorflytting (alt etter som hva som er aktuelt for din bedrift)

Å være et så allsidig flyttebyrå har gjort at våre flyttekonsulenter har opparbeidet seg haugevis med nyttig erfaring som gjør Majoren Flyttebyrå til et svært attraktivt flyttebyrå i hele Oslo og Viken – som jo også er vår målgruppe.

Men det er ikke bare selve flytteprosessen vi kan hjelpe deg med. Majoren Flyttebyrå kan også hjelpe deg med å flytte, også når prosessen viser seg å være litt mer kompleks enn som så. For oss spiller det ingen rolle, for det er bare noe vi synes er kjempegøy!

Hvis flytteprosessen krever det eller du ber om det, så kan flyttekonsulentene i Majoren Flyttebyrå også hjelpe deg med mellomlagring (lagring av eiendeler i tiden mellom utflytting og innflytting) og montering (av møblene i boligen din etter at møblene har blitt fraktet dit).

Slik kommer du i kontakt med oss

Å komme i kontakt med oss vil ikke være et problem i det hele tatt. Faktisk så er det en veldig enkel prosess. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle informasjonen din inn i vårt skjema for online forespørsel. Dette finner du på toppen av nettsiden vår.

Å fylle ut dette temaet vil ikke ta deg mer enn rundt to minutter.

Med utgangspunkt i informasjonen du gir oss gjennom dette skjemaet, så vil vi utarbeide et tilbud til deg. Dette vil bli sendt til deg i løpet av kort tid, og dette tilbudet kan du lese gjennom i sin helhet før du bestemmer deg for hva du vil gjøre etter det.

Tilbudet du mottar fra oss er helt uforpliktende, så du forplikter deg ikke til noen ting ved å be om et pristilbud fra oss.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører flyttetjenester, mellomlagring, flyttevask og bortkjøring av avfall i hele Viken området. Vi har flere bedriftskunder som vi flytter inn eller ut av kjøpesenteret på Lørenskog, Metro og vi gjør også mange flyttinger i Lillestrøm Kommune.

Konkurransedyktige priser

Som flyttebyrå er vi også klar over at dette er noe folk tenker på som en dyr affære, men det trenger ikke alltid å være det. Majoren Flyttebyrå opererer med konkurransedyktige priser, så vi kan garantere at du vil få en god pris hos oss!