Dårlig flyttevask kan koste deg depositumet

flyttevask kan koste deg depositumet

Når man skal flytte er det flere ting som kan påvirke tiden din, men også som kan påvirke deg økonomisk. For eksempel når man leier en leilighet så betaler man et depositum som vil bli stående på en konto for å dekke eventuelle skader på leiligheten under leietiden, men dette depositumet vil også kunne brukes til å sikre at leietaker utfører flyttevask i henhold til kravene. Det betyr at hvis man ikke utfører flyttevasken som forventet, så har utleier rett til å benytte depositumet for å få utført en akseptabel flyttevask.

Hva skjer hvis man ikke utfører flyttevasken godt nok

Når man flytter ut av en leieleilighet, så har utleier rett til å kreve at leiligheten leveres tilbake i den stand den var når man flyttet inn. Enten man utfører denne flyttevasken selv eller man benytter seg av profesjonelle for å gjøre det, så vil man bli stilt ansvarlig for at vasken er utført godt nok. Hvis man har utført vasken selv, så vil man kunne bli krevd å betale for en profesjonell flyttevask. Det betyr en reduksjon av depositumet slik at man ikke får tilbake hele beløpet som man investerte.

Trekk i depositumet

Trekk i depositumet i et leieforhold kan skyldes flere forskjellige situasjoner. Det kan enten være på grunn av skader på leiligheten, på grunn av manglende betalinger eller på grunn av manglende flyttevask. Den siste kan man unngå ved å benytte seg av et profesjonelt firma som tilbyr denne tjenesten. I så tilfelle så vil man slippe å måtte bekymre seg for om flyttevasken blir godkjent i etterkant. I stedet kan man konsentrere seg om alle andre oppgaver som må utføres når man bestemmer seg for å flytte.

Alle virksomheter som tilbyr renholdtjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt å kjøpe renholdtjenester fra virksomhet som ikke er godkjent.

Kilde: Arbeidstilsynet

Flyttevask
Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en offentlig godkjent renholdsbedrift gjennom Arbeidstilsynet og har følgelig alle HMS-krav i orden, slik at du som kunde kan være trygg på at vi overholder alle lover og regler. Dette er også et krav for alle som tilbyr renholdtjenester.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Flyttevask kan koste deg depositumet