3 myter om flytting

Illustrasjoner om flytting

3 myter om flytting

Det finnes noen myter om flytting som er oppstått når noen har opplevd en situasjon som ikke var spesielt praktisk for dem, men som ikke er generelt for bransjen. Flyttebyråer finnes det mange av, og det er en bransje mange har ønsket å etablere seg i. Derfor er det i dag oppstått noen mindre hyggelige historier om episoder der det virkelig har gått galt. Sannheten er at de fleste flyttebyrå som driver seriøst tilbyr profesjonelle flyttetjenester. Et godt tips er å undersøke med venner eller kollegaer på jobben som nettopp har flyttet. De gir deg gjerne noen gode råd på veien.

Flyttebyrå er dyrt

En av mytene er at det er dyrt å benytte seg av flyttebyrå. Men det er ikke alltid fakta hvis man vurderer alternativet. Enten bruker man enormt mye tid selv på å flytte alene, hvor man har både tapt arbeidsinntekt og bruker mye unødvendig energi, eller man benytter seg av hjelp fra venner, leie flyttebil og eventuelt tilby en innflytningsfest i etterkant. Når man regner sammen alle utgiftene man har, så kan prisen bli like høy som den man ville betalt for å benytte et rimelig og profesjonelt flyttebyrå som Majoren Flyttebyrå Oslo AS. Man slipper også unna med vesentlig færre frustrasjoner.

Flyttebyråene dukker aldri opp når de skal

En myte som mange har hørt når de skal benytte et flyttebyrå, er at de aldri dukker opp når de skal. Noen kan fortelle noen skrekkhistorier om dette, men faktum er at de seriøse aktørene stiller når de skal, og de jobber raskt og effektivt. Man bør benytte seg av anbefalinger, enten fra venner, familie eller en kompis på jobben.

Det er det samme hva slags esker man benytter

En annen myte er at det ikke er noen vits i å bruke anbefalte flytteesker. Det er kun en måte for flyttebyråene å tjene ekstra penger. Dette er i de fleste tilfeller ikke riktig. Eskene gjør at de som skal flytte dem har innarbeidede rutiner for å flytte på dem, i tillegg til at de gjør det enklere å utnytte plassen på bilen best mulig. Jobben kan gå unna raskere, og da sparer du faktisk både tid og penger. 

Husk flyttemelding når du flytter

Både offentlig og privat virksomhet bruker opplysninger fra folkeregisteret. Det er derfor viktig at du sender flyttemelding når du flytter og senest åtte dager etter at du har flyttet. Husk at selv om du flytter innenfor samme kommune eller bydel må du sende inn flyttemelding. Dette og adresseendring kan gjøres elektronisk hos Skatteetaten.

Mer om Majoren Flyttebyrå Oslo AS

Majoren Flyttebyrå Oslo AS tilbyr flyttehjelp for alle i Oslo Kommune. Vi flytter også til andre byer i Norge, f.eks flytting til Kristiansand, flytting til Stavanger, flytting til Bergen og flytting til Trondheim.

Vi samarbeider med OK Minilager og kan tilby mellomlagring i temperert varmtlager i Oslo og Akershus.

Majoren er et rimelig flyttebyrå i Oslo som har spesialisert seg på flytting av private og bedrifter primært i Oslo og omegn, men vi leverer også flyttetjenester til andre byer i Norge. Flytting, flyttevask og minilager er våre mest populære og etterspurte tjenester. Etter 10 år i flyttebransjen har vi lært at kvaliteten på våre tjenester er helt avgjørende for våre kunder. De er i dag vår beste markedsføring.

Hos oss kan du betale med bankterminal. Vi aksepterer BankAxept og Visa.

3 myter om flytting