Slik unngår du stress under flytting

Stressed Man During Moving to New House

Slik unngår du stress under flytting

Å flytte er som du kanskje vet noe som krever både tid og energi. I tillegg til full jobb, studier eller begge deler, har du kanskje barn og fritidsaktiviteter som også krever sitt. Da er det greit å få gjort unna flyttingen så smertefritt som overhodet mulig.

Uavhengig av om du skal flytte fra en enebolig til en annen, eller fra hybel til leilighet, har du helt sikkert en god del ting som skal pakkes ned og flyttes. Ved å planlegge godt og å benytte deg av den hjelpen som er få tak i, kan flyttingen bli mye enklere og mindre stressfull enn den ellers kunne ha blitt.

 

Privatflytting

Les mer om privatflytting.

Flytting for bedrifter

Les mer om kontorflytting.

Flyttetjenester Nav

Flytting ved støtteordning – les mer om Flyttehjelp fra Nav.

 

– Flytt uten stress

God planlegging er en viktig del av en flytteprosess. Når du planlegger godt, kan du enkelt få kabalen med tid og kapasitet til å gå opp. Dersom du ønsker det, kan flyttebyrået for eksempel ta seg av både nedvask og transport, da trenger du bare å pakke sakene dine ned fra den gamle boligen og inn i den nye. Flyttefolkene hjelper deg med å flytte tingene fra stue til stue.

Det er viktig å passe på at du har en flytteforsikring. Det kan være at du har en som er inkludert i bolig- eller innboforsikringen din, hvis ikke kan du tegne en egen forsikring til dette.  Dersom du trenger å lagre deler av eller hele flyttelasset ditt et sted, enten det er midlertidig eller for en lengre periode, kan du leie en lagerplass. Mange flyttebyrå er behjelpelig med dette, enten ved at de har lagerplass tilgjengelig selv eller at de kan sette deg i kontakt med noen som har slike lokaler. 

Når du skal starte med å pakke ned tingene dine, er det lurt å planlegge hvordan du skal gjøre dette. Sorter alt du eier, og kvitt deg med det du ikke trenger. Du kan selge det, gi det bort eller kaste det. Gjør du dette i god tid før du skal begynne å pakke ned, kvitter du deg med et stort stressmoment.

 

Flyttebyrå Oslo
Referanser flyttebyrå Oslo

Start planlegging tidlig

Pakk tingene dine i egnet emballasje. Få tak i flytteesker, oppbevaringsbokser, silkepapir, avispapir og andre ting som du trenger til pakkingen. Når du har fått tak i det du trenger, kan du pakke i vei. Tenk rekkefølge når du pakker. Hva trenger du først når du har kommet inn i den nye boligen? Pakk ned disse tingene helt til slutt, og pass på at de kommer tidlig inn på det nye bostedet ditt. 

Plukk ut alt av løse skuffer og andre deler fra skap, kommoder og lignende. Da slipper du at møbler blir ødelagt, og du kan tenke på andre ting enn hakkete møbler og ødelagt innbo.
Husk å ta vare på alt av skruer og løse deler, pakk disse og merk dem godt slik at det blir enkelt å montere møblene igjen når du kommer inn i den nye boligen.

Når du flytter, må du huske å si opp abonnementet hos strømleverandøren din og å tegne ny avtale på den nye adressen. Om noen tar over boligen du bodde i, overtar de abonnementet på strøm dersom det ikke blir sagt opp. Det er du som må betale dersom de ikke tegner eget abonnement, så pass på at dette er i orden før du flytter.

Når alt er pakket og klart overlater du resten til oss.:)

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.