FLYTTESERVICE OSLO

Flytteservice Oslo ⏐  Ser du etter flyttehjelp i Oslo og Akershus? Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører transport, flytting og flyttevask for private og bedrifter.

Flytteservice Oslo

Godkjent bedriftshelsetjeneste

Godkjent renholdsbedrift

Mvaregistrert flyttebyrå

Startbank

Virke Hovedorganisasjon

Flytteservice Oslo

FLYTTESERVICE OSLO

Flytteservice Oslo for private og bedrifter. Majoren Flyttebyrå Oslo AS har lang erfaring fra flyttebransjen og er en foretrukket samarbeidspartner for en rekke større aktører i proffmarkedet. I tillegg til vanlige flyttetjenester som bolig til bolig flytting tilbyr vi også en rekke andre smarte tilleggstjenester for en rask og smidig flytting. Våre medarbeidere består av aktive, fysiske og erfarne flyttefolk.

Med profesjonell flytteservice får du tid til å ta deg av resterende oppgaver i forbindelse med flytteprosessen. Vi utfører fra pakking, privatflytting, kontorflytting, mellomlagring (varmtlager eller lagercontainer) og flyttevask med fornøydgaranti. Vårt geografiske område er primært flytting i Oslo Kommune og Akershus men vi kan gjennom våre samarbeidspartnere også foreta flyttetjenester til andre byer i Norge og Skandinavia.

Flytteservice Oslo

Flytting

Flytting for private, bedrifter og offentlig næring.

Minilager

Mellomlagring av innbo, sesongvarer eller møbler under oppussing.

Flyttevask

Flyttevask etter utflytting, med overtagelses garanti for ny eier.

Flytting fra Askim til Kolbotn

“Dette var en meget positiv opplevelse. Oppmøte til avtalt tid og jobben ble utført på en utmerket måte. De hadde evnen til å yte det lille ekstra som kunder setter pris på. Jeg har ingen betenkeligheter med å gi dette firma mine beste anbefalinger”.

Rune Fridell
Flytting og transport, 25m3.

Flytting Oslo til Nøtterøy

“Vi valgte Majoren Flyttebyrå og angrer ikke. Avtalen var kl 07.00 på morgenen i Oslo. Og presis kl 07.00 kom de, hyggelige karer som arbeidet effektivt og kl 14.00 reiste de fra Nøtterøy ferdig flyttet. De hadde en hyggelig tone, så det er nok en bra bedrift. Det smitter og flyttingen ble en veldig positiv opplevelse for oss og. Kan bare anbefale disse. Kjempegjeng!”

Annar Johan Lauritzen
Privatflytting 55m3

Privatflytting Oslo

“Veldig hyggelige og profesjonelle folk! De jobbet effektivt og var flinke til å fylle bilen sånn at vi fikk med veldig mye. Ordentlig utstyr til flytting av piano fra 3. etg uten heis. Ingen skader på noe. Anbefales!”

Trine S. Hølland
Privat- og pianoflytting