Rydde dødsbo i Oslo

Rydde dødsbo i Oslo

Vi tømmer og rydder dødsbo

Vi vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i ett dødsbo til en som står deg nær. Overlater du jobben til oss vil vi utføre jobben med rydde dødsbo i Oslo med verdighet. Våre flyttemedarbeidere vil alltid gjøre sitt ytterste for at du skal få oppleve god service som kunde hos oss. Diskresjon er en selvfølge og vi jobber alltid med ”låst dør”. 

Majoren Flyttebyrå har lang erfaring med tømming, bortkjøring av avfall og vask av dødsbo.

Totalleverandør avvikling av dødsbo

  • Gratis og uforpliktende befaring
  • Sortering og deponering av avfall
  • Full tømming og rydding
  • Vi kan mellomlagre møbler og eiendeler som ønskes oppbevart
  • Nedvask av bolig
  • Bistand til salg av dødsbo
  • Vi har tett samarbeid med eiendomsmeglere i Oslo

Profesjonell håndtering av dødsbo

Eiendeler og gjeld som tilhører et dødsbo eies av boet. Er du medeier i et dødsbo, er det viktig at du følger de lover og regler som finnes for å avvikle boet. Vi bistår private, bedrifter, advokater og det offentlige med å rydde og tømme dødsbo i Oslo og omegn.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring hvor vi sammen med kunde går gjennom boet og avtaler hva som skal beholdes, selges, doneres bort og hvilke ting som skal kjøres bort. Er det ting man ønsker å ta vare på har vi gode løsninger for mellomlagring.

Vårt flyttebyrå jobber hovedsakelig i Oslo og omegn, inkludert Asker, Bærum, Ski, Lillestrøm og Skedsmo. Vi gjennomfører store og små ryddejobber, kjører bort avfall og tilbyr grundig flyttevask.

Rydding av dødsbo

Å håndtere et dødsbo innebærer prosessen med å administrere eiendeler, gjeld og juridiske forhold etter en persons død. Dette kommer ofte på toppen av en allerede tung og vanskelig tid. Vår oppgave er å forenkle denne prosessen og vi tilbyr et bredt spekter av tjenester ved avvikling av dødsbo.

Det kan være en kompleks oppgave som krever organisering, samarbeid med forskjellige parter og forståelse for juridiske og følelsesmessige aspekter ved dødsfallet. På nettsidene til Advokatfirmaet Norjus finner du god informasjon og kan få bistand til juridisk rådgivning.

Rydde dødsbo i Oslo

Totalleverandør

Majoren Flyttebyrå er totalleverandør ved avvikling av dødsbo. Det innebærer at vi kan tilby de fleste tjenester du har behov for når du skal håndtere et dødsbo.

Vi bistår med alt fra rydding og sortering, kjører bort søppel, vasker og lagrer dødsbo. I tillegg har vi et godt samarbeid med andre aktører som er eksperter på verdivurdering, kjøp og salg av dødsbo.

Vår ekspertise og pålitelighet har gjort oss til de foretrukne tjenesteleverandørene innen tømming av dødsbo i Oslo. Vi er stolte av å bli anbefalt av  eiendomsmeglere og advokater i området. Deres tillit til oss er et vitnesbyrd om vårt engasjement for å levere høykvalitets tjenester og vår evne til å håndtere selv de mest komplekse oppgavene med integritet og profesjonalitet.

Hva koster det å rydde dødsbo i Oslo

Kostnader som er forbundet med å rydde et dødsbo varierer ut i fra flere faktorer. Størrelsen på boet og hva man trenger hjelp til vil påvirke prisen for å rydde et dødsbo. Vi jobber stort sett med fastpris på tømming av dødsbo slik at våre priser er konkurransedyktige og enkle å forholde seg til for kunde. Ved mindre oppdrag kan vi også jobbe med timepris.

I tillegg til å håndtere dødsbo på en profesjonell og effektiv måte kan vårt flyttebyrå også tilby flere tjenester som flyttehjelp, flyttevask og mellomlagring.

Vær oppmerksom på at utgifter til klargjøring av dødsbo ikke lenger er fradragsberettiget. Boets utgifter, for eksempel til begravelse, advokatbistand osv. er ikke fradragsberettiget. Du får ikke fradrag for flyttekostnader og rydding av dødsbo. Dette var mulig tidligere men etter en lovendring får man ikke lenger fradrag for å rydde dødsbo.

Jeg har eiendeler som tilhørte avdøde, hva gjør jeg med dem?

Hvis du oppbevarer eiendeler eller nøkler til bolig for avdøde, må du beholde disse inntil rette person/arving kan legitimere seg, enten med en skifteattest eller fullmakt som er utstedt av retten.

Har du andre spørsmål om dødsbo? Besøk denne siden hvor du finner svar på spørsmål du har om dødsfall, arv og skifte. Vi gjør oppmerksom på at dette er en forenklet fremstilling og derfor ment som starthjelp.