Flytter for private og bedrifter

Flyttehjelp Strømmen

Ser du etter et profesjonelt flyttebyrå i Strømmen? Majoren Flyttebyrå tilbyr rask og effektiv flytting i Strømmen. Vi har lang erfaring og utfører flyttehjelp for private, bedrifter og flere meglerkontor i nærområdet.

Som totalleverandør av flyttetjenester i Strømmen tilbyr vi alt fra komplette løsninger til mer fleksible tjenester hvor «Du pakker og vi flytter».

Vårt flyttebyrå, som betjener hele hovedstadsområdet inkludert Strømmen, Lillestrøm, Lørenskog, Skedsmo og Rælingen, er din ideelle partner for enhver flytteoppgave. Enten du skal flytte fra en leilighet til en annen eller fra et kontor til nye kontorlokaler, har vi erfaring og utstyr til å sikre en sømløs overgang. Vi tar tar hånd om alle aspekter ved flyttingen, fra pakking til transport og mellomlagring, slik at du kan fokusere på ditt nye hjem.

Slik kan vi hjelpe deg

Planlegger du en flytting i Strømmen-området? Enten du er en privatperson eller en del av en bedrift, er Majoren Flyttebyrå her for å sørge for en effektiv og problemfri flytteopplevelse. Med vår lange erfaring for både private og bedrifter, har vi etablert oss som et trygt og profesjonelt valg som mange anbefaler.

For å gjøre prosessen så enkel som mulig tilbyr vi et bredt spekter av ulike flyttetjenester. I tillegg til flyttetransport kan vi også hjelpe våre kunder med:

 • Privatflytting
 • Kontorflytting
 • Søppeltaxi og kjøre bort avfall
 • Rydding og tømming av dødsbo
 • Flyttevask
 • Mellomlagring

Vi er fleksible og forsøker alltid å finne gode løsninger for våre kunder. Har du andre behov er du velkommen til å ta kontakt med oss slik at vi kan tilpasse våre tjenester basert på deres behov.

Boligflytting

Flytting kan ofte oppleves som en stor og utfordrende oppgave, men det behøver ikke være vanskelig eller stressende. Vi tilbyr skreddersydde flyttetjenester i Strømmen som sørger for at du raskt og effektivt kan finne deg til rette i ditt nye hjem. Enten du flytter innenfor Strømmen eller fra et annet sted, har vi fleksible løsninger som passer dine behov og budsjett.

For private inkluderer våre tjenester følgende:

 • Total Løsning: Flytteservice som tar hånd om hele flytteprosessen for deg. Vi står for pakking ved din gamle adresse, transportering av dine eiendeler til ny bolig.
 • Du pakker og vi flytter: Hvis du foretrekker å pakke dine egne ting, kan du velge denne fleksible løsningen. Du pakker alt selv, og på den avtalte dagen kommer vi og henter møblene og dine pakket esker for å transportere dem trygt til din nye adresse.

Hva koster det?
Prisen på flytting kan variere basert på flere faktorer som avstand, mengden av eiendeler, og typen tjenester du velger. Vår timepris-løsning gjør flyttingen transparent. Du kontakter oss og bestiller flyttehjelp eller andre tjenester for en spesifikk dato. Etter at flyttingen er fullført, beregnes den totale tidsbruken og du betaler med bankkort eller VIPPS Bedrift.

Flyttebil med et flyttelass sentralt i Oslo, ansatte i Majoren flyttebyrå bærer tingene

Ditt flyttebyrå Strømmen

Når det kommer til flytting, vet vi alle at det kan være en tidskrevende og stressende prosess. Men med Majoren Flyttebyrå, kan du enkelt sette bort denne jobben til våre profesjonelle flyttemedarbeidere. Vi tilbyr rask og effektiv flytting, slik at du kan bruke tiden din på andre viktige eller hyggelige ting forbundet med overgangen til en ny bolig eller et nytt kontor. (les mer om kontorflytting)

Hvorfor velge oss

Hvis du har behov for et flyttebyrå i Strømmen, ikke nøl med å kontakte Majoren Flyttebyrå. Vi er klare til å hjelpe deg med din neste flytting, sikre en problemfri prosess, og gi deg den beste mulige starten i din nye bolig eller arbeidsplass.

 • En seriøs og veletablert flyttebedrift
 • Vår effektivitet sparer deg for penger
 • Hundrevis av fornøyde privatkunder og bedrifter
 • Unngå personlig belastningskader og skader på flyttelasten ved at vi håndterer dette for deg
 • Tilgjengelighet. Du kan nå oss på vår vakttelefon etter våre ordinære åpningstider
 • Foretrukket partner av flere bedrifter og eiendomsmeglere
 • Trygg og sikker betaling elektronisk. Du slipper å ta ut kontanter

For å sikre at vi får nødvendig informasjon for å gi deg et tilbud, foretrekker vi at du fyller ut vårt kontaktskjema. Du kan finne skjemaet her. Det tar bare noen få minutter å fylle ut. Alternativt kan du også ringe oss direkte på 934 64 211.

 

Rydding og tømming av dødsbo i Strømmen

Å miste en nærmeste er en av livets mest utfordrende opplevelser. I tillegg til den emosjonelle belastningen kommer det ofte praktiske oppgaver som må håndteres, blant annet tømming og rydding av dødsboet. Majoren Flyttebyrå tilbyr profesjonell dødsboservice, med respektfull og effektiv hjelp til å håndtere boet i Strømmen og omegn.

Vi tilbyr en komplett tjeneste som inkluderer alt fra fjerning av innbo og eiendeler, rengjøring av boet, mellomlagring til kjøp og salg av dødsbo. Med lang erfaring i bransjen vet vi hvordan man best mulig skal håndtere følsomme situasjoner som involverer dødsbo. Vi tilbyr skreddersydde løsninger basert på dine spesifikke behov og ønsker.