Flyttebyrå Ski

Flyttebyrå Ski

Flyttebyrå Ski |Er du på jakt etter et flyttebyrå Ski som du kan stole på med alt du eier? Majoren Flyttebyrå er et profesjonelt flyttebyrå som tar på seg flytteoppdrag for både privatpersoner og bedrifter i Oslo og Viken.

Majoren Flyttebyrå er en totalleverandør av flyttetjenester. Det betyr rett og slett at vårt flyttebyrå har alle svarene du leter etter, samt at vi kan hjelpe deg på en måte som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for flytteprosessen et eneste sekund. Det skal vi sørge for!

Trygt flyttebyrå  i Ski

Etter 10 år i flyttebransjen har flyttekonsulentene i Majoren Flyttebyrå utviklet gode erfaringer som gjør vårt flyttebyrå svært ettertraktet. Benytter du deg av våre tjenester, så lover vi at vi vil være der for deg fra start til slutt. 

For våre flyttekonsulenter spiller det ingen rolle om du er en privatperson eller om du tar kontakt på vegne av en bedrift. Vi strekker ut en hjelpende hånd til alle som spør om det. Det vil si at vi tar på oss både privatflytting, bedriftsflytting og kontorflytting.

Vi gjør mer enn bare å flytte

Majoren Flyttebyrå vet at det å flytte kan være en vanskelig prosess. I en perfekt verden ville man hatt et sted med det samme, slik at man kunne flyttet eiendelene sine fra A til B med en gang. Men det er ikke slik det fungerer i praksis.

I praksis er det slik at man får en dato man må flytte ut av den gamle boligen, og det er ikke sikkert at denne datoen samsvarer med datoen man kan flytte inn i den nye. I dette scenarioet er det ekstra ledd i prosessen:

Minilager er en annen tjeneste som Majoren Flyttebyrå tilbyr. I praksis betyr det at du kan oppbevare eiendelene dine i et av våre lagre i form av korttids- eller langtidsleie. Og når du ikke trenger det lenger, så hjelper vi deg å frakte det dit det skal.

Som kunde hos Majoren Flyttebyrå har du også muligheten til å få hjelp til å montere møblene dine i den nye boligen! Kanskje har du kjøpt noen splitter nye møbler spesielt med tanke på ditt nye hjem? Da kan våre flyttekonsulenter hjelpe deg å montere dem opp!

Ettertraktet flyttebyrå

Med lang erfaring og godt utført arbeid har Majoren blitt et populært og ettertraktet flyttebyrå hos eiendomsmeglere og kunder som er på flyttefot. Det er ingen hemmelighet at flytting kan være stressende med med profesjonell flyttehjelp blir denne prosessen vesentlig enklere. Bestiller du flyttehjelp fra oss kan du frigi tiden du trenger videre i den travle flytteprosessen.

Ski som ligger i Nordre Follo Kommune har det siste året blitt et attraktiv område hvor mange bosetter seg i. Vi bistår med flytting i Ski om de mindre tettstedene rundt.

Kontakt oss for et flyttetilbud

For å få et tilbud på flytting anbefaler vi at du klikker deg inn i vår online flytteforespørsel som du finner øverste på denne siden eller her