Ditt flyttebyrå i Oslo

Removal Company Workers Unloading Furniture And Boxes From Truck Into New Home On Moving Day

Ditt flyttebyrå i Oslo | Å flytte til et nytt bosted trenger ikke å innebære stress og en masse kaos. Er man ute i god tid, sørger for god planlegging og tidlig i prosessen bestemmer deg for hva du trenger hjelp til vil det være forskjellen mellom en trygg og behagelig flytting. Eller en dag med masse stress og kaos.

Nordmenn er faktisk stadig på flyttefot. Vi flytter innenfor kommunegrensen, vi bytter kommune og noen bytter fylke. I følge tall fra Norsk Institutt for by- og regionsforskning flytter vi i gjennomsnittet syv til åtte ganger i løpet av livet. Oftest når vi etablerer oss med familie og i en alder mellom 25 og 30 år.

– Folk i Oslo flytter eksepsjonelt mye i forhold til folk i resten av landet og i forhold til folk i andre byer i Norge, sier Bjørn-Erik Øye, partner i Prognosesenteret.

Flyttebyrå i Oslo
Mellomlagring i lagercontainer eller temperert lager. Foto: Majoren Flyttebyrå Oslo AS/Privatflytting
 
 

Start planleggingen tidlig

Begynn tidlig med å skaffe deg oversikt. Mange av tingene du har hjemme kan pakkes i god tid før selve flyttedagen. Gå gjennom loft, kjeller og boder. Kan du selge ting du ikke lenger har behov for? Flytter du til noe mindre må du kanskje kvitte deg med ting du ikke har plass til.

 

«En stor takk til Majoren flyttebyrå for en helt utmerket flyttejobb! De var utrolig dyktige og forsiktige, og ikke minst hjelpsomme. Kom til avtalt tid og gjorde langt mer enn det som var avtalt til en konkurransedyktig pris! Anbefales på det varmeste! Referanser kan gis!»

Birgitte Solbø

 

Flyttebyrå for alle

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr alt av flyttetjenester for private, bedrifter og det offentlige i Oslo. Vi utfører pakking av flyttegods, demontering av møbler, flytting, bort kjøring av avfall og vasker gjerne ned boligen du flytter fra. Uavhengig av hvilken tjeneste du ønsker fra oss er vårt mål at du som kunde skal få en behagelig og fin start på ditt nye bosted.

Vi er en profesjonell aktør i markedet som ønsker å være et personlig, pålitelig og trygt flyttebyrå der vi alltid yter det lille ekstra for våre kunder, liten eller stor, privat eller bedrift.

Flyttebyrå Oslo
Vi flytter for private, bedrifter og offentlige i Oslo.
 

5 tips til nedpakking

#ELLE MELLE
Skriv navn eller rom på eskene. Hva skal til kjøkkenet, hva skal på badet, hva skal på soverommet og hva skal rett i boden?

#VEKTLØFTER
Ikke pakk eskene for tunge. Det kan føre til at esken revner, gjenstander blir ødelagt, eller verre ting som person- eller ryggskader. Bruk solide og gode flytteesker. De er enklere å stable og man utnytter plassen i flyttebilen bedre.

#ESKEN MED DET RARE I
Det kan være smart å skrive hva som er hovedinnholdet i eskene. Det er langt i fra sikkert at du får pakket ut alt den første dagen, og da kan det være kjekt å vite hvilken boks som er hva.

#KNUSTE DRØMMER
Esker med som kan knuses fortjener en rød påskrift. Det kan være en investering verdt dersom du skal ha noen Champagne-glass å drikke av når du skal feire at du har flyttet.

#KEISERENS NYE KLÆR
Er det noe vi har nok av, er det klær. En pappeske rommer ikke mange plagg – bruk heller store sekker. Det kan være smart å bruke gjennomsiktige plastposer der du kan slik at du kan se innholdet.

Majoren er ditt flyttebyrå i Oslo og utfører profesjonelle flyttetjenester for private og bedrifter.

Har du husket å melde flytting?

Både offentlig og privat virksomhet bruker opplysninger fra folkeregisteret. Det er derfor viktig at du sender flyttemelding når du flytter og senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk at selv om du flytter innenfor samme kommune eller bydel må du sende inn flyttemelding. Dette og adresseendring kan gjøres elektronisk hos Skatteetaten.