Oslo Flyttebyrå

Vi hjelper deg med flytting

Oslo Flyttebyrå hjelper deg gjennom en stressende flytteprosess på en trygg og effektiv måte. Flytting er sjeldent helt bekymringsfritt men med vår flyttehjelp blir den betydelig enklere.

Vi tar oss av din flytting.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et veletablert og seriøst flyttebyrå som arbeider hovedsakelig i Oslo og Viken (Østlandet). Vi er totalleverandør for proffmarkedet der vi utfører helhetlige løsninger rettet mot bedrifter i forbindelse med flyttehjelp Oslo, kontorflytting, intern flytting og møbelmontering. Med godt kvalifiserte og erfarne medarbeidere har vi kapasitet og rutine til å utføre alle flytteoppdrag med den profesjonalitet og kvalitet som kreves.

Profesjonell flyttehjelp på Østlandet

Ser du etter trygg og effektiv flytteprosess? Vi er et flyttebyrå som er eksperter på flytting og med lang erfaring har vi blitt et av byens beste flyttebyråer. Majoren tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester, inkludert pakking av tingene, flyttetransport og oppbevaring av flyttegods.

Vi holder på Majorstuen i Oslo, men har hele Østlandet som nedslagsfelt. Det betyr at vårt flyttebyrå også tilbyr flyttehjelp i Bærum, Sandvika, flytting i Lillestrøm og andre steder i sentrale Oslo, inkludert Nordre Follo, Ski og Oppegård.

“Vi tar på alvor at vi er et av byens mest ettertraktede flyttebyrå Oslo og hver eneste jobb er en referanse for vårt neste oppdrag.”

Av erfaring fra flere tusen flytteprosjekter er vi klar over at behovene og kravene til våre kunder er varierende. Vi er derfor både fleksible og tilpasningsdyktige der vi kan skreddersy profesjonelle løsninger som passer akkurat din flytting. Med et bredt tilbud av servicetjenester kan du være trygg på at Majoren Flyttebyrå Oslo AS er rett samarbeidspartner når du er på flyttefot.

Under kan du lese mer om oss, våre flyttetjenester og våre priser på flytting i Oslo og omegn.

Kontorflytting fra Oslo Flyttebyrå

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør for proffmarkedet der vi leverer profesjonelle tjenester til bedrifter som trenger bistand til kontorflytting, flytting av arkiv eller intern flytting enten innad i bedriften eller mellom ulike avdelinger.

 • Bedriftsflytting
 • Montering av kontormøbler
 • Kjøp og salg av kontormøbler
 • Planlegging av flytteprosjekter
 • Kontorvask
 • Tømming av kontorlokaler
 • Avvikling og tilbakestilling
 • Kabling av utstyr
 • Mellomlagring


Vi kommer gjerne innom på en helt uforpliktende befaring til deres bedrift der vi kan gjøre en inspeksjon av lokalene, flyttejobben og hvilke behov bedriften har. Vår flytteleder vil så utarbeide et forslag til en fastpris slik at bedriften har forutsigbarhet i forhold til budsjettet og kostnadene med kontorflytting.

Oslo Flyttebyrå

«Vi må virkelig berømme gutta som flyttet for oss i dag. De var en trivelig og arbeidsom gjeng. Disse må dere ta vare på!»

Dag og Ingrid Høgestøl

 
Oslo Flyttebyrå Montering

Montering

Vi utfører montering oppdrag for private, bedrifter og organisasjoner – offentlig som privatsektor. Majoren Flyttebyrå Oslo AS kan administrere hele jobben, fra selger og til kunde. Vi henter varer hos leverandør og sørger for transport og frakt.

– Montering for skoler og barnehager
– Montering for butikker og kjøpesentre
– Møbelmontering for private
– Montering av møbler fra IKEA
– Kjøkkenmontering
– Montering av kontormøbler, kontorpulter, stoler, tavler
– Montering av rullearkiv
– Montering av veggfast inventar
– Fjerning av emballasje og bortkjøring av papp og plast

Vi henter, leverer og monterer mens du kan bruke tiden på noe annet. Vi har lang erfaring med møbelmontering og jobber med både timepris eller fastpris etter oversendt instruks og vareliste for hva som skal monteres.

Flyttevask

Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører flyttevask med fornøydgaranti og konkurransedyktig pris.

Fokus på ditt nye hjem mens vi tar oss av rengjøring i boligen du fraflytter slik at den kan overleveres ny eier, skinnende ren.
Vi tilbyr også rengjøringtjenester som kontorvask og vask av dødsbo.
Vi ønsker alltid å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder hele veien fra planlegging og til utførelse. Gjennom vår lange erfaring og gode anmeldelser fra våre kunder vil vi at du skal være trygg på å benytte vårt flyttebyrå.

Bestill flyttebil og flyttehjelp

Som totalleverandør av flyttetjenester stiller vi med erfarent mannskap og flyttebil. Fyll ut skjema på våre nettsider og motta tilbud på flytting.

Flyttebyrå

Flyttebyrå Oslo pris

Prisene på flytting varierer basert på ulike faktorer. Alt fra volum på flyttelasset til hvor langt du skal flytte.

Vi er opptatt av å levere høy kvalitet og profesjonelle tjenester. Med tanke på vår effektivitet og kvalitet vi leverer er vi blant med mest effektive og konkurransedyktige flyttebyråene i Oslo området.

Fornøyde kunder er vår beste markedsføring og den beste forutsetningen for at vi kan fortsette å vokse.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med din flytting. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
📍 Rosenborggata 3
0356 Oslo
☎️ 934 64 211
Facebook

Et viktig kriterium for å finne riktig pris på ditt flyttelass er volum beregning i antall kubikkmeter (cbm). Det er imidlertid ikke så enkelt for deg å beregne størrelsen på ditt eget flyttelass. Våre flyttebiler er 20 kubikk med løftelem. Det er mulig å gjøre en bestilling med mannskap og en flyttebil eller to flyttebiler dersom du har et større flyttegods. Normalt kjører vi flere turer så lenge flyttingen er innad i Oslo Kommune.

Det finnes også såkalte “volumkalkulator” som man kan bruke for å få en oversikt over kubikkmeter. Disse er ikke alltid til å stole på og man må bruke dette med forsiktighet da de kun tar utgangspunkt i standard størrelser.

Primært utføres alle flyttinger internt i Oslo, Akershus og Østfold på timepris. Ved større flyttinger kan vi også gjennomføre en uforpliktende befaring der vi gir fastpris på flyttetjenester. En timepris regnes fra den tiden vi ankommer adressen der oppdraget starter og til oppdraget er slutt på adressen du flytter til. I tillegg kommer det tiden det tar å kjøre til kunde og tilbake når oppdraget er ferdig.

Dersom du har bestilt bortkjøring av avfall må det beregnes tid vi bruker for å kjøre dit og arbeidet man bruker for å sortere på avfalls stasjonen. Dette avtales alltid på forhånd.

Hvis ikke annet er avtalt gjelder følgende:

 • Kilometertillegg utenfor Oslo og Akershus kr.4,-
 • Søndagstillegg 50% i timesprisen, (gjelder alle).
 • For bedrifter etter kl.16.00 alle dager 50% i timesprisen, (gjelder ikke for private).
 • 30 min hver vei i kjøretillegg. For flyttinger som ikke er internt i Oslo gjelder egne priser.

Det er en rekke faktorer som er avgjørende for prisen. Det kan være ting som hvor du flytter fra og til, hva du ønsker å flytte, hvor mange flyttekonsulenter du ønsker osv. En normal internflytting i Oslo utføres som regel basert på timepris med 2 eller 3 flyttekonsulenter og flyttebil på 20m3.

NB! Har du gjenstander/møbler med en vekt over 80 kg pr.enhet skal det informeres om dette på forhånd da det kan medføre ekstra kostnader. Det kan være f.eks piano, vedovner, arkivskap, våpenskap osv.

Prisen er avhengig av hvilke tjenester du bestiller og hvor mye du ønsker å gjøre selv og hva du overlater til oss. Uavhengig av dette kan god planlegging, merking av flytte eskene, flytte i arbeidstiden, hverdager osv være viktige faktorer som gjør flyttingen mer effektiv og da også mer prisvennlig for deg. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen spørsmål.

 

Ja, om du det er et større oppdrag enn over en arbeidsdag, kontorflytting eller du flytter til et annet fylke, kan vi komme på en uforpliktende befaring og gi deg fastpris. Primært utføres alle andre interne oppdrag i Oslo på timepris. Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene på Østlandet.

Majoren Flyttebyrå Oslo har godsforsikring  på alle våre flyttebiler, denne er dessuten utvidet til å også gjelde flyttetransport. Dersom man ønsker en utvidet flytteforsikring kan dette tegnes gjennom et forsikringsselskap eller innboforsikringen.

Verdien på flyttegodset skal være lik innboforsikringen. Transportørens ansvar er begrenset av lover og avtaler (iht “General Conditions for International Furniture Removals”), og er ofte ikke tilstrekkelig for å sikre godseier fullt ut. Flyttebyrået sin forsikring er ikke tilstrekkelig som en flytteforsikring og slik er vi dessverre ute av stand til å påta oss det reelle ansvar for godsets faktiske verdi, hva enten bedriften er skadevolder eller skaden har andre årsaker. Vår godsansvarsforsikring trer først i kraft når den totale skaden har en verdi over kr. 10.000,- og skader med verdi under dette vil dessverre ikke dekkes av en godsansvarsforsikring eller flyttebyrå. Med bakgrunn i at vi som flyttebyrå har begrenset mulighet for å påta oss erstatningsansvar anbefaler vi alle våre kunder å tegne en egen forsikring for eget flyttegods.

Kunden oppfordres til å tegne egne flytteforsikring gjennom forsikringsselskapet der man har innboforsikringen. Eventuelt sjekke nåværende innboforsikring og hva denne dekker under flytting. Flyttebyråets forsikringsansvar er begrenset til transportforsikring hvor det juridiske ansvaret begrenser seg.