Eiendomsmegler

Eiendomsmegler Oslo

Enten du skal kjøpe eller selge din første bolig, så er eiendomsmegler et nyttig uttrykk. I en kjøps- eller salgsprosess er dette en person du vil måtte forholde deg til. Det er nemlig eiendomsmegleren som har ansvaret for å selge boligen for deg, og da kan det være lurt å sette seg inn i hva det vil si å være eiendomsmegler.

Hva er en eiendomsmegler, og hva koster det?

En eiendomsmegler er en person som har tatt eiendomsmeglerutdanning. Det vil si at vedkommende har spesialisert seg på boligsalg. De sitter med kunnskap som er helt elementær i en boligsalgsprosess, så de er en viktig ressurs for enhver som enten vurderer eller skal selge boligen sin.

Det er imidlertid slik at det å bruke en eiendomsmegler er dyrt. Eiendomsmegleren hjelper deg med alt som har noe med boligsalget å gjøre, og det gjenspeiler seg også i prisen som meglerhuset skal ha for å gjøre jobben for deg. Det er altså ikke uvanlig at prisen for en eiendomsmegler ligger på rundt 100 000 kroner.

Det er åpenbart mye penger, men forhåpentligvis får du solgt boligen din og kan bruke en liten del av salgssummen til å betale meglerhuset summen de ønsker. Alternativet er å prøve å selge huset på egen hånd, men det er ikke alltid like enkelt.

Hva gjør en eiendomsmegler?

En eiendomsmegler i Oslo vil, som sagt, ta seg av alt som har noe med boligsalget å gjøre. Det innebærer både verdivurdering og tilrettelegging av salg. Eiendomsmegleren kan også stå for visninger, hvis dette ikke er noe du ønsker å stå for selv.

Enten det er du selv eller eiendomsmegleren som organiserer visningene, så vil det forhåpentligvis bli en budrunde i etterkant. Når boligen er solgt venter det mye papirarbeid, og hvis du har engasjert en eiendomsmegler så vil vedkommende ta seg av alt dette også. Men kanskje viktigste av alt – eiendomsmegleren er synonymt til trygghet i et slikt tilfelle.

Få hjelp til boligsalget

Kanskje har du sett på et boligsalgs program på TV eller et banner for et meglerhus på et hus du har kjørt forbi. Fellesnevneren for disse to medieformene er at meglerhusene presenteres av et eller annet pent ansikt. I boligsalgsprogrammet stiller vedkommende opp i egen person, mens vedkommende bare er avbildet på banneret.

Uavhengig av markedsføringsmetode, så forteller det oss hvilket meglerhus de representerer, og hensikten med det er at du skal huske dem for å benytte deg av deres tjenester en gang i fremtiden når du skal selge boligen din.

Selv om det ofte er det samme meglerhuset som brukes i boligsalgsprogrammene på TV og det samme banneret som henger på flere hus i området der du bor, så er det ikke slik overalt. Det eksisterer mange meglerhus som vi kanskje ikke har hørt om en gang, så det er alt annet enn lett å være eiendomsmegler Oslo.

I Norges hovedstad er det nemlig ‘’mange om benet’’ på dette markedet. Det er en konkurranse mellom de kjente og de ukjente meglerhusene, hvor det ofte er de kjente meglerhusene (f.eks. Eiendomsmegler 1, Aktiv, Krogsveen og DNB) som trekker det lengste strået.

Flyttetjenester for eiendomsmeglere i Oslo

Skal du selge bolig? Majoren Flyttebyrå Oslo AS samarbeider med dyktige eiendomsmeglere i Oslo og Viken som hjelper deg med verdivurdering og salg av bolig.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Trenger du lagring av møbler samarbeider vi med OK Minilager.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Boligstyling Oslo