Flyttebyrå Langhus

Flyttebyrå Langhus

Flyttebyrå Langhus | Flyttetjenester for private og bedrifter.

Har du behov for et flyttebyrå, men så virker det mer eller mindre umulig å finne et flyttebyrå som tar på seg oppdrag i Langhus-området? Da er dette lykkedagen din, for da trenger du faktisk ikke å lete lenger. Majoren Flyttebyrå tar seg på seg oppdrag der også!

Vi er et flyttebyrå som kan hjelpe deg med absolutt alt i forbindelse med flytting. Enten du trenger hjelp til privatflytting eller bedriftsflytting, så kan vi hjelpe deg med dette. Majoren Flyttebyrå kan også hjelpe deg med mellomlagring og flyttevask!

Hva trenger du hjelp til

Om du ønsker flyttehjelp fra Majoren Flyttebyrå, så er fremgangsmåten for å få det veldig enkel. Det eneste du trenger å gjøre er å flytte ut en online flytteforespørsel. Flytteforespørselen skal inneholde detaljert informasjon om oppdraget ditt.

Vår online flytteforespørsel består av fire enkle trinn, og det kommer ikke til å ta veldig lang tid for deg å fylle det ut. Her fyller du ut informasjon om hvor du flytter fra og til og din kontaktinfo, og det kommer ikke til å ta deg mer enn kanskje to minutter å flytte ut dette skjemaet.

Vi vet godt hva våre kunder ønsker og garanterer at vi leverer en profesjonell flyttetjenester. Våre flyttemedarbeidere har lang erfaring og leverer høy kvalitet, noe som bekreftes av de hundrevis av fornøyde kundene våre. Du kan lese evalueringer om vårt flyttebyrå.

Privatflytting eller bedriftsflytting

Vi deler våre kunder inn i to hovedgrupper, og det er privatkunder og bedriftskunder. Privatkundene er de som trenger hjelp til privatflytting, mens bedriftskunder er de som tar kontakt på vegne av bedriften de jobber i som trenger hjelp til bedriftsflytting. Vi jobber også mye med eiendomsmeglere i Oslo området.

Majoren Flyttebyrå er med andre ord et flyttebyrå som tilbyr både privatflytting og bedriftsflytting som sine tjenester. En flytteprosess kan være enkel eller kompleks. Er prosessen enkel, så kan eiendelene dine flyttes fra A til B med det samme. Ønsker du hjelp til å pakke ned dine eiendeler hjelper vi selvsagt med dette også. Under kan du lese mer om våre flyttetjenester:

  • Flytting for privatkunder
  • Kontorflytting
  • Flyttevask
  • Håndtering av avfall
  • Mellomlagring
  • Levering av flyttemateriell (flytteesker, bobleplast, garderobeesker, emballasje)
  • Kontoravvikling
  • Tømming av dødsbo

Majoren Flyttebyrå kan også hjelpe deg med minilager (dvs. lagring av eiendelene dine i en kort eller lang periode) hvis flytting fra A til B ikke er mulig med det samme, og montering av møbler og lignende hvis du trenger hjelp til det også.

Konkurransedyktige priser

Prismessig er vi også et flyttebyrå som kan stoles på. Vi opererer derfor med konkurransedyktige priser. Det vil si at vi jobber aktivt for å være et gunstig flyttebyrå også når det gjelder pris.