Sjekkliste flytting

Sjekkliste flytting

Når du skal flytte er det mange ting å tenke på. Man må forholde seg til alt fra å kjøpe inn flytteesker til pakking og til å bestille det rette flyttebyrået for jobben. Det er mange avgjørelser å ta, og de fleste vil ha forskjellige behov når man flytter. Det er derfor ikke så lett å sette opp en sjekkliste som gjelder for alle. I stedet er dette en prosess du bør ta deg tid til for å få best mulig plan i forhold til flyttingen slik at jobben går smertefritt og du raskt er på plass i ny bolig.

I samarbeid med OK Minilager tilbyr vi utleie av lagercontainer og minilager i Oslo og Akershus.

Benytt deg av flyttere for å lette jobben

For at selve flyttejobben skal fungere så bra som mulig, så bør det være med på sjekklisten at man skaffer flytteesker og at man pakker og merker alle eskene slik at de er klare når flyttebyrået kommer. På den måten går jobben så effektivt som mulig når flyttebyrået kommer for å bære møbler og eiendeler for å kjøre dem til din nye bolig. Når man benytter seg av et flyttebyrå, så vil mange punkter på sjekklisten kunne overlates til dem slik at du kan konsentrere deg om en kortere sjekkliste og dermed få en mer avslappende flytteprosess.

Sjekkliste fra ditt lokale flyttebyrå

Flyttebyrå kan ta utvask av boligen

Det er ikke bare selve flytteprosessen som kan overlates til et flyttebyrå. Man kan også benytte flyttebyrået for å vaske ut av boligen etter at man har flyttet ut. På den måten kan man også ta bort flyttevask fra sjekklisten når du flytter. Ved å benytte seg av flyttebyrå til flere steg i flytteprosessen, så kan man konsentrere seg om de forberedelsene man trenger å gjøre utenom de stegene som kan overlates til flyttebyrået. Sjekklisten blir kortere og stressfaktoren reduseres vesentlig.

Flyttebyrå Oslo
Skal du flytte lokalt eller til en annen landsdel? Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Det kan være mye å huske på når man skal flytte. En sjekkliste hjelper på hukommelsen og til en mer behagelig flytting.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Sjekkliste flytting