Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som tilbyr profesjonelle flyttetjenester i Oslo og Akershus. Våre kunder er privatpersoner og bedrifter som søker flyttehjelp til privatflytting eller kontorflytting. Majoren er et anerkjent flyttebyrå og vi jobber etter prinsippet om at fornøyde kunder både kommer tilbake men også er vår jungeltelegraf og anbefaler våre tjenester til andre. Idag blir vi anbefalt av både det offentlige og eiendomsmeglere i Oslo området.

Våre tjenester spenner seg fra normale bolig til bolig flyttinger til større flytteoppdrag for bedrifter, hovedkontor og offentlig næringsliv. Uansett hvilken tjenester du bestiller fra oss i Majoren Flyttebyrå Oslo AS etterstreber vi alltid å levere disse med forsiktighet, respekt og høyeste profesjonalitet.

 

Profesjonelt flyttebyrå

Vi løser dine bekymringer når du er på flyttefot og er flyttebyrå du kan stole på. Våre flyttetjenester som du kan lese om under er til for at du skal få en hyggelig flytteopplevelse og bekymringsfri tid i forbindelse med flytteprosessen.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som utfører profesjonelle tjenester i forbindelse med flytteprosessen, for private og bedrifter. Flytter du lokalt i Oslo og omegn eller nasjonalt til andre byer (Vi flytter også langdistanse som Trondheim, Bergen og Kristiansand) kan vi hjelpe deg med alle spekter under flyttingen. Det være seg pakketjenester, rydding og bortkjøring av søppel, flyttevask eller leie av et minilager til mellomlagring.

Vi er et moderne flyttebyrå med gode referanser og et godt omdømme i markedet. Der det stadig stilles økende krav til bransjen vår har vi klart å utvikle oss i takt med det lokale markedet og kundenes behov. Våre kunder er idag vår viktigste markedsføring.


Vi flytter din leilighet, enebolig, villa – eller kontoret ditt. Konkurransedyktige priser og markedets beste fornøydgaranti – vårt mål er at du i likhet med våre andre kunder, med god samvittighet skal anbefale oss videre til dine venner, familie eller kolleger.

Flyttebyrå i Oslo

Flytting er en personlig sak, derfor bruker vi gjerne tid på å diskutere hva som passer deg best slik at vi kan skreddersy den løsningen som passer deres behov. Å ha tillit til flyttebyrået er viktig da du overlater et stort ansvar til andre når du slipper de til i ditt eget hjem. Ditt innbo blir behandlet med største respekt – vi vet at det er verdifullt for deg.

Flyttetjenester som utføres internt i Oslo Kommune prises etter gjeldende timesatser basert på antall flyttekonsulenter og flyttebil. Flere faktorer er avgjørende for hva sluttkostnad som f.eks hvor du ønsker å flytte fra og til, hvilken etasje det skal flyttes fra og der du flytter til, om det er heis eller ikke, parkering muligheter for flyttebil og selvsagt volum på flyttegodset. Våre priser er konkurransedyktige og sammenlignet med andre flyttebyrå og våre effektive medarbeidere er vi et rimelig flyttefirma.

Flyttehjelp til privatflytting

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har lang erfaring fra flyttebransjen i Oslo og Akershus og besitter stor kunnskap. Overlater du flyttejobben til oss skal du alltid være trygg på at flyttetjenesten blir levert med høy kvalitet og kvalifiserte flyttekonsulenter.

Vi tilbyr enkle og smarte tilleggstjenester for privatflytting i Oslo. Har du spørsmål og trenger gode pakketips, råd eller lurer på noe i forbindelse med flyttingen er du velkommen til å ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Alt fra flyttehjelp Oslo til flyttevask i Oslo, montering og bortkjøring av avfall.

Flyttefirma til kontorflytting

Kontorflytting eller bedriftflytting krever kompetente og erfarne flyttefolk. Det er flere mennesker involvert og man har som regel korte frister for å minimere driftsstansen i bedriften som skal flytte. For en trygg og forutsigbar flytteprosess tilbyr vi derfor en gratis og helt uforpliktende befaring. Her går vi gjennom all flyttegods som skal flyttes og sender et skriftlig tilbud med detaljer og forslag til effektive løsninger for bedriften.

Vi har kunder fra en rekke sektorer, som eiendom, kontor, skole, industri og helse. Til felles for dem alle er at de forventer effektive og profesjonelle tjenester – til riktig pris. Kundene deler ofte våre målsetninger om godt arbeidsmiljø og gode kontrollrutiner.

Flyttebyrå i Oslo

Flyttebyrå i Oslo

FLYTTEBYRÅ OSLO MED FORNØYDGARANTI

Hos oss kan du betale elektronisk gjennom bankterminal, mobile betalings løsninger som Vipps eller faktura til bedrifter og organisasjoner. Betaling fra privatkunder skal skje etter at jobben er ferdig. Faktura gis kun ved søknad og etter godkjent kredittsjekk/arbeidsgivergaranti.

Merk: Vi ønsker ingen kontanter som betalingsmiddel og du bør uavhengig av hvilket flyttebyrå du bruker alltid etterspørre elektronisk betaling og unngå å betale noe på forskudd.

Linker vedrørende flytting: Melding om flytting innenlands

(Last Updated On: 27. juni 2019)