Flyttebyrå Bærum

Flyttebyrå Bærum

Flyttebyrå Bærum hjelper deg med flytting, enten det er privat eller kontorflytting. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et komplett og profesjonelt flyttebyrå for deg som er opptatt av kvalitet og god flytteservice når du flytter i Bærum Kommune. Vi hjelper deg med flyttetjenester, enten du flytter privat eller ønsker hjelp til kontorflytting. Vårt flyttebyrå har lang erfaring og gode referanser fra fornøyde kunder som bruker oss til flytting, flyttevask og mellomlagring.

Det er mye å tenke på før en skal flytte og det kreves planlegging i forkant slik at alt går smidig og som planlagt på flyttedagen. Det er alltid lurt å starte flytteprosessen tidlig, bestemme hvor mye du ønsker å gjøre selv og hva vårt flyttebyrå kan bidra med.
Våre kunder er privatpersoner som flytter fra bolig til bolig, bedrifter og kontorflytting, borettslag, sameier og offentlig næringsliv. I tillegg utfører vi årlig en rekke flyttejobber for eiendomsmeglere, Oslo Kommune og sosialtjenesten, som NAV.

Takk for veldig god service i forbindelse med flytting til Frysjaveien 7A. Dere behandlet tingene mine og maleriene veldig forsiktig.

Rigmor Johansen
Flytting internt Oslo

Vi er et populært flyttebyrå Oslo som har mange fornøyde kunder og majoriteten av våre oppdrag kommer gjennom kunder som har brukt oss tidligere og anbefaler oss til andre. Les mer om våre referanser.

Flyttehjelp i Bærum

Privatflytting utføres for privatpersoner som ønsker flyttehjelp fra sin bolig eller leilighet. Vi flytter over hele Østlandet og kan bistå med privatflytting for kunder som flytter enten ut eller inn til Bærum Kommune.

Flytting er ikke noe man gjør hver dag og det kan være vanskelig å ta seg av flytteprosessen på egenhånd. Ofte er det mer enn man hadde tenkt seg og man trenger hjelp til å ordne ulike ting. Majoren Flyttebyrå Bærum har lang erfaring med privatflytting og bistår deg med alt av flyttetjenester du trenger relatert til din neste flytting.

Kontorflytting i Bærum

Kontorflytting er vår spesialitet og vi har flyttet alt fra små firma, gründerbedrifter og større prosjekter for blant annet Datatilsynet og Politiet. Vi er stolt over at vi får fornyet tillit fra alle våre gamle bedriftkunder men også at nye kunder stadig bruker Majoren som sin flyttepartner når de skal flytte sin bedrift. Vi utfører kontorflytting i Bærum og Oslo, både lokalt og til andre byer i Norge. Vi har mange mil på veiene i Norge.

Ved kontorflytting og når en bedrift skal flytte regnes hvert eneste minutt. Det å minimere driftsstans er en viktig faktor og det krever både erfarne folk og profesjonell utførelse samtidig som det er nødvendig med rett utstyr og gode rutiner. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en voksende bedrift som stadig posisonerer seg sterkt i proffmarkedet – med den erfaring for en profesjonell, effektiv og smidig firmaflytting.

Flytte kontor

Trygt flyttebyrå i Bærum

Vi jobber alltid for at våre kunder skal følge trygghet og få en vellykket flytteprosses. Derfor stiller vi høye krav til våre medarbeidere og samarbeidspartnere slik at vi kan levere best på kvalitet og kundeservice. I tillegg leverer vi flere smarte tilleggstjenester for å gjøre din flytting så enkel og smidig som mulig. 

Bortkjøring av avfall
Vi kjører bort avfall og gamle møbler du ønsker å kvitte deg med. Vi sorterer, rydder og kjører dette bort til miljøstasjon.

Montering
Har du kjøpt nye møbler hos IKEA eller har hele bedriften investert i nye kontormøbler kan vi påta oss montering jobben. Vi monterer møbler for forhandlere, privatpersoner og bedrifter i Oslo og Akershus.

Tømmer og rydder dødsbo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS bistår privatkunder i Oslo og Akershus med rydding, tømming og rengjøring av dødsbo. Vi kommer gjerne på en gratis og helt uforpliktende befaring og kan tilby en fastpris. Les mer om tømming av dødsbo.

Tjenester vi tilbyr i forbindelse med tømming av dødsbo og flyttebyrå Bærum:

 • Sortering og rydding
 • Mellomlagring av det som skal tas vare på
 • Deponering av avfall til miljøstasjon
 • Overflaterengjøring før visning
 • Sluttvask av boligen eller leiligheten for salg eller tilbakelevering

Flyttevask i Bærum

Trenger du hjelp med å gjøre rent etter utflytting kan du overlate flyttevask til oss. Vi gir deg fornøydgaranti og konkurransedyktig pris.

En typisk flyttevask omfatter følgende:

 • Gulv: Alle flater vaskes. Tepper og lignende støvsuges.
 • Vegger: Primært tørr moppes/flekkfjerning (om mulig). Unntak er bad, øvrige flislagte flater, glassflater og over kjøkkenbenk som vaskes. Tak og vegger vaskes ikke med våtvask.
 • Rengjøring av alle dører, karmer og lister
 • Rengjøring av WC og bad
 • Rengjøring av kjøkkenskap utvendig og innvendig
 • Rengjøring av garderobeskap utvendig og innvendig
 • Støvsuging av tepper
 • Vindusvask

Alle lister tørkes/vaskes, alle skap og skuffer vaskes på innsiden og utsiden, vinduer vaskes 2 sider (utvendig så langt det lar seg gjøre fra innside), badekar vaskes under, alle sluk rengjøres, luftventiler, radiatorer/panelovner/varmeovn på bad/varmepumpe tørkes av.

Om flyttebyrå Bærum

Vi er kjent for å være et konkurransedyktig og profesjonelt flyttebyrå Bærum. Vi har tett samarbeider med andre aktører i flyttebransjen, lageraktører og eiendomsmeglere som anbefaler oss flyttebyrå. Våre kunder er vår viktigste markedsførings kanal og vi streber etter å levere best på kvalitet og kundeservice.

Planlegger du flytting gleder vi oss til å høre fra deg. Benytt lenken under, fyll ut nødvendig informasjon om din flytting og vi kommer tilbake til deg veldig snart med et hyggelig flyttetilbud.