Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et ledende flyttefirma Oslo. Våre ansatte og samarbeidspartnere har alle lang erfaring fra bransjen og ulike type flyttejobber, alt fra privatflyttinger i Oslo, møbelmontasje til prosjekter for store og tunge bedrifter. Når du velger oss i Majoren kan du være trygg på at du også velger profesjonalitet, kvalitet og kundeservice til markedets beste flytte priser.

Vår erfaring forteller oss at billige løsninger kan blir dyre. Vi bruker kun erfaren mannskap og materialer av høy kvalitet, slik at vi kan sikre våre kunder det beste resultatet. Godt utført arbeid og de beste kundereferanser har i dag gjort oss til et veletablert og foretrukket flyttefirma Oslo.

Kontakt oss for en hyggelig flytteprat!

Nedpakking og pakketjenester
Møbelmontasje
Privatflytting
Pianoflytting
Bedrifts- og kontorflytting
Søppeltaxi og avfallshåndtering
 

Billig flyttefirma i Oslo

Når du planlegger din forestående flytting i Oslo kan du være trygg på at Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en erfaren og effektiv leverandør til jobben. Vi utfører alle tjenester fra A til Å slik at du kun kan forholde deg til oss. Det betyr at vi stiller med erfarne og flinke pakkemestere som tar hånd av nedpakkingen. Gjennom vår flyttebutikk leverer vi alt av pakkemateriell, som silkepapir, flytteesker, bobleplast og flyttetepper.

Majorenflytt.no er ditt flyttebyrå i Oslo

Når man skal flytte til et nytt hjem vil man gjerne at alle gjenstander kommer frem til den nye adressen i den tilstanden de var før man flyttet. De fleste har mange ting som det er knyttet sentimentale minner til, og da vil man gjerne at alle disse tingene skal vare i mange år til, og noen ønsker man kanskje til og med skal gå i arv til etterkommere. Da er det viktig at alt beskyttes godt nok til å tåle transporten og frakten fra adressen som fraflyttes til bestemmelsesstedet. Ved å overlate jobben til oss med pakking for flytting i Oslo, sikrer vi at alt er beskyttet tilstrekkelig og at det skal være i like god stand når det kommer frem til bestemmelsesstedet.

Ring oss for en hyggelig og uforpliktende flytteprat.

Noen kundereferanser og erfaringer

Hei, Jeg må bare skryte av dere. Kl 09.00 presis, dukket det opp 3 energiske karer med humor og glimt i øyet.
Alle håndhilste, presenterte seg og så deg inn i øynene. God start! De tok en rask oversikt og deretter gikk de effektivt i gang.
Alle esker forsvant i løpet av 30 min. Og det var flere enn jeg trodde. De løp i trappene, 4 etg uten heis.
Store ting som kjøleskap, vaskemaskin og dobbeltsenger ble lirket rundt hjørner i en kronglete leilighet og trang trappeoppgang.
Her var det rå muskelkraft og smidighet i god kombinasjon. Som bonus var det en hyggelig kommentar på hver runde og god og morsom kommunikasjon gjennom hele dagen. Hadde aldri trodd at det skulle være morsomt å flytte, men disse guttene gjorde dagen til en morsom og hyggelig opplevelse. Jeg hadde det beste flytteteamet i hele Oslo, det er jeg sikker på. Kjempefornøyd! Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner som skal flytte.

Mette Nerhagen
Privatflytting Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har utført flytting for oss fra gamle kontorlokaler på Stortorvet i Oslo til Parkveien i Oslo.
Oppdraget innebar flytting, pakking, emballering, og demontering av arbeidsplasser samt shoroomslokale. Majoren Flyttebyrå utviste høy kompetanse og stor pålitelighet fra første kontakt og de var høflige, ryddige og profesjonelle i anbudsrunden. Jobben ble utført til avtalt tid av presise, effektive og hyggelige flyttefolk som tok godt vare på alle elementer i flytteprosessen.

Vi gir Majoren Flyttebyrå Oslo AS våre beste og sterkeste anbefalinger. Vi kunne ikke hatt en bedre opplevelse med et flyttebyrå.

S. Tollerød
Patriksson Communications