Flytteesker

Flytteesker og emballasje

Mange blir overrasket når de skal flytte, og ser hvor mange ting de egentlig har. Ting som har samlet seg opp igjennom flere år skal plutselig hentes frem, sorteres, pakkes og flyttes.  Til dette trenger du både pakkepapir, bobleplast eller annet til å beskytte for eksempel glass og kopper med, og du trenger esker – ofte trenger du veldig mange esker.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør av flyttetjenester og selger alt du trenger til ned pakking. Flytteeskene får du kjøpt flatpakket, så de tar mye mindre plass enn de du henter i dagligvarebutikkene. Dette er praktisk når du skal kjøpe mange og kanskje ikke har en stor stasjonsvogn.

Våre flytteesker er praktiske og lette å håndtere, og er enkle å montere. De aller fleste eskene har instruksjoner på montering påskrevet på selve eskene, så du kan enkelt sette dem sammen uten å lete etter bruksanvisninger i flyttekaoset. 

Hva koster flytteesker

Vi selger flytteesker og bokesker. Disse eskene egner seg godt til både oppbevaring og flytting, og tåler ofte opp mot 25-35 kilo med innhold.

  • En flytteeske koster kr. 40,-
  • Enkelt å montere
  • Håndtak på hver side

Det har blitt gjort tester på hvorvidt flytteeskene tåler å stå lagret, for eksempel i en litt fuktig bod. Skal flyttegodset til mellomlagring anbefaler vi flytteesker med dobbel papp slik at de tåler mer og formen holder seg bedre.

Ønsker du garderobeesker for å henge klær i kan vi selvsagt ordne dette også.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør av flyttetjenester. Vi holder til sentralt i Oslo og tilbyr flyttehjelp til både private og bedrifter. Vårt flyttebyrå Oslo har et godt omdømme som en seriøst og profesjonell aktør i flyttebransjen. Vi streber etter å levere høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

 

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Flytteesker