Skal bedriften flytte til nye lokaler?

Skal bedriften flytte til nye lokaler?

Når bedriften skal flytte til nye lokaler er det viktig å planlegge prosessen slik at man ikke påfører bedriften unødvendige tap. For eksempel må man bestemme når og hvordan flyttingen skal finne sted. Dette er noe vi i Majoren Flyttebyrå Oslo AS kan hjelpe deg med. Når man benytter seg av våre tjenester får du også tilgang til solid kompetanse fra et erfarent og profesjonelt flyttebyrå. Vi tilbyr også rådgivning og flytteanalyse i forkant og under prosjektering av deres flytteoppdrag. Majoren Flyttebyrå Oslo AS er et veletablert flyttebyrå, erfarne og tilbyr 100% fornøydgaranti på flyttetjenester. Vi utfører interne og eksterne flyttinger for en rekke av de aller største bedrifter og organisasjoner i under, både private og statlige foretak.

Vi sørger for at din bedrift flytter med minimal nedetid og flytter gjerne etter arbeidstid eller i helgen. Som bedriftseier er du nok bekymret for hvordan flytteprosessen vil påvirke driften av selskapet. Den bekymringen garanterer vi at du kan være foruten når du velger Majoren Flyttebyrå Oslo AS.

 
 

Bedriftflytting & Kontorflytting

Flytting av infrastruktur

For at ansatte i bedriften skal kunne fortsette med sine arbeidsoppgaver etter flyttingen, så er det viktig at infrastrukturen er på plass. For at infrastrukturen skal være på plass, kreves nøye planlegging. Man trenger å ha en plan for hvor servere og nettverks komponenter skal plasseres, som har tilstrekkelig kjøling slik at varmen ikke ødelegger hardware, i tillegg til at man trenger tilgang på nettverks punkter ved arbeidsplassene for å få tilgang til infrastrukturen. Hvis man ikke har dette på plass etter en flytteprosess, så kan man få utfordringer med at ansatte ikke kan utføre sine arbeidsoppgaver effektivt før lang tid etter at flyttingen er gjennomført. Vi utfører bedriftflytting for alle typer bedrifter i hele Stor Oslo – Oslo Kommune, Asker, Bærum, Sandvika, Lysaker og Skøyen.

Demontering og montering av møbler

For at arbeidsplassene skal være klare til bruk etter flyttingen, så kan du benytte deg av tjenester fra ditt flyttebyrå for å demontere møblement slik at man kan flytte det til nytt lokale hvor man igjen monterer arbeidsplassene. Med både møbler og infrastruktur på plass når flyttingen er utført, så kan ansatte raskt være i gang med sine arbeidsoppgaver straks de ankommer de nye lokalene etter flyttingen. Man kan raskt få tilgang til servere, mailsystemer og annet slik at man kan komme i kontakt med kunder og leverandører etter behov. En vellykket flytteprosess er avhengig av god planlegging.