BORETTSLAG OG SAMEIER

Borettslag og sameier

Å bruke Majoren Flyttebyrå Oslo AS sparer deg for mange bekymringer, du forholder deg kun til firma og betaler kun hva som faktisk blir gjort. Vi har faste samarbeidsavtaler for flere borettslag og sameier i Oslo der beboerne bruker oss som totalleverandør.

  • Bortkjøring av avfall
  • Sikkerhetsmakulering
  • Henting av treverk og materiale etter oppussing
  • Handyman-tjenester
  • Møbelmontører
  • Eiendomsdrift
  • Tilsyn av bolig mens du er på reise

Eiendomstjenester for borettslag og sameier i Oslo:

Privatflytting, Flytting og bortkjøring av avfall og søppel, Hjelp til nedpakking og levering av flytte og pakkemateriell, Flytting av piano, safer og annet spesialgods, Flytting av Bedrift, Kontorflytting, Ryddig av Dødsbo, Tømme dødsbo, Montering av kontormøbler og Renholdstjenester relatert til flytting, f.eks visningsvask og nedvask/ Flyttevask.

Kontakt oss gjerne hvis du har behov for hjelp. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Majoren Flyttebyrå Oslo AS, vakttelefon 934 64 211.

Flyttehjelp for borettslag og sameier i Oslo

Vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS er her for å sørge for at deres flytting fra gammel bolig/leilighet til nytt sted foregår uten problem og at neste steg i livet skal få en så behagelig start som mulig. Når du flytter er det mye som må ordnes og god planlegging er ofte nøkkelen til en problemfri og suksessfull flytting. Vi hjelper deg med alt fra A til Å under flyttingen og sørger for at både du og eiendeler flyttes til ny bolig uten stress og bekymringer. Trygghet, effektivitet og stabilitet er derfor 3 viktige grunnpilarer i vårt selskap. Sammen med et erfarent flytteteam er vi blandt de beste flyttebyrå Oslo..

 

Kundeanbefalninger

Majoren Flyttebyrå Oslo AS har utført flytting for oss fra gamle kontorlokaler på Stortorvet i Oslo til Parkveien i Oslo.
Oppdraget innebar flytting, pakking, emballering, og demontering av arbeidsplasser samt shoroomslokale. Majoren Flyttebyrå utviste høy kompetanse og stor pålitelighet fra første kontakt og de var høflige, ryddige og profesjonelle i anbudsrunden. Jobben ble utført til avtalt tid av presise, effektive og hyggelige flyttefolk som tok godt vare på alle elementer i flytteprosessen.

Vi gir Majoren Flyttebyrå Oslo AS våre beste og sterkeste anbefalinger. Vi kunne ikke hatt en bedre opplevelse med et flyttebyrå.

Mvh Siri Tollerød

Patriksson Communications

Hei, Jeg må bare skryte av dere. Kl 09.00 presis, dukket det opp 3 energiske karer med humor og glimt i øyet.
Alle håndhilste, presenterte seg og så deg inn i øynene. God start! De tok en rask oversikt og deretter gikk de effektivt i gang.
Alle esker forsvant i løpet av 30 min. Og det var flere enn jeg trodde. De løp i trappene, 4 etg uten heis.
Store ting som kjøleskap, vaskemaskin og dobbeltsenger ble lirket rundt hjørner i en kronglete leilighet og trang trappeoppgang.
Her var det rå muskelkraft og smidighet i god kombinasjon. Som bonus var det en hyggelig kommentar på hver runde og god og morsom kommunikasjon gjennom hele dagen. Hadde aldri trodd at det skulle være morsomt å flytte, men disse guttene gjorde dagen til en morsom og hyggelig opplevelse. Jeg hadde det beste flytteteamet i hele Oslo, det er jeg sikker på. Kjempefornøyd! Kommer til å anbefale dere til alle jeg kjenner som skal flytte.

Mette Nerhagen

Privatflytting Oslo