Flytteservice Oslo

Flytteservice Oslo ⏐  Ser du etter flyttehjelp i Oslo og Akershus? Majoren Flyttebyrå Oslo AS utfører transport, flytting og flyttevask for private og bedrifter.

 

FLYTTESERVICE OSLO

Flytteservice Oslo for private og bedrifter. Majoren Flyttebyrå Oslo AS har lang erfaring fra flyttebransjen og er en foretrukket samarbeidspartner for en rekke større aktører i proffmarkedet. I tillegg til vanlige flyttetjenester som bolig til bolig flytting tilbyr vi også en rekke andre smarte tilleggstjenester for en rask og smidig flytting. Våre medarbeidere består av aktive, fysiske og erfarne flyttefolk.

Med profesjonell flytteservice får du tid til å ta deg av resterende oppgaver i forbindelse med flytteprosessen. Vi utfører fra pakking, privatflytting, kontorflytting, mellomlagring (varmtlager eller lagercontainer) og flyttevask med fornøydgaranti. Vårt geografiske område er primært flytting i Oslo Kommune og Akershus men vi kan gjennom våre samarbeidspartnere også foreta flyttetjenester til andre byer i Norge og Skandinavia.

Flytteservice Oslo

Flytting

Flytting for private, bedrifter og offentlig næring.

Minilager

Mellomlagring av innbo, sesongvarer eller møbler under oppussing.

Flyttevask

Flyttevask etter utflytting, med overtagelses garanti for ny eier.