Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttefirma som hjelper deg med flytting, privatflytting så vel som kontor- og bedriftflytting for firma, næringsliv og organisasjoner. Vi flytter primært i Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud men kan også utføre oppdrag til andre byer og fylker. Flyttebyrået er totalleverandør av flyttetjenester og EiendomsService for næringsbedrifter i Oslo Kommune. Vi hjelper deg med flyttingen fra start til slutt: Vi pakker ned alle dine ting, bærer, flytter og setter på plass møbler og innbo der du ønsker det selv. Majoren Flyttebyrå Oslo AS flytter hver dag, også i helger.

Som totalleverandør tilbyr vi selvsagt et bredt spekter av tjenester for deg som er på flyttefot.

Tjenester ved flytting Oslo

Pakketjenester (inn- og utpakking)
Demontering av møbler
Salg av flyttemateriell
Salg av flytteesker
Bærehjelp
Transport og kjøring
Lager i containerlager
Mellomlagring i minilager
Flyttehjelp
Flyttevask
Rydding av dødsbo
Bortkjøring av søppel og avfall

Transport og montering ved flytting Oslo

Vi lever i en verden med stadige endringer. Slik er det også for mange av våre samarbeidspartnere og bedrifter. Det er stadig forespørsel om endringer av kontorlokaler, enten at man vokser eller ønsker å avvikle. Endringer i design, montering av kontormøbler, bortkjøring av gamle møbler m.m.

Vi samarbeider med møbeldesignere, stylister og butikklokaler som selger kontormøbler. Majoren Flyttebyrå Oslo AS har profesjonelle montører med lang erfaring fra bransjen og som har utført oppdrag for alle type bedrifter, alt fra mindre selskap med få ansatte til større bedrifter med flere tusen ansatte. Vi er kjente for vår kvalitet, rask responstid og konkurransedyktige priser.

Flytting Oslo
Flytting oslo

 

Kontor flytting Oslo

Når bedriften skal flytte hjelper vi deg med alt så du ikke trenger å bekymre deg for noe. Vi merker møbler, bærer ut alt fra deres gamle lokaler, flytter og bærer alt av kontormøbler og rekvisita til deres nye lokaler. Vi utfører flyttingen raskt, effektivt og med minimal stopp i deres daglige drift.

Ved å benytte Majoren Flyttebyrå Oslo AS som deres flyttepartner og gi oss ansvaret med kontor flytting Oslo kan vi garantere dere trygghet og best service både før og under flyttejobben. Vi har stor erfaring med flytting av bedrifter og våre rutiner er uslåelige.