Flyttebyrå Lørenskog

Flyttebyrå Lørenskog

Flyttebyrå Lørenskog | Skal du flytte og søker etter et profesjonelt flyttebyrå som kan hjelpe deg med flytteprosessen? Vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS bistår deg med profesjonell flyttehjelp, enten du flytter privat eller har behov for kontorflytting.

Å flytte fra sted til sted kan være en utfordrende opplevelse, uansett om det er en bolig, et kontor eller en bedrift som skal flyttes. Her på Lørenskog har vi en stolt historie som et av Oslos beste flyttebyråer. Med en solid portefølje av fornøyde kunder og lang erfaring i bransjen, er vårt mål å gjøre flytteprosessen så sømløs og stressfri som mulig.

Vi er ikke bare et flyttebyrå; vi er din partner gjennom hele flytteprosessen, fra A til Å.

Flyttehjelp

Som totalleverandør av flyttetjenester på Lørenskog har vi bygget opp et omdømme for å levere tjenester av høy kvalitet som oppfyller og overgår våre kunders forventninger. Våre populære tjenester er skreddersydd for å dekke alle aspekter av en vellykket flytting:

 • Pakkehjelp
 • Flyttetransport
 • Bærehjelp
 • Flytting for bedrifter
 • Mellomlagring
 • Flyttevask

I tillegg bistår vi med håndtering og rydding av dødsbo på Lørenskog. Når livets siste kapittel avsluttes, står arven etter ens kjære igjen i form av minner og eiendeler. I slike stunder kan oppgaven med å rydde og tømme et dødsbo føles overveldende og emosjonelt krevende. Vi samarbeider tett med både private enkeltpersoner og det offentlige, inkludert advokater og bostyrere, for å lette prosessen med tømming og rydding av dødsbo.

Kontorflytting

Uansett om din bedrift er en liten oppstart eller en etablert institusjon, forstår vi at hver bedrift har unike behov. Vår ekspertise spenner over en rekke næringssektorer, og vi har hjulpet bedrifter innen teknologi, helsevesen, finans, produksjon og mye mer med deres kontorflytting. Vi har gode referanser og kan bistå med alt fra planlegging, merking av flyttegods, demontering og montering av både gamle og nye møbler, transport og kontoravvikling. 

Når du velger vårt flyttebyrå for din kontorflytting, velger du ikke bare en tjeneste, men også en pålitelig partner som er dedikert til å gjøre overgangen til nye kontorlokaler så sømløs som mulig. Med vår erfaring, kompetanse og fokus på detaljer, kan du stole på at din bedrift er i de beste hender under hele flytteprosessen.

Blant de beste flyttebyrå på Lørenskog

Å flytte fra en adresse til en annen innebærer mer enn bare å transportere eiendeler. Det handler om å håndtere forventninger, levere kvalitetstjenester og gjøre hele prosessen så smidig som mulig. Hos oss i Majoren Flyttebyrå har vi forvandlet disse prinsippene til vår kjernevirksomhet, og det har satt oss på kartet som en av de aller beste flyttebyråene i Stor-Oslo-regionen. Med godt utført arbeid, konkurransedyktige priser og en dypt rotfestet forpliktelse til våre kunder, har vi blitt en foretrukken partner for de som søker profesjonelle og pålitelige flyttetjenester.

Flyttemateriell

Slik kommer du i kontakt med oss

Å komme i kontakt med oss vil ikke være et problem i det hele tatt. Faktisk så er det en veldig enkel prosess. Det eneste du trenger å gjøre, er å fylle informasjonen din inn i vårt skjema for online forespørsel. Dette finner du på toppen av nettsiden vår.

Å fylle ut dette temaet vil ikke ta deg mer enn rundt to minutter.

Med utgangspunkt i informasjonen du gir oss gjennom dette skjemaet, så vil vi utarbeide et tilbud til deg. Dette vil bli sendt til deg i løpet av kort tid, og dette tilbudet kan du lese gjennom i sin helhet før du bestemmer deg for hva du vil gjøre etter det.

Tilbudet du mottar fra oss er helt uforpliktende, så du forplikter deg ikke til noen ting ved å be om et pristilbud fra oss.

Lørenskog Kommune

Lørenskog har de siste årene vært en ettertraktet plass å bosette seg på, takket være sin nærhet til Oslo og samtidig tilgang til natur og grønne områder. Med god infrastruktur, varierte boligtyper og et blomstrende fellesskap, har Lørenskog opplevd en jevn økning i eiendomsverdier.

Boligmarkedet på Lørenskog preges av et bredt spekter av eiendommer, fra moderne leiligheter til romslige eneboliger. Denne variasjonen gjør det til et attraktivt sted for både unge familier og enkeltpersoner som søker en behagelig livsstil.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører flyttetjenester, mellomlagring, flyttevask og bortkjøring av avfall i hele Viken området. Vi har flere bedriftskunder som vi flytter inn eller ut av kjøpesenteret på Lørenskog, Metro og vi gjør også mange flyttinger i Lillestrøm Kommune.

Hvorfor velge oss

Vår solide erfaring i bransjen setter oss i en klasse for seg selv. Vårt profesjonelle flyttepersonell bringer med seg en rikdom av kunnskap og erfaring som sikrer at hvert aspekt av flyttingen blir håndtert med presisjon og omtanke. Vi forstår de utfordringer som kan oppstå, og vårt erfarne mannskap er rustet til å håndtere dem med effektive løsninger.

 • konkurransedyktige priser
 • totalleverandør av flyttetjenester
 • fleksible og tilgjengelige
 • enkel og rask kommunikasjon
 • høyt rangert flyttebyrå

Vår kundetilfredshet taler for seg selv. Vi er stolte over å være blant de høyest rangerte flyttebyråene i Norge. Vårt engasjement for å levere førsteklasses tjenester og overgå forventningene til våre kunder har plassert oss i en posisjon der vi kan møte og overgå de høyeste standardene. Når du velger vårt flyttebyrå, velger du ikke bare en tjeneste, men en opplevelse. Vi er her for å gjøre flyttingen din enklere, tryggere og mer effektiv enn noensinne. Med vår ekspertise, pålitelighet og dedikasjon er vi ditt naturlige valg for flyttetjenester som virkelig gjør en forskjell.