REFERANSER

Hver dag jobber vi mot et felles mål: Vi skal ha de mest fornøyde kundene.

 

 

Referanser Majoren Flyttebyrå

Referanser

Vi i, Majoren Flyttebyrå Oslo AS, er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Flest nye kunder får vi gjennom gode anbefalninger, referanser til venner og familie og vi har som prinsipp at ingen av våre kunder skal få levert en av våre tjenester uten å være 100% fornøyd.

Definisjonen på kvalitet er når kunden kommer i retur, ikke varen.

Referanser

Kontorflytting

Vi har benyttet Majoren Flyttebyrå Oslo AS først for å flytte privat i Holmenkollen og senere ved flere anledninger i jobbsammenheng. De fremstår som svært ryddige, dyktige profesjonelle. Det er på alle måter veldig hyggelig å være kunde hos dere og vi anbefaler Majoren til alle som skal flytte.

Nils Gunnar
Oslo

Kontorflytting

Majoren Flyttebyrå Oslo AS ble engasjert til å hjelpe oss med kontorflytting og showroom fra Oslo sentrum til Solli plass. Jobben ble utført på en effektiv og profesjonell måte og vi kan gi våre varmeste anbefalinger videre til andre.

Siri Tollerød
Patriksson Communication

Privatflytting

Vi fikk hjelp av Majoren Flyttebyrå til flytting og anbefaler dem videre på det sterkeste. De var svært serviceinnstilt og hyggelige. Møtte presis og jobbet svært effektivt. Pakket lastebilen på en effektiv måte sånn at vi fikk med oss alt vi skulle på kun 1 tur (til tross for at vi hadde i overkant mye). De hjalp også til med å montere sofa, og sette på plass brunevarer i nytt hus.

L. Engelstad
Flytting fra leilighet

Flyttehjelp Oslo

Vi må virkelig berømme gutta som flyttet for oss i dag.
De var en trivelig og arbeidsom gjeng. 
Disse må dere ta vare på!
 
Vennlig hilsen 
Dag og Ingrid

Dag og Ingrid Høgestøl
Privatflytting Oslo

Privatflytting

Hei, Jeg må bare skryte av dere. Kl 09.00 presis, dukket det opp 3 energiske karer med humor og glimt i øyet.
Alle håndhilste, presenterte seg og så deg inn i øynene. God start! De tok en rask oversikt og deretter gikk de effektivt i gang.
Alle esker forsvant i løpet av 30 min. Og det var flere enn jeg trodde. De løp i trappene, 4 etg uten heis.
Store ting som kjøleskap, vaskemaskin og dobbeltsenger ble lirket rundt hjørner i en kronglete leilighet og trang trappeoppgang.
Her var det rå muskelkraft og smidighet i god kombinasjon. Som bonus var det en hyggelig kommentar på hver runde og god og morsom kommunikasjon gjennom hele dagen. Hadde aldri trodd at det skulle være morsomt å flytte, men disse guttene gjorde dagen til en morsom og hyggelig opplevelse. Jeg hadde det beste flytteteamet i hele Oslo, det er jeg sikker på. Kjempefornøyd! Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner som skal flytte.

Mette Nerhagen
Oslo

Privatflytting

Disse var utrolig effektive og vet hva de gjør, var ikke en skramme på pappeskene engang. Jeg kommer garantert til å bruke de igjen om jeg skal flytte igjen, og vil anbefale de på det varmeste.
Hyggelige var de også!

Audun Gangstø
Flyttehjelp Oslo

Flytting av legekontor

Er veldig fornøyd med deres firma! Presis oppmøte, veldig hyggelige karer med forståelse for kundens ønsker, forsiktighet med flyttegodset osv, bra pris.

P.E. Tolås
Lege og Eier Skedsmo Medisinske Senter AS

Kontorflytting bemanningsbyrå

Gutta var kjempeflinke og alt gikk etter planen!

Lene Aamotsmo
HR Sjef Workshop Bemanning

Flytting av arkivskap/bedriftflytting

Tusen takk for hjelpen. Dette er jeg veldig fornøyd med. De gutta som utførte jobben var blide, høflige og veldig servicemindede folk:-). Flinke folk.

Craig Longmuir
T. Bjørnstad – HR

Flytting av 30 kubikk

En stor takk til Majoren flyttebyrå for en helt utmerket flyttejobb! De var utrolig dyktige og forsiktige, og ikke minst hjelpsomme. Kom til avtalt tid og gjorde langt mer enn det som var avtalt til en konkurransedyktig pris! Anbefales på det varmeste! Referanser kan gis!

Birgitte Solbø
Flytting privat i Bærum

Privatflytting

Dette var en meget godt gjennomført jobb. To mann ringte på døra fem minutter før avtalt tid. Meget hyggelige karer. Raske og effektive, og svært forsiktige med alt av møbler og pappesker etc. Imponerende teknikk i lasting på bilen. Dette gjorde faktisk at vi kun trengte kjøre en tur. Vi kan gi vår sterkeste anbefaling, da også flytteforsikring inngikk i fast og høyst konkurransedyktig pris.

Morten V. Jansen
Flytting Rælingen Kommune

Privatflytting

Takk for veldig god service i forbindelse med flytting til Frysjaveien 7A. Dere behandlet tingene mine og maleriene veldig forsiktig.

Rigmor Johansen
Flytting internt Oslo

Flytting Frogner Oslo

Høflige, punktlige og veldig effektive. Tommel opp

Kari Bruteig
Privatkunde

Flytting, bortkjøring og lager

Hei. Jeg må bare få skryte av de to gutta som er her og hjelper med flytting. Fantastiske gutter . Flinke , høflige og behagelige .

Reidun Sandviksnes
Privatflytting

Flytting Oslo - Bergen

Fikk hjelp til flytting av møbler fra Oslo til Bergen. Flyttebilen kom til avtalt tid og oppdraget ble utført svært tilfredsstillende. Veldig god service av to erfarne flyttefolk. Løsningsorienterte da 2 av møblene måtte demonteres for å plass i heisen. Anbefales varmt.

A. Ramberg
Flytting av innbo 20 kubikk

Flytting Vika

Er kjempefornøyd! Rask og effektiv respons fra første kontakt! Svært ryddig og effektiv flytteprosess med hyggelige folk som gjorde jobben. Anbefales på det sterkeste for alle som ønsker en god og seriøs aktør!

Lillian Aasheim
Privatkunde

Flyttehjelp og flyttevask

Benyttet Majoren til både flytting og flyttevask nettopp.
Veldig fornøyd, ingenting å utsette. Enkel og ryddig kommunikasjon på nett. Veldig presise. Effektive. Gjør det de skal. Hyggelige, arbeidsomme medarbeidere. Kan trygt anbefales!

Lene Pettersen Manskow
Privatflytting

Flyttehjelp

Gjorde jobben ryddig og raskt. Kommuniserte bra både i forkant av jobben, mens jobben foregikk og ikke minst i etterkant. Skal bruke de neste gang jeg flytter.

Kim Roar Spørkel
Flytting i Oslo

Referanser
Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Referanser