Flyttefirma i Oslo for private og bedrifter

Team of corporate employees preparing for office move

Majoren Flyttebyrå er et flyttefirma i Oslo for private og bedrifter.

Nå som høsten nærmer seg merker vi større pågang og flere er på flyttefot. Noen har startet studier, skaffet seg ny jobb og enkelte finner kjærheten og flytter sammen. Uansett hvilket behov dere har kan vårt flyttebyrå bistå med flyttetjenester og andre relevante behov som naturlig hører sammen under en flytteprosess.

Vi pakker ned alt av innbo og eiendeler, bærer og transporterer dette trygt og sikkert til ny bolig. Vi tilbyr også praktiske tjenester som utleie av lagerrom og minilager, flyttevask og søppeltaxi dersom dere ønsker å kvitte dere med ting.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er en profesjonell aktør i markedet som tilbyr konkurransedyktig flyttehjelp og erfarne flyttefolk. Du kan lese mer om våre tjenester under.

Vi ønsker å være et personlig, pålitelig og trygt flyttebyrå som alltid yter det lille ekstra for våre kunder.

Flyttefirma i Oslo for private og bedrifter

Privatflytting

Hver eneste privatflytting er unik og krever respekt for både kunde og Deres eiendeler. Vi tilbyr flyttetjenester der du som kunde bestemmer i hvilken grad du ønsker å involvere oss. Vi kan tilby kun ned- og utbæring med transport eller totalleveranse med både nedpakking/utpakking og demontering/montering av deres møbler.

En privatflytting i Oslo utføres normalt med timepris basert på mannskap og flyttebil. Ved større oppdrag kan vi også tilby en uforpliktende befaring slik at vi kan gi deg en fastpris på jobben.

Flyttefirma til Kontorflytting

En kontorflytting (eller bedriftflytting) er gjerne mer komplisert enn privatflyttinger. Det er flere mennesker involvert, et presset tidsskjema og ansatte som raskt må være operative for å minimere lengre driftsstand i bedriften. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er totalleverandør for bedrifter på flyttefot og sørger for at alt blir demontert, pakket ned, flyttet og transportert til ny adresse – uten at dere selv trenger å røre en finger.

Vi har lang erfaring med kontorflytting og har flere av landets største bedrifter på vår kundeliste. Vi er et flyttebyrå med svært gode referanser fra tunge og store bedrifter i Oslo-området.

I tillegg tilbyr vi også internflytting hos bedrifter. Flytting av møbler internt i bygget, fra en etasje til en annen eller montering og oppsett av arbeidsplasser til deres nye kollegaer, møterom eller fellesarealer.

Minilager

Har du behov for mellomlagring kan vi tilby to typer lager i Oslo og Akershus. Å leie en lagercontainer er et rimelig alternativ til lager. Fordelen med dette er at det er enkelt å komme til på bakkeplan for en rask og effektiv flytting. Det andre alternativet er oppvarmede minilager innendørs. Vi har lagerboder i flere størrelser, fra 4 kvm til 20 kvm. Ta gjerne kontakt med oss for pristilbud og tilgjengelighet for lager.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Tlf. 934 64 211