Rydde dødsbo i Oslo

Vi vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i ett dødsbo til en som står deg nær. Overlater du jobben til oss vil vi utføre jobben med rydde dødsbo i Oslo med verdighet. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få oppleve god service som kunde hos oss. Diskresjon er en selvfølge og vi jobber alltid med ”låst dør”.  Vi er en miljøbedrift og alt som kastes blir levert til godkjent mottak.

Rydde dødsbo i Oslo – Tjenester:

  • Sortering og deponering av avfall på en miljøvennlig måte
  • Bortkjøring av møbler
  • Nedvask av bolig/leilighet
  • Gratis og uforpliktende befaring
  • Vi har tett samarbeid med eiendomsmeglere i Oslo og kan være behjelpelig med salg av bolig.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å rydde opp i ett dødsbo til en som står deg nær.

I TILLEGG TIL RYDDING AV DØDSBO I OSLO

Ønsker du at boligen skal vaskes?
Etter at vi har ryddet bort innbo kan vi også tilby deg å utføre nedvask av boligen/leiligheten.

Feil eller mangler ved boligen som ønskes utbedret?
Finnes det skader eller mangler i bolig som som ønskes å repareres. Dette kan være om boligen skal selges og man ønsker å oppnå best mulig salgspris, eller om noen av arvingene skal ta over bolig. Vi samarbeider med dyktige, offentlig godkjente håndverkere som påtar seg alt av arbeid innen oppussing som malertjenester, gulvlegging, rørlegger m.m. Kontakt oss for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at utgifter til klargjøring av dødsbo er fradragsberettiget. Eksempelvis ved rydding av Dødsbo.

Rydde dødsbo i Oslo

Rydde dødsbo i Oslo + Tømming av dødsbo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Jeg har eiendeler som tilhørte avdøde - hva gjør jeg med dem?

Hvis du oppbevarer eiendeler eller nøkler til bolig for avdøde, må du beholde disse inntil rette person/arving kan legitimere seg, enten med en skifteattest eller fullmakt som er utstedt av retten.

Når kan jeg gå inn i avdødes bolig, rydde og fordele eiendelene?

Du bør ikke gjøre dette før du har mottatt skifteattesten fordi det kan medføre til uenighet mellom arvingene i ettertid. Hvis du må inn i leiligheten av andre årsaker, bør du ta med vitner.

Hvis det utstedes en fullmakt for få utlevert nøkler, som for eksempel befinner seg på sykehus eller hos politi, vil fullmakten bli utstedt til alle kjente arvinger etter loven.

Her vil du kunne få svar på spørsmål du måtte ha om dødsfall, arv og skifte. Vi gjør oppmerksom på at dette er en forenklet fremstilling og derfor er ment som en starthjelp.