Flyttebyrå

Er dere et borettslag i Oslo som har behov for en komplett samarbeidspartner for flyttetjenester og avfallshåndtering?

Å bruke Majoren Flyttebyrå Oslo AS sparer deg for mange bekymringer, du forholder deg kun til firma og betaler kun hva som faktisk blir gjort. Vi har faste samarbeidsavtaler for flere borettslag og sameier i Oslo der beboerne bruker oss som totalleverandør.

 • Bortkjøring av avfall
 • Sikkerhetsmakulering
 • Henting av treverk og materiale etter oppussing
 • Handyman-tjenester
 • Flytting for beboere
 • Flyttevask og andre renholdsoppdrag
 • Eiendomsdrift
 • Tilsyn av bolig mens du er på reise

Flyttetjenester for borettslag

I et borettslag kan flytteprosesser være både komplekse og krevende. Hos Majoren Flyttebyrå hjelper vi dere med de unike behovene og utfordringene som borettslag står overfor når det gjelder flytting. Vi ønsker å tilby skreddersydde flytteløsninger som gjør overgangen så enkel og effektiv som mulig for alle beboere.

 • Hjelp til å flytte privat
 • Kjøre bort avfall
 • Ryddeoppgaver, bistår under dugnad
 • Rabatterte priser for deres beboere
 • Tømming og rydding av dødsbo
 • Mellomlagring

Kontakt oss gjerne hvis du har behov for hjelp. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Faste samarbeidsavtaler

I en travel by som Oslo er det å flytte innenfor eller til et sameie en utfordring som krever nøye planlegging og profesjonell håndtering. Hos Majoren Flyttebyrå er vi spesialister på å tilby tilpassede flyttetjenester som møter de unike behovene til sameier og deres beboere. Med vår lange erfaring sikrer vi en effektiv og problemfri flytteprosess til konkurransedyktige priser.

Majoren Flyttebyrå tilbyr spesielle priser for sameier, noe som gjør våre flyttetjenester til et attraktivt valg for både sameiets ledelse og beboerne. Ved å tilby reduserte priser hjelper vi til med å gjøre flyttingen økonomisk overkommelig for alle involverte parter.

Vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS er her for å sørge for at deres flytting fra gammel bolig/leilighet til nytt sted foregår uten problem og at neste steg i livet skal få en så behagelig start som mulig. Når du flytter er det mye som må ordnes og god planlegging er ofte nøkkelen til en problemfri og suksessfull flytting.

Vårt flyttebyrå hjelper deg med alt fra A til Å under flyttingen og sørger for at både du og eiendeler flyttes til ny bolig uten stress og bekymringer. Trygghet, effektivitet og stabilitet er derfor 3 viktige grunnpilarer i vårt selskap. Sammen med et erfarent flytteteam er vi blandt de beste flyttebyrå Oslo.

Anbefalinger fra fornøyde kunder

«Majoren Flyttebyrå Oslo AS har utført flytting for oss fra gamle kontorlokaler på Stortorvet i Oslo til Parkveien i Oslo.
Oppdraget innebar flytting, pakking, emballering, og demontering av arbeidsplasser samt showroomslokale. Majoren Flyttebyrå utviste høy kompetanse og stor pålitelighet fra første kontakt og de var høflige, ryddige og profesjonelle i anbudsrunden. Jobben ble utført til avtalt tid av presise, effektive og hyggelige flyttefolk som tok godt vare på alle elementer i flytteprosessen.

Vi gir Majoren Flyttebyrå Oslo AS våre beste og sterkeste anbefalinger. Vi kunne ikke hatt en bedre opplevelse med et flyttebyrå».

Mvh Siri Tollerød
Patriksson Communications

«Hei, Jeg må bare skryte av dere. Kl 09.00 presis, dukket det opp 3 energiske karer med humor og glimt i øyet.
Alle håndhilste, presenterte seg og så deg inn i øynene. God start! De tok en rask oversikt og deretter gikk de effektivt i gang.
Alle esker forsvant i løpet av 30 min. Og det var flere enn jeg trodde. De løp i trappene, 4 etg uten heis.
Store ting som kjøleskap, vaskemaskin og dobbeltsenger ble lirket rundt hjørner i en kronglete leilighet og trang trappeoppgang.
Her var det rå muskelkraft og smidighet i god kombinasjon. Som bonus var det en hyggelig kommentar på hver runde og god og morsom kommunikasjon gjennom hele dagen. Hadde aldri trodd at det skulle være morsomt å flytte, men disse guttene gjorde dagen til en morsom og hyggelig opplevelse. Jeg hadde det beste flytteteamet i hele Oslo, det er jeg sikker på. Kjempefornøyd! Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner som skal flytte».

Mette Nerhagen
Privatflytting Oslo