Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et profesjonelt flyttebyrå med hovedkontor i Oslo. Vi har spesialisert oss på bedrift flyttinger og er i dag et populært flyttebyrå hos bedrifter og firmaer i Oslo som bytter lokasjon. I tillegg utfører vi interne flyttinger og fasilitetstjenester som vaktmestertjenester, møbelmontasje, henting av avfall etter avtale m.m.

Vi har faste servicemedarbeidere og montører som har faste oppdrag hos faste kunder for å garantere best mulig resultat og kvalitet. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er din flyttepartner du kan stole på. Rask responstid og konkurransedyktige priser for våre kunder.

Montering og Kontorflytting Asker og Bærum

En kontorflytting kan være en omfattende og utfordrende prosess. Når du bruker oss som deres flyttebyrå slipper dere å tenke på dette. Vi har nemlig lang erfaring med kontorflytting og flytter for flere av landets største bedrifter, alt fra små arbeidsplasser (10-50 ansatte) til hovedkontor som krever større planlegging og logistikk (500-2000 ansatte).

Kontorflytting Asker og Bærum
 
 • Bedriftflytting
 • Møbelmontering
 • Flytteanalyse
 • Bære- og ryddeoppgaver
 • Internflytting
 • Transport av arkivskap og safer

Vi utfører møbelmontasje og montering av alle typer møbler: kontormøbler, AV utstyr o.l. Våre montører er godt kjent med de ulike møbelprodusentene og kan sette opp nye arbeidsplasser raskt og effektivt.

 1. Flytting av inventar, møbler, teknisk utstyr
 2. Kontorflytting over hele landet
 3. Interne flyttinger i Asker og Bærum
 4. Komplett flytting der vi pakker ned, flytter, pakker ut og kjører bort ønsket avfall

Har dere et behov for mellomlagring også? Vi kan tilby profesjonelle lagerløsninger og utleie av både oppvarmet, temperert minilager eller rimeligere lagring i lagercontainer.

Vi lever av fornøyde kunder. Derfor flytter vi både effektivt, sikkert og uten noen forstyrrelser for den daglige driften. Om ønskelig kan vi også flytte etter arbeidstid, i helgen eller andre dager tider som passer bedriften best.

Tips ved kontorflytting Asker og Bærum

 1. Husk å merke alle flyttebokser og personlige eiendeler
 2. Alt som får plass i en flytteeske skal pakkes ned. Flytteesken må lukkes for å utnytte plassen i flyttebilen.
 3. IT-utstyr, printere og lignende skal også pakkes ned i flytteesker. Om nødvendig kan dette emballeres med bobleplast på forhånd.
 4. Glass, bilder og andre skjøre gjenstander må pakkes ned med pakkepapir og bobleplast. For kjøkkenting kan det være lurt å bestille spesiallagde flytteesker med tallerken- eller glassinndeler.
 5. Bilder dere ikke klarer å pakke må merkes og blir igjen på veggen slik at vårt flytteteam kan ta hånd om dette.
 6. Planter settes opp i flytteesker eller merkes og står på en samlet plass hvis de er for store for flytteesker. Transport av blomster og planter skjer på eget ansvar.
 7. Hev- senk pulter skal senkes helt ned siste dag på arbeidsplassen.
 8. Alt som er nødvendig å demontere og ta fra hverandre for en trygg og sikker flytting må demonteres og merkes på forhånd med mindre annet er avtalt.
 9. Spesielt verdifulle gjenstander og møbler må meldes til flytteleder ved ankomst.
 10. Brannfarlige ting, farlig gods o.l. kan ikke flyttes med våre flyttebiler.

Profesjonelt flyttebyrå i Asker og Bærum

Majoren Flyttebyrå Oslo AS jobber aktivt for å skape gode og verdifulle kunderelasjoner. Det gir oss lojale kunder, som har tillit til både våre flyttekonsulenter og vårt flyttebyrå. De fleste bedriftskunder hos oss har vært kunder lenge og bruker oss stadig vekk både til flytting og fasilitetstjenester.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende og hyggelig pristilbud.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3 , 0356 Oslo
Tlf. 934 64 211
Flyttebyrå Oslo