REFERANSER

Hver dag jobber vi mot et felles mål: Vi skal ha de mest fornøyde kundene.

 

 

Referanser Majoren Flyttebyrå

Referanser

Vi i, Majoren Flyttebyrå Oslo AS, er stolte av å ha så mange fornøyde kunder. Flest nye kunder får vi gjennom gode anbefalninger, referanser til venner og familie og vi har som prinsipp at ingen av våre kunder skal få levert en av våre tjenester uten å være 100% fornøyd.

Definisjonen på kvalitet er når kunden kommer i retur, ikke varen.

Referanser

Kontorflytting

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har utført flytting for oss fra gamle kontorlokaler på Stortorvet i Oslo til Parkveien i Oslo.
Oppdraget innebar flytting, pakking, emballering, og demontering av arbeidsplasser samt shoroomslokale. Majoren Flyttebyrå utviste høy kompetanse og stor pålitelighet fra første kontakt og de var høflige, ryddige og profesjonelle i anbudsrunden. Jobben ble utført til avtalt tid av presise, effektive og hyggelige flyttefolk som tok godt vare på alle elementer i flytteprosessenVi gir Majoren Flyttebyrå Oslo AS våre beste og sterkeste anbefalinger. Vi kunne ikke hatt en bedre opplevelse med et flyttebyrå.

Siri Tollerød
Patriksson Communications

Privatflytting

Hei, Jeg må bare skryte av dere. Kl 09.00 presis, dukket det opp 3 energiske karer med humor og glimt i øyet.
Alle håndhilste, presenterte seg og så deg inn i øynene. God start! De tok en rask oversikt og deretter gikk de effektivt i gang.
Alle esker forsvant i løpet av 30 min. Og det var flere enn jeg trodde. De løp i trappene, 4 etg uten heis.
Store ting som kjøleskap, vaskemaskin og dobbeltsenger ble lirket rundt hjørner i en kronglete leilighet og trang trappeoppgang.
Her var det rå muskelkraft og smidighet i god kombinasjon. Som bonus var det en hyggelig kommentar på hver runde og god og morsom kommunikasjon gjennom hele dagen. Hadde aldri trodd at det skulle være morsomt å flytte, men disse guttene gjorde dagen til en morsom og hyggelig opplevelse. Jeg hadde det beste flytteteamet i hele Oslo, det er jeg sikker på. Kjempefornøyd! Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner som skal flytte.

Mette Nerhagen
Oslo

Privatflytting

Vi fikk hjelp av Majoren Flyttebyrå til flytting og anbefaler dem videre på det sterkeste. De var svært serviceinnstilt og hyggelige. Møtte presis og jobbet svært effektivt. Pakket lastebilen på en effektiv måte sånn at vi fikk med oss alt vi skulle på kun 1 tur (til tross for at vi hadde i overkant mye). De hjalp også til med å montere sofa, og sette på plass brunevarer i nytt hus.

L. Engelstad
Flytting fra leilighet

Flytting av legekontor

Er veldig fornøyd med deres firma! Presis oppmøte, veldig hyggelige karer med forståelse for kundens ønsker, forsiktighet med flyttegodset osv, bra pris.

P.E. Tolås
Lege og Eier Skedsmo Medisinske Senter AS

Kontorflytting bemanningsbyrå

Gutta var kjempeflinke og alt gikk etter planen!

Lene Aamotsmo
HR Sjef Workshop Bemanning

Flytting av arkivskap/bedriftflytting

Tusen takk for hjelpen. Dette er jeg veldig fornøyd med. De gutta som utførte jobben var blide, høflige og veldig servicemindede folk:-). Flinke folk.

Craig Longmuir
T. Bjørnstad – HR

Flytting av 30 kubikk

En stor takk til Majoren flyttebyrå for en helt utmerket flyttejobb! De var utrolig dyktige og forsiktige, og ikke minst hjelpsomme. Kom til avtalt tid og gjorde langt mer enn det som var avtalt til en konkurransedyktig pris! Anbefales på det varmeste! Referanser kan gis!

Birgitte Solbø
Flytting privat i Bærum

Privatflytting

Dette var en meget godt gjennomført jobb. To mann ringte på døra fem minutter før avtalt tid. Meget hyggelige karer. Raske og effektive, og svært forsiktige med alt av møbler og pappesker etc. Imponerende teknikk i lasting på bilen. Dette gjorde faktisk at vi kun trengte kjøre en tur. Vi kan gi vår sterkeste anbefaling, da også flytteforsikring inngikk i fast og høyst konkurransedyktig pris.

Morten V. Jansen
Flytting Rælingen Kommune

Privatflytting

Takk for veldig god service i forbindelse med flytting til Frysjaveien 7A. Dere behandlet tingene mine og maleriene veldig forsiktig.

Rigmor Johansen
Flytting internt Oslo

Flytting Frogner Oslo

Høflige, punktlige og veldig effektive. Tommel opp

Kari Bruteig
Privatkunde

Flytting, bortkjøring og lager

Hei. Jeg må bare få skryte av de to gutta som er her og hjelper med flytting. Fantastiske gutter . Flinke , høflige og behagelige .

Reidun Sandviksnes
Privatflytting

Flytting Oslo - Bergen

Fikk hjelp til flytting av møbler fra Oslo til Bergen. Flyttebilen kom til avtalt tid og oppdraget ble utført svært tilfredsstillende. Veldig god service av to erfarne flyttefolk. Løsningsorienterte da 2 av møblene måtte demonteres for å plass i heisen. Anbefales varmt.

A. Ramberg
Flytting av innbo 20 kubikk

Referanser
Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

Referanser