Flyttebyrå Moss

Flyttebyrå Moss

Flyttebyrå Moss | Flyttetjenester for private og bedrifter

Har du brukt mange uker på å prøve å finne et flyttebyrå i eller i nærheten av Moss som kan tenke seg å hjelpe deg med et større eller mindre flytteprosjekt uten at du har kommet frem til noen løsning? Da kan Majoren Flyttebyrå være løsningen på problemet ditt!

Majoren Flyttebyrå er et flyttebyrå som tar på seg både små og store flytteoppdrag i to kommuner: Oslo og Viken. Ettersom Moss er et tettsted som ligger i Viken kommune, så er altså dette en jobb som passer utmerket for Majoren Flyttebyrå.

Ditt Flyttebyrå Moss

Flyttekonsulentene i Majoren Flyttebyrå er opptatt av kundene skal bli så fornøyde som overhodet mulig. For oss spiller det ingen rolle om du er privatperson eller om du tar kontakt med oss på vegne av bedriften du jobber i. Vi ønsker å hjelpe deg uansett!

Vi er et flyttebyrå som tar på seg oppdrag for både privatkunder og bedriftskunder. Det kan være et lite oppdrag eller et stort oppdrag, og det kan være mer eller mindre komplekst. Uansett hva du trenger hjelp til, så kan vi fikse det for deg!

Men det er ikke bare selve flytteprosessen vi kan være behjelpelige med. Vårt flyttebyrå kan også hjelpe deg med flytteprosesser som er mer komplekse. Det betyr at vi kan hjelpe deg selv om oppdraget ikke kun dreier seg om å flytte noe fra A til B.

Vårt flyttebyrå tar på seg oppdrag som også inkluderer flere punkter, for mellomlagring eller montering av kontormøbler etter at flyttingen er overstått. Majoren Flyttebyrå er altså et allsidig flyttebyrå som kan hjelpe deg med alt!

Flyttetjenester

Vi utfører flyttetjenester fra Oslo til Moss eller fra Moss Kommune til andre byer.

  • Flytting for privatkunder
  • Kontorflytting
  • Flyttevask
  • Håndtering av avfall
  • Mellomlagring
  • Levering av flyttemateriell (flytteesker, bobleplast, garderobeesker, emballasje)
  • Kontoravvikling
  • Tømming av dødsbo

Kom i kontakt med oss i dag

Det eneste du trenger å gjøre for å komme i kontakt med oss, er å fylle ut vårt online forespørselsskjema med informasjonen vi ber om. Vi er avhengig av mer detaljert informasjon om ditt oppdrag for å kunne gi deg et pristilbud.

Hos Majoren Flyttebyrå får du altså et pristilbud som er skreddersydd til deg. Med utgangspunkt i din informasjon og hvilke tjenester du ønsker, så lager vi et attraktivt pristilbud til deg.

Og sist, men ikke minst: Å få et pristilbud fra oss er helt uforpliktende. Det er først når du sier at vi har en avtale at vi har en avtale. Du forplikter deg ikke til noe som helst ved å sende den aller første e-posten.