Flytteesker

Flytteesker i ulike størrelser
Oppdag hvordan solide flytteesker og nøye valgt emballasje kan forenkle din flytteprosess, beskytte dine eiendeler, og tilby praktiske oppbevaringsløsninger. Denne artikkelen gir essensielle tips for en trygg og effektiv flytting.

Flytteutstyr og emballasje

Solide flytteesker, til flytting og oppbevaring. Mange blir overrasket når de skal flytte, og ser hvor mange ting de egentlig har. Ting som har samlet seg opp igjennom flere år skal plutselig hentes frem, sorteres, pakkes og flyttes.  Til dette trenger du både pakkepapir, bobleplast eller annet til å beskytte for eksempel glass og kopper med, og du trenger esker – ofte trenger du veldig mange esker.

Vi selger flytteesker og annet flyttemateriell som du trenger til nedpakking av flyttegods. Flytteeskene får du kjøpt flatpakket, så de tar mye mindre plass enn de du henter i dagligvarebutikkene. Dette er praktisk når du skal kjøpe mange og kanskje ikke har en stor stasjonsvogn.

Våre flytteesker er praktiske og lette å håndtere, og er enkle å montere. De aller fleste eskene har instruksjoner på montering påskrevet på selve eskene, så du kan enkelt sette dem sammen uten å lete etter bruksanvisninger i flyttekaoset. 

Pris flytteesker

Vi selger flytteesker og bokesker. Disse eskene egner seg godt til både oppbevaring og flytting, og tåler ofte opp mot 25-35 kilo med innhold.

 • En flytteeske koster kr. 40,- (rabattert pris når du bruker oss til nedpakking og flytting. Ord. pris kr. 59,-)
 • Enkelt å montere
 • Håndtak på hver side

I tillegg til flytteesker selger vi også annen flyttemateriell som garderobeesker, bobleplast, pakkepapir og flyttetepper.

Solide flytteesker

Oppbevaring etter flytting

Flytteeskene våre er ikke bare nyttige under selve flyttingen; de kan også være en utmerket oppbevaringsløsning etterpå. Hvis du ikke har tid eller ønsker å pakke ut alt i det nye stedet ditt med en gang, kan du enkelt lagre eiendelene dine i flytteeskene. Dette gir deg tid til å organisere og finne ut hvor alt skal plasseres.

En annen fordel med å bruke flytteeskene som oppbevaring er at de beskytter innholdet mot støv og skitt. Dine eiendeler forblir trygge og i god stand til du er klar til å ta dem i bruk igjen.

Flyttemateriell

For å sikre at dine eiendeler forblir i perfekt stand under flytting og oppbevaring, kan det være lurt å investere i tilleggsutstyr som bobleplast, strekkfilm og teip. Bobleplast er ideell for å beskytte skjøre gjenstander som glass og porselen, mens strekkfilm og teip hjelper deg med å sikre at esken forblir lukket og innholdet er trygt inne.

 

Alt du trenger av flyttemateriell

Enten du skal flytte privat, kontor eller bare organisere tingene dine, har vi alt du trenger av flytteutstyr og flyttemateriell. Vi kan også tilby levering hjem mot et tillegg i prisen.

 • Solide flytteesker
 • Garderobeesker
 • Flyttepledd
 • Pakkepapir
 • Bobleplast
 • Bølgepapp
 • Søppelsekker
 • Tape

Hvor stor er en flytteeske? Vi bruker ulike forhandlere men i gjennomsnitt er dette følgende mål på flytteeskene vi selger:

 1. Små flytteesker (bokesker) 38x38x38
 2. Store flytteesker 38x38x58

Trenger du også profesjonell flyttehjelp? Vårt flyttebyrå i Oslo er her for å hjelpe deg med en smidig flytteprosess. Våre erfarne flytteteam sørger for at dine eiendeler blir håndtert med omhu og trygghet, fra pakking til levering.

Flyttehjelp NAV

Kjøpe eller leie flytteesker?

Skadedyr som skjeggkre har blitt en økende bekymring for mange boligeiere og leietakere. Disse små insektene trives i varme og fuktige miljøer og har en tendens til å skjule seg i små sprekker og kriker. Dessverre kan de også reise med deg når du flytter fra et sted til et annet, og et infisert flyttelass kan raskt føre til en uønsket invasjon i ditt nye hjem. Å bruke nye flytteesker er en viktig forholdsregel for å forhindre at skadedyr og skjeggkre blir med deg under flyttingen.

Som et forebyggende tiltak tilbyr vi dessverre ikke utleie av flytteesker og benytter kun nye esker hos våre kunder. Når du velger oss som din flyttepartner, kan du være trygg på at du får den beste beskyttelsen for dine eiendeler. Vi tar forebygging mot skadedyr og skjeggkre på alvor, og vi er her for å hjelpe deg med en problemfri flytteopplevelse.

Totalleverandør av flyttetjenester

Å flytte kan være en omfattende prosess, uansett om du er en privatperson som bytter bosted eller en bedrift som trenger å organisere en kontorflytting. Vi er her for å gjøre hele prosessen enklere for deg. Som din totalleverandør av flyttetjenester, tilbyr vi omfattende løsninger som dekker alle dine behov.

Flytting for private
For privatpersoner som planlegger en flytting, vet vi at det å organisere og pakke alle eiendelene kan være en utfordrende oppgave. Vårt erfarne team er her for å hjelpe deg med å pakke og transportere alle dine eiendeler sikkert til ditt nye hjem. Vi tar vare på dine verdifulle gjenstander som om de var våre egne, og vi sørger for at de kommer trygt frem til destinasjonen. I tillegg hjelper vi med å tømme og rydde dødsbo, mellomlagre møbler under flytting og grundig flyttevask slik at du kan forlate din gamle bolig med god samvittighet.

Flytting for bedrifter
Vi flytter kontor, arbeidsplasser og lagerlokaler. Vi forstår at hver kontorflytting er unik, og derfor starter vi alltid med en uforpliktende befaring. Dette gir oss muligheten til å forstå dine spesifikke krav, vurdere omfanget av flyttingen og tilby deg en skreddersydd løsning som passer best for din virksomhet. Vi bistår med alt fra møbelmontering, flyttetransport, kontoravvikling og tømming av konkursbo og lagerlokaler.

Som din totalleverandør av flyttetjenester går vi utover det forventede for å gjøre flytteopplevelsen enda bedre. Vi har gode samarbeidspartnere som vi gjerne setter deg i kontakt med. Dette gjelder alt fra boligstyling, mellomlagring og oppussingstjenester.