KONTORFLYTTING

Kontorflytting trenger ikke å være ett styr – men det må planlegges nøye og det krever kompetente og erfarne flyttefolk.

KONTORFLYTTING OSLO

Kontorflytting er et stort prosjekt, hvor mange ulike ting skal tas i betraktning. Forsikringer og avtaler må avsluttes og fornyes, møbler skal kjøpes og avhendes, driften skal ivaretas – kort sagt er det mange oppgaver en må ta hensyn til.

I tillegg bør en kontorflytting gripe så lite som mulig inn i bedriftens og ansattes hverdag som mulig. For å klare det kreves det erfaring og nøye planlegging. Våre flyttekonsulenter har lang erfaring innen kontorflyttinger og har vært med på større prosjekter for tunge bedrifter i Oslo og Akershus.

Majoren Flyttebyrå AS kan tilby flere tjenester til bedrifter og institusjoner når de er på flyttefot og trenger kontorflytting Oslo. Vi har også avtaler med bedrifter som bruker våre tjenester fast, enten ukentlig eller månedlig.

UFORPLIKTENDE BEFARING? RING OSS 934 64 211

Kontorflytting Oslo

Flytting til deres nye lokaler

Møbelmontering

Transporttjenester

Flytteanalyse

Korttids- eller langtidslager

Utleie av personell

Interne omrokeringer, internflytting

Bære- og ryddeoppgaver

Transport av arkivskap og safer

Kontorflytting Oslo for bedrifter

Vi flytter for små og store bedrifter med kontorflytting. Alt fra frilansere med kun en arbeidsplasser til større bedrifter, banker og kjøpesentre med flere tusen ansatte. For alle gjelder våre grunnpilarer, trygghet, effektivitet og stabilitet. Vårt erfarne flytteteam sørger for nedpakking, demontering, emballering og beskyttelse av kontormøbler og rekvisita, bæring og flytting, transport og bortkjøring av avfall og søppel.

Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Derfor bruker vi kun egne ansatte som er erfarne og slik sørger vi for effektiv og kontrollert flytting fra gamle kontorlokaler.

Ved kontorflytting tilbyr vi også mellomlagring til bedrifter i Oslo Kommune og Akershus.

Smarte tilleggstjenester

Som totalleverandører tilbyr vi profesjonelle flyttetjenester for bedrifter i Oslo og Viken området. Våre dyktige flyttekonsulenter har lang erfaring og har spesialisert seg på ulike fagområder. Det innebærer at vi kan tilpasse kompetanse som etterspørres til hvert enkelt prosjekt.

I tillegg til generelle flyttetjenester kan vi også bistå med interiørveiledning, trygg avfallshåndtering, montasje av nye kontormøbler, innkjøp, lagertjenester og avvikling/tilbake stilling av kontor.

Sikker håndtering av datautstyr som skal avhendes

Hvilke lover og regler gjelder? Hvordan hindre at sensitive data kommer på avveie?
Sensitive data på avveie er et økende problem, og gjeldende lovgivning skjerpes stadig. Vi er din rådgiver for korrekt håndtering av informasjonssikkerheten når brukt IT-utstyr skal avhendes. Miljøansvar gir virksomheter konkurransefortrinn i et marked som preges av den sirkulære økonomien.

Vi tilbyr bekymringsfri, rask og sikker retur av IT-utstyr ved hjelp av autorisert personell. Vi kan bistå med nedpakking av gammelt utstyr. Vi kan også gjennomføre sikker sletting før transport. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere informasjon.

Offentlig godkjent for kontor- og bedriftsflyttinger gjennom Startbank.

Kontorflytting Oslo

Lang erfaring + Gode referanser på kontorflytting Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har spesialisert seg på flytting av bedrifter både internt i Oslo og flytting av kontormøbler til andre norske byer. På kundelisten har vi noen av de største bedriftene innen bransjene for advokatvirksomhet, finans, bank, statlige foretak m.m. Vi planlegger flytteprosessen i samarbeid med den aktuelle bedriften slik at den er tilpasset bedriftens behov. Vårt flyttebyrå Oslo flytter for bedrifter, organisasjoner, skoler, barnehager og det offentlige som kommuner og statlige foretak.

Som bedriftseier er du nok bekymret for hvordan flytteprosessen vil påvirke driften av selskapet. Den bekymringen garanterer vi at du kan være foruten når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo AS. For å minimere nedetiden kan vi flytte utenfor normal arbeidstid, på kvelder og i helgene. Vi sier aldri ja til en jobb vi med 100% sikkerhet vet at vi kan utføre.

Vårt utgangspunkt er enkelt: Vi skal alltid levere en tjeneste som overgår kundens forventninger. Vi bruker erfarne medarbeidere som er skolert og erfarne med alle typer kontorflyttinger. Vi er en flyttepartner du kan stole på.

Gratis befaring? Vi kommer gjerne i forkant av et pristilbud og sammen gjør en besiktigelse av flyttejobben i bedriften din.

Forberedelser kontorflytting

Flytting av bedriften kan være den viktigste beslutningen du gjør på flere år, og det kan definitivt være en av de dyreste avgjørelsene. Med det rette laget og nøye planlegging, kan en flytting drive bedriften til det neste nivå, samtidig som du sparer en formue i det lange løp.

 • Lag en tidsplan
  Sjekk eksisterende leiekontrakt og hva den innebærer. I hvilken stand skal lokalene tilbakeleveres, når må dere være ute
  Er de nye lokalene klare for innflytting
  Potensielle hinder som kan forsinke prosessen deres
 • Hvilken budsjett kan bedriften bruke
 • Informer ansatte og kunder
  Si opp eksisterende avtaler, strøm, bredbånd, forsikring og alarm
  Oppdater informasjonsskriv og nettsider med korrekt adresse

  Tips før flyttebyrået ankommer

  • Resirkuler på riktig måte: Prøv å kvitte dere med ting som er til overs og dere ikke lenger bruker. Pass på avfall håndteres på riktig måte.
  • På flyttedagen må du minne alle deltakere på hvilke oppgaver de har og tidsplanen.
  • Hvor skal flyttebilen parkere? Må dere holde av plass eller søke om parkeringstillatelse.
  • Kopimaskiner og andre maskiner som er leaset flyttes normalt ikke av flyttebyrået. Ta kontakt med deres leasingpartner om hvordan dere løser dette.
  • Husk å merke alle møbler og ting som skal flyttes.
  • Datamaskiner og lignende enheter som skrivere og skannere bør være godt emballert og frakoblet. Alle ledninger og lignende eiendeler bør demonteres under flytting og transport.

Kontorflytting - Online Flytteforespørsel