Meld flytting på nett

Melde flytting på nett

Meld flytting på nett

Saken er oppdatert 14.januar 2020/Updated 14.january 2020

Meld flytting på nett – Det er mange ting å huske på når man flytter. Man må organisere alt i forhold til å overta ny bolig, og man må samtidig organisere alt som er relatert til den nye boligen man skal flytte til. I mange tilfeller kan det være både kjøp og salg av bolig, men det kan også være leie av ny leilighet og tilbakelevering av leiligheten man leide sist. I tillegg til dette må man organisere selve flytteprosessen. Det kan innebære å bestille flyttebyrå samt å pakke alle tingene man skal få flyttet fra gammel til ny bolig, men det kan også være å avtale med venner å hjelpe med flyttingen og leie flyttebil. Men i prosessen så må man ikke glemme at det er påkrevd å sende flyttemelding til Folkeregisteret at man flytter uten å vente for lenge etter flyttingen. Folkeregisteret skal til en hver tid vite hvor du befinner deg.

Meld flytting på nett enkelt

Heldigvis er det ikke så komplisert å melde flytting til Folkeregisteret. For noen tiår siden måtte man få tak i et skjema, som man måtte fylle ut, signere og sende, men i dag kan man enkelt melde flytting på nett. På den måten er denne jobben gjort unna på noen få minutter. Men man må huske på det.

Husk å også omadressere posten

Når man holder på meldingen til Folkeregisteret om ny adresse, så er det lurt å samtidig ta adresseendringen til Posten. Hvis du skal få posten din når du har flyttet, så må postmannen vite hvor du befinner deg. I dag er det selvfølgelig mye informasjon man mottar i mail og andre steder digitalt, men det er fortsatt noen ting som kommer i postkassen, og noe av det kan være viktig informasjon. Hvis man ikke når deg på digitale medier, så sendes viktig info fortsatt til postadressen.

Meld flytting på nett

Når du skal flytte, er du pålagt å melde flytting til Folkeregisteret så raskt som mulig etterpå. Flyttemelding kan enten fylles ut det på nett eller fylle ut et skjema som du kan sende inn eller levere til ditt lokale skattekontor.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Meld flytting på nett