Ser du etter flyttehjelp i Oslo og Viken anbefaler vi å prøve vår flytteservice. Majoren Flyttebyrå utfører transport, flytting og flyttevask for private og bedrifter. Som et erfarent og populært flyttefirma tilbyr vi høy kvalitet på våre flyttetjenester, med konkurransedyktig pris.

Det er mange fordeler med å bruke Majoren Flyttebyrå og med hundrevis av fornøyde kunder kan du være trygg på at flytteprosessen din er i trygge hender.  Vi er et komplett flyttebyrå slik at du kan forholde deg til kunde en leverandør. Enten du flytter privat eller trenger profesjonell flytteservice til en kontorflytting, kontakt oss gjerne for et hyggelig flyttetilbud. Benytt vårt kontaktskjema eller ring oss på 93 46 42 11.

Flytteservice i Oslo og Bærum

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har lang erfaring fra flyttebransjen og er en foretrukket samarbeidspartner for en rekke større aktører i proffmarkedet. I tillegg til vanlige flyttetjenester som bolig til bolig flytting tilbyr vi også en rekke andre smarte tilleggstjenester for en rask og smidig flytting.

  • Flyttehjelp
  • Pakking
  • Demontering og montering av møbler
  • Håndtering av dødsbo
  • Avfallshåndtering, vi kjører bort søppel, skrot og gamle møbler
  • Flyttevask
  • Mellomlagring

Våre medarbeidere består av aktive, fysiske og erfarne flyttefolk.

Med profesjonell flytteservice får du tid til å ta deg av resterende oppgaver i forbindelse med flytteprosessen. Vårt geografiske område er primært Østlandet, inkludert Asker, Bærum, Lillestrøm, Lørenskog, Ski og Kolbotn. Men vi utfører stadig også flytting til andre byer i Norge og vi har gode samarbeidspartnere på langdistanseflytting og utenlandsflytting.

Flytteservice Oslo

Hva koster det

Å bruke vår flyttetjeneste kan spare deg for både stress og tid og ikke minst sikre for at flyttingen blir håndtert profesjonelt. I Oslo jobber vi normalt med timepriser på lokale oppdrag mens det er mest vanlig å gi en fastpris hvis du flytter fra Oslo til andre større byer, som for eksempel Bergen, Stavanger eller Kristiansand. I gjennomsnitt koster det mellom 1500 og 2000 kroner timen å bruke et flyttebyrå i Oslo i 2023.

Ellers er det flere ulike faktorer som påvirker de totale flyttekostnader. For eksempel er størrelsen på et flyttelass en viktig faktor om hvor mye det koster å flytte. Andre ting som også kan ha noe å si for prisen er avstanden du flytter fra og til og hvilken tjenester du ønsker at vi skal hjelpe deg med. Ønsker du et tilbud på flytting anbefaler vi at du fyller ut vårt kontaktskjema som du finner her.

Viktig info

  • Prisen på flyttingen avhenger mest av avstanden til ditt nye hjem og hvor mange ting du har (kubikkmeter)
  • Det er normalt å få oppgitt timepriser på lokale flyttinger i Oslo
  • For en langdistanseflytting kan du forvente å betale en fastpris basert på avstanden og volumet på flyttelasset

Hos oss kan du få hjelp til det meste når du flytter. Skriv det gjerne opp i din henvendelse hvis du trenger hjelp til pakking, flyttevask eller mellomlagring. Vi tar oss av avfallshåndtering og kjører bort gamle møbler, skrot og kontorutstyr fra bedrifter som ønsker å kvitte seg med ting.