KONTORFLYTTING

Kontorflytting trenger ikke å være ett styr – men det må planlegges nøye og det krever kompetente og erfarne flyttefolk.

KONTORFLYTTING OSLO

Kontorflytting er et stort prosjekt, hvor mange ulike ting skal tas i betraktning. Forsikringer og avtaler må avsluttes og fornyes, møbler skal kjøpes og avhendes, driften skal ivaretas – kort sagt er det mange oppgaver en må ta hensyn til.

I tillegg bør en kontorflytting gripe så lite som mulig inn i bedriftens og ansattes hverdag som mulig. For å klare det kreves det erfaring og nøye planlegging. Våre flyttekonsulenter har lang erfaring innen kontorflyttinger og har vært med på større prosjekter for tunge bedrifter i Oslo og Akershus.

Majoren Flyttebyrå AS kan tilby flere tjenester til bedrifter og institusjoner når de er på flyttefot og trenger kontorflytting Oslo. Vi har også avtaler med bedrifter som bruker våre tjenester fast, enten ukentlig eller månedlig.

UFORPLIKTENDE BEFARING? RING OSS 934 64 211

Kontorflytting Oslo

Flytting til deres nye lokaler

Møbelmontering

Transporttjenester

Flytteanalyse

Korttids- eller langtidslager

Utleie av personell

Interne omrokeringer, internflytting

Bære- og ryddeoppgaver

Transport av arkivskap og safer

Kontorflytting Oslo for bedrifter

Vi flytter for små og store bedrifter med kontorflytting. Alt fra frilansere med kun en arbeidsplasser til større bedrifter, banker og kjøpesentre med flere tusen ansatte. For alle gjelder våre grunnpilarer, trygghet, effektivitet og stabilitet. Vårt erfarne flytteteam sørger for nedpakking, demontering, emballering og beskyttelse av kontormøbler og rekvisita, bæring og flytting, transport og bortkjøring av avfall og søppel.

Av erfaring vet vi at en kontorflytting skiller seg fra en privatflytting. Man har ofte et mer presset tidsskjema og små feil kan raskt bli svært kostbare. Derfor bruker vi kun egne ansatte som er erfarne og slik sørger vi for effektiv og kontrollert flytting fra gamle kontorlokaler.

Ved kontorflytting tilbyr vi også mellomlagring til bedrifter i Oslo Kommune og Akershus.

Smarte tilleggstjenester

Som totalleverandører tilbyr vi profesjonelle flyttetjenester for bedrifter i Oslo og Viken området. Våre dyktige flyttekonsulenter har lang erfaring og har spesialisert seg på ulike fagområder. Det innebærer at vi kan tilpasse kompetanse som etterspørres til hvert enkelt prosjekt.

I tillegg til generelle flyttetjenester kan vi også bistå med interiørveiledning, trygg avfallshåndtering, montasje av nye kontormøbler, innkjøp, lagertjenester og avvikling/tilbake stilling av kontor.

Uforpliktende og kostnadsfri befaring
Vi kommer innom på en befaring hos dere for å gå gjennom prosjektet, hvilket behov bedriften har og diskuterer løsninger tilpasset deres bedrift.

Behovsanalyse
Deres ønsker er viktig for oss og basert på dette lager vi et pristilbud og en fremdriftsplan for en effektiv og trygg flytteprosess.

Montasje
Vi hjelper med demontering og montering av eksisterende møbler, montering av nye kontormøbler og montasje av annet utstyr.

Møbler og interiør
Vi samarbeider med dyktige interiørarkitekter og kan bistå med modernisering av lokaler, kontor og arbeidsplasser. Har dere behov for innkjøp av nye møbler kan vi ordne dette.

Pakketjenester og merking
Om det er ønskelig kan vi påta oss hele ansvaret med pakking og merking av hele godset som skal flyttes.

Tungtransport
Vi flytter tunge gjenstander som arkivskap, safer, printere el tavler, sikringsskap og annen tunggods.

Bedrifslager
Vi kan tilby bedrifslager og lagertjenester for bedrifter for lagring av møbler, materialer, overskuddsmøbler, nettbutikker o.l. Bedrifslager tilbys i tempererte lagerrom med overvåkning eller lagercontainer.

Kontoravvikling og tilbake stilling
Vi bistår med tømming av eksisterende kontorlokaler som skal avvikles, kjører bort avfall og gjør en kontorvask før lokalene kan overleves tilbake.

Offentlig godkjent for kontor- og bedriftsflyttinger gjennom Startbank.

Kontorflytting Oslo

Lang erfaring + Gode referanser på kontorflytting Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har spesialisert seg på flytting av bedrifter både internt i Oslo og flytting av kontormøbler til andre norske byer. På kundelisten har vi noen av de største bedriftene innen bransjene for advokatvirksomhet, finans, bank, statlige foretak m.m. Vi planlegger flytteprosessen i samarbeid med den aktuelle bedriften slik at den er tilpasset bedriftens behov. Vårt flyttebyrå Oslo flytter for bedrifter, organisasjoner, skoler, barnehager og det offentlige som kommuner og statlige foretak.

Som bedriftseier er du nok bekymret for hvordan flytteprosessen vil påvirke driften av selskapet. Den bekymringen garanterer vi at du kan være foruten når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo AS. For å minimere nedetiden kan vi flytte utenfor normal arbeidstid, på kvelder og i helgene. Vi sier aldri ja til en jobb vi med 100% sikkerhet vet at vi kan utføre.

Vårt utgangspunkt er enkelt: Vi skal alltid levere en tjeneste som overgår kundens forventninger. Vi bruker erfarne medarbeidere som er skolert og erfarne med alle typer kontorflyttinger. Vi er en flyttepartner du kan stole på.

Gratis befaring? Vi kommer gjerne i forkant av et pristilbud og sammen gjør en besiktigelse av flyttejobben i bedriften din.

Faste bedriftsavtaler

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har et tett samarbeid og faste avtaler med flere bedrifter og offentlige som bruker våre tjenester fortløpende gjennom hele året. Det inkluderer FM-tjenester der vi sørger for tømming og bortkjøring av avfall, transporttjenester av kontorutstyr, interne flyttinger innad i bedrifter m.m.

Når du bruker Majoren Flyttebyrå Oslo AS til kontor- og bedriftsflytting har du en garanti på flyttingen utføres tilfredsstillende for alle parter. Kontakt oss for en helt uforpliktende befaring.

Forberedelser kontorflytting

Flytting av bedriften kan være den viktigste beslutningen du gjør på flere år, og det kan definitivt være en av de dyreste avgjørelsene. Med det rette laget og nøye planlegging, kan en flytting drive bedriften til det neste nivå, samtidig som du sparer en formue i det lange løp.

  • Lag en tids- og budsjettplan
  • Sjekk eksisterende leiekontrakt og hva den innebærer. I hvilken stand skal lokalene tilbakeleveres, når må dere være ute
  • Er de nye lokalene klare for innflytting
  • Potensielle hinder som kan forsinke prosessen deres
  • Informer ansatte og kunder
  • Si opp eksisterende avtaler, strøm, bredbånd, forsikring og alarm
  • Oppdater informasjonsskriv og nettsider med korrekt adresse

Kontorflytting - Online Flytteforespørsel

Tjenester

Ofte stilte spørsmål og svar

Under kan du finne ofte stilte spørsmål og svar om våre tjenester for kontorflytting. Finner du ikke svar på det du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med oss.

En kontorflytting kan være en omfattende jobb og tidsbruken vil avhenge av flere ulike faktorer. Svaret på dette er at hvor lang tid en kontorflytting tar avhenger av omfanget. Vi kommer på en uforpliktende befaring som i tillegg er helt kostnadsfri og gjør en estimering på forhånd.

Load More


Vi kan gjøre en kontorflytting på kort varsel men vi anbefaler alltid å være ute i god tid. Det er mest trykk i midten av måneden og ved månedsskifte. Større kontorflyttinger bestilles 3-6 måneder i forveien.

Load More


Nei, vi flytter alt fra kontorplasser, lokaler, verksted, lager, hovedkontor, butikker lokaler, arkivflytting, skoler, barnehager, offentlige etater o.l.

Load More


Vi kan gjøre en kontorflytting basert på timesats som inkluderer mannskap og flyttebil (er) eller vi kan tilby en fastpris for hele jobben. En fastpris tilbyr vi etter en befaring.

Load More


Det er ikke alltid nødvendig og ved en mindre flytting holder det fint at vi på forhånd går gjennom det dere ønsker og vi utfører jobben som avtalt. Men det er alltid en fordel at bedriften stiller med en representant begge steder for å sikre at godset kommer på rett sted og plasseres der dere selv ønsker. Dette avtales før vi setter i gang.

Load More


Våre flyttetjenester er basert på Østlandet og det er her våre fleste oppdrag utføres. Men vi utfører også kontorflytting til andre byer som flytting til Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og andre byer i Norge.

Load More


Ja, det er alltid mulig å gjøre mindre justeringer underveis og frem til flyttedato. Hvis endringer er av større omfang må det vurderes individuelt.

Load More


Ja, vi håndterer alt av montasje oppdrag som henting og transport av kontormøbler, montering og rydding av emballasje. Vi kan også ta med overskuddsmøbler som skal til gjenvinning.

Load More