Flyttebyrå

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som tilbyr alle tjenester innen flytting. Lokalt i Oslo og omegn, nasjonalt til andre byer (vårt flyttebyrå flytter til Trondheim, Bergen, Kristiansand), kontorflytting og ryddetjenester (bortkjøring av søppel og avfall).
Vi er et moderne flyttebyrå med gode referanser og et godt omdømme i markedet.

Noen av våre mest populære tjenester er privatflyttinger og kontorflyttinger for bedrifter. Våre flyttebiler er daglig på oppdrag, enten for private eller ulike firma som trenger flyttehjelp. Til felles for alle våre kunder er at de ønsker en effektiv og pålitelig leverandør som raskt og rimelig kan hjelpe de med dere flytteprosjekt.

Vi flytter din leilighet, enebolig, villa – eller kontoret ditt. Konkurransedyktige priser og markedets beste fornøydgaranti – vårt mål er at du i likhet med våre andre kunder, med god samvittighet skal anbefale oss videre til dine venner, familie eller kolleger.

Profesjonelt flyttebyrå

Flytting er en personlig sak, derfor bruker vi gjerne tid på å diskutere hva som passer deg best slik at vi kan skreddersy den løsningen som passer deres behov. Å ha tillit til flyttebyrået er viktig da du overlater et stort ansvar til andre når du slipper de til i ditt eget hjem. Ditt innbo blir behandlet med største respekt – vi vet at det er verdifullt for deg.

Flyttetjenester som utføres internt i Oslo Kommune prises etter gjeldende timesatser basert på antall flyttekonsulenter og flyttebil. Flere faktorer er avgjørende for hva sluttkostnad som f.eks hvor du ønsker å flytte fra og til, hvilken etasje det skal flyttes fra og der du flytter til, om det er heis eller ikke, parkeringsmuligheter for flyttebil og selvsagt volum på flyttegodset. Våre priser er konkurransedyktige og sammenlignet med andre flyttebyrå og våre effektive medarbeidere er vi et rimelig flyttefirma.

Flyttebyrå

Flyttebyrå

Når du planlegger din forestående flytting i Oslo kan du være trygg på at Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en erfaren og effektiv leverandør til jobben. Vi utfører alle tjenester fra A til Å slik at du kun kan forholde deg til oss. Det betyr at vi stiller med erfarne og flinke pakkemestere som tar hånd av nedpakkingen.

Kontakt informasjon

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3
0356 Oslo
Tlf. 934 64 211