Flyttebyrå Oslo 2020

Flyttebil Oslo, leie flyttebil for flytting

Flyttebyrå Oslo 2020 – Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttebyrå som flytter for private og bedrifter. Takket være godt utført arbeid og dyktige flyttekonsulenter er vi i dag et populært og anerkjent flyttebyrå i hovedstaden.

 

Flyttebyrå Oslo 2020

Mennesker har alltid vært på flyttefot og nordmenn flytter som aldri før. Vi har historisk sett brukt mye penger på bolig og slik er Norge plassert på Europa toppen når det gjelder oppussing og bolig. Vi merker at det er stor pågang av flytteprosjekter der mange både flytter internt i Oslo Kommune og andre som flytter fra hovedstanden og til andre byer i Norge. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en profesjonell aktør i flyttebransjen og uansett om du trenger hjelp til privatflytting eller kontorflytting kan du være trygg på at våre dyktige og erfarne flyttekonsulenter utfører jobben slik du ønsker det.

Vi utfører alt innen flyttetjenester men våre mest populære tjenester er likevel flytteoppgaver for privatkunder og bedrifter, montasje og flyttevask. Med flyttehjelp fra Majoren Flyttebyrå Oslo AS sørger du for at flytteprosessen går raskt og effektivt uten at du trenger å stresse unødvendig. Dermed kan du fokusere på andre oppgaver og bruke tiden på innredning og komme deg på plass i et nytt hjem.

Flyttebyrå Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS flytter alle dager, enten du trenger hjelp til å flytte på en ukedag, en ettermiddag eller en helg kan vi bistå deg med alle våre tjenester. For å gjøre oppgavene enklere for deg har vi laget en liten liste med hvordan du kan forberede deg før flyttebilen er på plass den dagen du skal flytte.

  1. Start planlegging i god tid
    Begynn planlegging så fort du har bestemt deg for å flytte. Det er lett å undervurdere oppgavene som skal ordnes i forbindelse med flyttingen og stresset vil melde seg når du nærmere deg flyttedato. Ved å lage en liste med de ulike oppgavene står du bedre rustet.
  2. Bestill flyttebyrå
    Ved travle perioder har vi opp til 2-3 ukers ventetid. Det er derfor lurt å bestille flyttebyrå som fort du har flyttedato klart.
  3. Hva trenger du hjelp til
    Vårt flyttebyrå kan hjelpe deg med hele flyttingen eller deler av den. Informer gjerne spesifikt hvilken oppgaver du ønsker hjelp til og hva du planlegger å ordne selg.

Råd til nedpakking

Nedpakking er som regel den delen som tar lengst tid og er mest krevende under flyttingen. Under nedpakking må du huske på dette:

– Prøv å ha like flyttekasser i samme størrelse. Det er da enklest å stable i høyden og slik kan vi utnytte hele volumet i lasterommet.
– Pakk ikke for tungt. Husk at flyttekassene også skal bæres. Pakker man for tungt kan det også gå hull i bunnen.
– Skjøre og lett knuselige gjenstander må pakkes inn med pakke-/silkepapir. Det er kundens ansvar at dette er gjort forsvarlig.
– Bøker veier mye og flyttekassene bør fylles med 50% bøker og på toppen med lettere gjenstander som puter eller annet lignende.

Elektrisk utstyr
Hvitevarer som oppvaskmaskin, vaskemaskin og annen elektrisk utstyr skal kobles fra og tømmes for vann før flytting.

Fast innredning
Veggfaste hyller, skap og andre gjenstander som skal være med må demonteres. Det er lurt å ta et bilde før du setter i gang så blir det enklere å montere det på plass igjen senere.

Tunge gjenstander
Har du noe som er spesielt tungt som for eksempel et piano, safer eller våpenskap må det informeres om på forhånd. Transport av slike gjenstander gjøres mot tillegg og vi må sørge for at flyttebilen har med seg nødvendig utstyr til dette.

Flyttebyrå Oslo priser

En av mytene er at det er dyrt å benytte seg av flyttebyrå. Men det er ikke alltid fakta hvis man vurderer alternativet. Enten bruker man enormt mye tid selv på å flytte alene, hvor man har både tapt arbeidsinntekt og bruker mye unødvendig energi, eller man benytter seg av hjelp fra venner, leier flyttebil og eventuelt tilby en innflytningsfest i etterkant. Når man regner sammen alle utgiftene man har, så kan prisen bli like høy som den man ville betalt for å benytte et profesjonelt flyttebyrå som Majoren Flyttebyrå Oslo AS. Man slipper også unna med vesentlig færre frustrasjoner.

Stort sett alle våre oppdrag som utføres i Oslo Kommune er basert på våre timesatser. Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene på Østlandet.

Husk flyttemelding når du flytter

Både offentlig og privat virksomhet bruker opplysninger fra folkeregisteret. Det er derfor viktig at du sender flyttemelding når du flytter og senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk at selv om du flytter innenfor samme kommune eller bydel må du sende inn flyttemelding. Dette og adresseendring kan gjøres elektronisk hos Skatteetaten.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Vi samarbeider med OK Minilager og kan tilby minilager Oslo og Akershus.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Flyttebyrå Oslo 2020