Tømme dødsbo i Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS hjelper deg med å rydde, tømme og vaske dødsbo i Oslo og Akershus.

 

Avvikling av dødsbo

Tømme dødsbo i Oslo ⏐ Majoren Flyttebyrå Oslo AS bistår privatkunder i Oslo og Akershus med rydding, tømming og rengjøring av dødsbo. Vi kommer gjerne på en gratis og helt uforpliktende befaring og kan tilby en fastpris. 

Tjenester vi tilbyr i forbindelse med tømming av dødsbo:

  • Sortering og rydding
  • Mellomlagring av det som skal tas vare på
  • Deponering av avfall til miljøstasjon
  • Overflaterengjøring før visning
  • Sluttvask av boligen eller leiligheten for salg eller tilbakelevering

Feil eller mangler ved boligen som ønskes utbedret?
Finnes det skader eller mangler i bolig som som ønskes å repareres. Dette kan være om boligen skal selges og man ønsker å oppnå best mulig salgspris, eller om noen av arvingene skal ta over bolig. Vi samarbeider med dyktige, offentlig godkjente håndverkere som påtar seg alt av arbeid innen oppussing som malertjenester, gulvlegging, rørlegger m.m. Kontakt oss for mer informasjon.

Salg av gjenstander
Har du verdifulle gjenstander kan dette selges eller auksjoneres bort. Det er også mulig å gi bort ting til veldedige organisasjoner som f.eks Fretex.

Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at du skal få oppleve god service som kunde hos oss. Diskresjon er en selvfølge og vi jobber alltid med ”låst dør”.  Vi er en miljøbedrift og alt som kastes blir levert til godkjent mottak.

Jeg har eiendeler som tilhørte avdøde – hva gjør jeg med dem?

Hvis du oppbevarer eiendeler eller nøkler til bolig for avdøde, må du beholde disse inntil rette person/arving kan legitimere seg, enten med en skifteattest eller fullmakt som er utstedt av retten.

Når kan jeg gå inn i avdødes bolig, rydde og fordele eiendelene?

Du bør ikke gjøre dette før du har mottatt skifteattesten fordi det kan medføre til uenighet mellom arvingene i ettertid. Hvis du må inn i leiligheten av andre årsaker, bør du ta med vitner.

Hvis det utstedes en fullmakt for få utlevert nøkler, som for eksempel befinner seg på sykehus eller hos politi, vil fullmakten bli utstedt til alle kjente arvinger etter loven.

Her vil du kunne få svar på spørsmål du måtte ha om dødsfall, arv og skifte. Vi gjør oppmerksom på at dette er en forenklet fremstilling og derfor er ment som en starthjelp.

 

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Tømme dødsbo i Oslo