Leie et minilager når du flytter

Woman Filling Self-Storage of Facility Unit

Å leie et minilager når du flytter kan forenkle en del utfordringer. Det er mye som skal planlegges når man flytter, blant annet hvor man skal plassere alle tingene. Det kan noen ganger være en fordel å ikke måtte ta stilling til hvor alt skal plasseres med en gang man flytter inn på et nytt sted. I stedet kan man velge å plassere en del ting på et minilager.

Ekstra lagringsplass forenkler flyttingen

Ved å leie et minilager når du flytter kan du gjøre selve flytteprosessen enklere ved at du slipper å plassere alle tingene du skal ha med deg før du kan komme i orden. En del ting, som for eksempel ting som tilhører en sommersesongen hvis du flytter på vinteren, kan plasseres på minilageret slik at du ikke trenger å tenke på det før du har behov for tingene.

Kan være praktisk med varig lagring etter flyttingen

Det kan også for mange være praktisk med varig lagring etter man flytter. Det er ikke alltid man har like god lagringsplass i boligen man flytter til, og da kan det være praktisk med et minilager hvor man kan ha noen ting man ikke har bruk for umiddelbart. Man behøver ikke lagre alt man eier i boligen man flytter til, men kan heller velge å ha noen ting liggende et annet sted slik at de ikke opptar plass i den nye boligen. Om man flytter til en leilighet, må man kanskje bruke et helt rom bare til lagring, med mindre man velger å leie et minilager når man flytter. Lagringsplass er nødvendig i mange situasjoner og gjør at du ikke trenger å tenke på mer når du flytter enn det du ønsker å tenke på. Ved hjelp av et minilager kan man også flytte bort noen av tingene før flyttedagen kommer.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr profesjonelle lagerløsninger for både private såvel som bedrifter. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig tilbud på lagerhotell. Enten du har behov for et korttidslager eller langtidslager – vi hjelper deg gjerne!

 
  • Sikker lagring
  • Oppvarmet tørrlager
  • God tilgjengelighet
  • Tilknyttet alarmsentral
  • Utvidet service
  • Kort- langtidsleie
 
Minilager