Et rimelig flyttefirma i Oslo

flyttefirma i Oslo

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et rimelig flyttefirma i Oslo som tilbyr flyttetjenester til det private- og bedriftsmarkedet. Vi sørger for at deres innbo, møbler og eiendeler kommer trygt og sikkert frem. Profesjonelle og effektive flytteløsninger har i dag gjort oss til et av byens mest populære flyttebyrå.

Når du bruker oss leier du ikke bare et flyttebyrå men også en samarbeidspartner. Vi ønsker å gjøre flyttingen til en hyggelig opplevelse der våre kvalifiserte, effektive og smilende flyttekarer på beste vis skal gjøre flytteprosessen enkel og stressfri. Hos oss har kvalitet og service alltid hatt en plass i førersetet der vårt primære hovedmål har vært å skape fornøyde kunder. Vi har målbevisst satset på dette kombinert med langvarig samarbeid med hver eneste av våre kunder.

 

Et rimelig flyttefirma i Oslo – tjenester for flytting

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr sine tjenester til private og næringslivet i hele Osloområdet. Våre flyttebiler som brukes internt i Oslo er 20m3, med løftelem og utstyrt med bærestropper og flyttetepper for å beskytte møbler under transport.
Vi er totalleverandør av flyttetjenester og det betyr at vi i utgangspunktet kan dekke ethvert behov under en flytteprosess. Vi flytter for private kunder, bedrift- og firmaflytting, kontorflytting, bortkjøring av avfall, lagertjenester eller hjelp til nedvask på boligen du flytter fra.

Flyttebyrå – priser

Det er ikke alltid at kundene vet hvor mye de egentlig har før de står midt opp i det på flyttedagen. Det er vanskelig å beregne både tid og pris på hva flyttejobben vil koste. Vår gode erfaring betyr at vi kan utføre flyttingen for dere raskt og effektivt uten at det går på bekostning av kvaliteten på arbeidet vårt, det reflekteres også i en god sluttpris og fornøyde kunder.

Med over 10 år’s erfaring innen transport og logistikktjenester kan vi tilby:
– Flytteledelse og behovsanalyse
– Salg av flyttemateriell
– Pakketjenester (både ned- og utpakking)
– Internflytting
– Langdistanseflytting (flytting til andre fylker)
– Mellomlagring
– Møbelmontasje og montering
– Nedvask og renholdstjenester

Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et flyttefirma som på kort tid har blitt en populær og attraktiv tilbyder av flyttetjenester. Vi streber hele tiden for å levere beste kvalitet, ha en oppdatert bilpark og utføre våre kvalitetsflytting til konkurransedyktige priser.