Rett på flyttedag

Rett på flyttedag | Har man krav på dette?

Vi får stadig spørsmål om man har krav på flyttedag fra jobben. Mange lurer på om man kan ta seg en fridag med lønn når man flytter. Svaret på om du har krav på dette, altså om arbeidsgiver er pliktig til å gi deg fri, er i utgangspunktet nei.

Men det det finnes tariffavtaler, lokale avtaler mellom ansatt og arbeidsgiver der flyttedag er inkludert og går da under velferdspermisjon. Har man ikke dette kan en be om en fridag eller avspasere dersom man har mulighet til dette. Arbeidsgiver kan også akseptere permisjon uten lønn som du kan benytte til flyttedag.

Det er ingen selvfølge at du har rett på flyttedag med mindre det er inkludert i en avtale lokalt eller tariffavtale.

Er du usikker på om du har rett til en flytte dag kan du ta kontakt med tillitsvalgt i bedriften der du jobber eller direkte med arbeidsgiver for å få svar på dette.

Andre ting som kan gi rett til velferdspermisjon: Legebesøk, dødsfall i nær familie, skolestart for barn, konferansetime i grunnskolen, lesedager før eksamen osv. Les mer om permisjon her.

Flyttehjelp Oslo
Har jeg rett på flyttedag? Er du usikker på om du har rett til flyttedag kan du ta kontakt med tillitsvalgt i bedriften der du jobber eller direkte med arbeidsgiver for å få svar på dette.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Trenger du lagring av møbler samarbeider vi med OK Minilager.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Vår Facebook

Rett på flyttedag