Referanser

Majoren Flyttebyrå Oslo AS gir den beste service og kvalitet. Vi lever av fornøyde kunder og stiller alltid 100% fornøydgaranti på våre tjenester. Er du ikke fornøyd betaler du heller ikke. Derfor har vi også kun fornøyde kunder.

Definisjonen på kvalitet er når kunden kommer i retur, ikke varen.

Referanser flyttetjenester – lagerhotell – flyttevask – eiendomsdrift – kontorflytting

KONTORFLYTTING – BEDRIFT: PATRIKSSON COMMUNICATION
Majoren Flyttebyrå Oslo AS har utført flytting for oss fra gamle kontorlokaler på Stortorvet i Oslo til Parkveien i Oslo.
Oppdraget innebar flytting, pakking, emballering, og demontering av arbeidsplasser samt shoroomslokale. Majoren Flyttebyrå utviste høy kompetanse og stor pålitelighet fra første kontakt og de var høflige, ryddige og profesjonelle i anbudsrunden. Jobben ble utført til avtalt tid av presise, effektive og hyggelige flyttefolk som tok godt vare på alle elementer i flytteprosessen.

Vi gir Majoren Flyttebyrå Oslo AS våre beste og sterkeste anbefalinger. Vi kunne ikke hatt en bedre opplevelse med et flyttebyrå.

Mvh Siri Tollerød


Flytting av arkivskap/kontorflytting Unicon AS
Tusen takk for hjelpen. Dette er jeg veldig fornøyd med. De gutta som utførte jobben var blide, høflige og veldig servicemindede folk:-). Flinke folk.

Mvh T. Bjørnstad, HR


Flytting av legekontor
Er veldig fornøyd med deres firma! Presis oppmøte, veldig hyggelige karer med forståelse for kundens ønsker, forsiktighet med flyttegodset osv, bra pris.

Per Einar Tolås – lege og eier Skedsmo Medisinske Senter AS


Kontorflytting Oslo Sentrum – Bemanningsbyrå
Gutta var kjempeflinke og alt gikk etter planen!

Lene Aamotsmo – HR Sjef – Workshop Bemanning


Privatflytting – internt Oslo
Hei, Jeg må bare skryte av dere. Kl 09.00 presis, dukket det opp 3 energiske karer med humor og glimt i øyet.
Alle håndhilste, presenterte seg og så deg inn i øynene. God start! De tok en rask oversikt og deretter gikk de effektivt i gang.
Alle esker forsvant i løpet av 30 min. Og det var flere enn jeg trodde. De løp i trappene, 4 etg uten heis.
Store ting som kjøleskap, vaskemaskin og dobbeltsenger ble lirket rundt hjørner i en kronglete leilighet og trang trappeoppgang.
Her var det rå muskelkraft og smidighet i god kombinasjon. Som bonus var det en hyggelig kommentar på hver runde og god og morsom kommunikasjon gjennom hele dagen. Hadde aldri trodd at det skulle være morsomt å flytte, men disse guttene gjorde dagen til en morsom og hyggelig opplevelse. Jeg hadde det beste flytteteamet i hele Oslo, det er jeg sikker på. Kjempefornøyd! Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner som skal flytte.

Mette Nerhagen


Flytting 30m3 Bærum
En stor takk til Majoren flyttebyrå for en helt utmerket flyttejobb! De var utrolig dyktige og forsiktige, og ikke minst hjelpsomme. Kom til avtalt tid og gjorde langt mer enn det som var avtalt til en konkurransedyktig pris! Anbefales på det varmeste! Referanser kan gis!

Mvh Birgitte Solbø


Flytting fra Ås til Hemnes
Veldig fornøyd! Punktlige, effektive, hyggelige og forsiktige med våre ting. Anbefales!

Mvh Lars Nakstad


Bæring og transport Rælingen
Dette var en meget godt gjennomført jobb. To mann ringte på døra fem minutter før avtalt tid. Meget hyggelige karer. Raske og effektive, og svært forsiktige med alt av møbler og pappesker etc. Imponerende teknikk i lasting på bilen. Dette gjorde faktisk at vi kun trengte kjøre en tur. Vi kan gi vår sterkeste anbefaling, da også flytteforsikring inngikk i fast og høyst konkurransedyktig pris.

Morten V. Jansen


Flytte fra leilighet i 3.etasje
Vi fikk hjelp av Majoren Flyttebyrå til flytting 2.februar 2017 og anbefaler dem videre på det sterkeste. De var svært serviceinnstilt og hyggelige. Møtte presis og jobbet svært effektivt. Pakket lastebilen på en effektiv måte sånn at vi fikk med oss alt vi skulle på kun 1 tur (til tross for at vi hadde i overkant mye). De hjalp også til med å montere sofa, og sette på plass brunevarer i nytt hus.

L. Engelstad, Oslo


Flytting internt på Frogner i Oslo
Høflige, punktlige og veldig effektive. Tommel opp.

Mvh Kari Bruteig


Flytting av 20m3 fra Oslo til Bergen
Fikk hjelp til flytting av møbler fra Oslo til Bergen. Flyttebilen kom til avtalt tid og oppdraget ble utført svært tilfredsstillende. Veldig god service av to erfarne flyttefolk. Løsningsorienterte da 2 av møblene måtte demonteres for å plass i heisen. Anbefales varmt.

Mvh A. Ramberg


Flytting av ca. 25kubikk, bortkjøring av avfall ca. 15 kubikk og lager

Hei. Jeg må bare få skryte av de to gutta som er her og hjelper med flytting. Fantastiske gutter . Flinke , høflige og behagelige .

Hilsen Reidun Sandviksnes, oktober 2017


Flytting i Oslo lørdag 14.oktober

Hei!

Takk for veldig god service i forbindelse med flytting til Frysjaveien 7A. Dere behandlet tingene mine og maleriene veldig forsiktig.
Mvh Rigmor Jacobsen